Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jube7
tag
Én is megvettem, nagyjából hasonló a véleményem róla, mondjuk két dolog, csak rawban fotózom sok éve, és a videó nálam nem szempont.
Másodgépnek vettem az M1 mellé, mert sajnos rászoktam a két vázas fotózásra, de azzal összehasonlítva sincs sok hiányérzetem, igaz, csak pár napja van meg és túl sok tapasztalatom nincs róla még.
A stabi hangja a rendszer tartozéka, nincs vele mit tenni, hétköznapi környezetben nem hiszem, hogy zavaró. Tapasztalatom szerint amúgy minden képet (szinte) lágyít a stabi, ha lehet, akkor inkább nem használom.
És persze a lágyság a videónál is obifüggő lehet, egy kitobival nem várhatunk csúcsminőséget...
Összeségében örülök, hogy megvettem, jó kis gép ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest