Hirdetés
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy Z Fold8 Ultra – névváltoztatás utáni teendők
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
De csak addig, amíg meg nem jelennek a MEMS kijelzők.

-
ToniSoprano
addikt
A német Computer Bild is elvégezte a hajlítós tesztet, a videó itt megtekinthető: iPhone 6 Plus Bend-Test vs. Samsung Note 3
-
Cyberpunk
félisten
-
falijja
őstag
Nem az új iphone a szar fos hulladék...! Csak rossz zsebet használnak az felhasználók...!

-
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
-
KraX
őstag
-
mrlujoak
veterán
"Mind a 2 nek van kategóriája. , Iphone lenyomta az lg-t htc-t sony-t"
Ugye tudod, hogy a 6+ -ba a Japan Display (is) szállítja a megjelenítőt?!
-
assemble
addikt
The iPhone 6 and iPhone 6 Plus are the current Best Mobile LCD Displays and the Galaxy S5 and Galaxy Note 4 are the current Best Mobile OLEDs Displays. Both are impressive and excellent displays with great state-of-the-art display technology. We recently gave the Samsung Galaxy Note 4 our overall Best Smartphone Display award, and for the time being that continues for all of the reasons originally mentioned there.
Hopsz, ezt ez a cikk valahogy annyira nem verte nagy dobra.
Bar a "legjobb LCD kijelzo" gyanusan hangzott, de a hozzaszolasokon vegiggorgetve ugy tunik, hogy nagyon sokan felreertelmeztek az egeszet, es fogalmuk sincs, hogy az eredeti tesztoldal szerint a Note 4-nek van meg mindig a legjobb kijelzoje a piac osszes (LCD+OLED) telefonja kozul (azaz jobb, mint az iPhone kijelzoje, ami csak az LCD kategoriaban a "legjobb" szerintuk).Azt meg mar nem is emlitem, hogy ez a bizonyos "legjobb lcd kijelzo" amirol az apple azt hazudja, hogy teljesen sRGB pontos, valojaban rohadtul nem az. Konkretan peldaul a feheregyensulya ilyen 7318K (vs 6500K) kornyeken rohangaszik, azaz joval kekebb (es zoldebb) is minden szin rajta, mint amilyennek lennie kene. Nevetseges, hogy ennyire siman belehazudnak a tomeg arcaba, es hogy ennyire hulyenek neznek mindenkit.
-
Blyan
félisten
-
kpal
nagyúr
Nekem az olcso 1520 kijelzője is orgazmust okoz

-
Luck Dragon
támogató
Azt hittem hogy most is a Sharp készítette a kijelzőket,de tévedtem.
-
AS
félisten
Mit találtam,

Ki bírja jobban a hajlítást a Note 3 vagy Iphone 6 plusz?
Iphone 6 p
Note 3
-
Blyan
félisten
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként a világ első alakítható, hajlítható kijelzőjeként is el lehetne adni, pl az egyedi comb/ fenék mérethez igazítani, így könnyebben elférne nadrágzsebben a nagyobb méret ellenére is.

Kár, hogy amikor visszahajlíthatotta a csávó megrepedt a kijelző!

-
ak76
senior tag
-
madgie
titán
-
Blyan
félisten
Ciki, hogy görbül, de azért 5,5" tepsivel jóérzésű ember meg sem próbál leülni, kiveszi előtte a zsebéből.
Farmerzsebre értem ezt természetesen, oldalzsebes nadrágban, belső zsebben a kabátban persze ,hogy kényelmesen leül az ember... de ott nem is fog elhajlani)
szerk: egyébként minden tepsimániás nő ismerősöm táskában hordja a telefonját, a 4" méretűt is. De van olyan
suttyóférfiismerősöm is, akinek az esküvői képein ott dudorodik a nadrágzsebben a nagy, lapos tepsi...Ettől ez még ciki, mert nem általános jellemzője ez a tepsi telefonoknak, csak az Apple most ezt bevezeti feature-ként.

-
madgie
titán
Igen rendben. És hajlik, görbül is. ( mellékelt videóval ! ) Tudom erre is van magyarázatod
Mert az Iphone akkor is perfekt.Ciki, hogy görbül, de azért 5,5" tepsivel jóérzésű ember meg sem próbál leülni, kiveszi előtte a zsebéből.
Farmerzsebre értem ezt természetesen, oldalzsebes nadrágban, belső zsebben a kabátban persze ,hogy kényelmesen leül az ember... de ott nem is fog elhajlani)
szerk: egyébként minden tepsimániás nő ismerősöm táskában hordja a telefonját, a 4" méretűt is. De van olyan
suttyóférfiismerősöm is, akinek az esküvői képein ott dudorodik a nadrágzsebben a nagy, lapos tepsi... -
Freiherr
őstag
-
ToniSoprano
addikt

Azért ez jó 300 ezerért. Idézet :
"A mikéntre az iMore oldalának van 3 tippje:
— ne tedd az iPhone-od a hátsó zsebedbe
— figyelj rá, hogy az iPhone mindig párhuzamos legyen a zsebedben a lábaddal
— ne hordd a nadrágzsebedben, válaszd inkább a zakód vagy kabátod zsebét, esetleg hölgyek a táskájukba is tehetik"Most lászik mennyire lemaradt az Apple a fejlesztésekben, verzió, méretváltásban és hogy nagyon kivárt nem biztos hogy jó. Most jönnek elő a nagyobb méretből eredő problémák, tervezési, hibák amikkel kapcsolatban nekik még nincsen gyakorlati tapasztalatuk.
Ezeken a hibákon többi "lenézett" gyártó már rég túl van. No mindegy nekem hajlik, nem hajlik a tepsi méret akkor sem kéne semmiből, ahogy a másik videó mutatja igazán semmilyen zsebben nem fér el kényelmesen ez a méret.
Max 4,7 col, de inkább 4,3 és 4,5 col közötti szerintem az ideális telefon méretben tapasztalataim szerint.
-
Lecs@
addikt
Bizos Uri Geller csinálta!

Azért ez jó 300 ezerért. Idézet :
"A mikéntre az iMore oldalának van 3 tippje:
— ne tedd az iPhone-od a hátsó zsebedbe
— figyelj rá, hogy az iPhone mindig párhuzamos legyen a zsebedben a lábaddal
— ne hordd a nadrágzsebedben, válaszd inkább a zakód vagy kabátod zsebét, esetleg hölgyek a táskájukba is tehetik" -
ToniSoprano
addikt
Igen rendben. És hajlik, görbül is. ( mellékelt videóval ! ) Tudom erre is van magyarázatod
Mert az Iphone akkor is perfekt.Bizos Uri Geller csinálta!
-
Lecs@
addikt
Lehet ködösen fogalmaztam egy kicsit, de nem arra utaltam, hogy én látom e, vagy sem.

Lecs@: igen nagyon hihető, hogy sima használat mellett ilyen szinten karcolódjon pár óra leforgása alatt. Mi van rajta szerinted? Egy mezei üveg sem karcolódna így, ha csak tapizzák, meg törölgetik. Ez durva behatást kapott jól látszik rajta, amit nem mondanak el, vagy a tesztelőnek nincs róla tudomása.
Mert az Iphone akkor is perfekt. -
ToniSoprano
addikt
Az igaz, hogy az Ipad mini 2-t nem lehet zsebrevágni, de az Iphone 6 plust sem lehet igazán zsebre vágni (nadrágba), ebben semmi különbség nincs köztük.
Max a farszebben férhet el, az Iphone 6 plus, de ott meg nagyon figyelni kell és baromi kényelmetlen kivenni/betenni szerintem könnyű leejteni, szóval nagyon macerás az egész, főleg ha sokat feláll/leül az ember .
A másik az Ipad mini a kompaktsága miatt pl. ősszel, télen, tavasszal egy normális méretű kabát zsebben simán elfér, szóval azt is "zsebre lehet vágni".
És akkor nem is beszéltünk arról, hogy az Ipad Mini 2 sokkal szebb is szerintem, mint az Iphone 6 plus, annak a hátulja egy gány munka, meg maga a forma is idétlen tepsi, a sima 6-os foramilag sokkal jobban egyben van.
-
r3dsnake
nagyúr
Az amoledtol barmi jobb.
-
irgum
addikt
Nálunk egy 15 éves erősítőre van kötve az Apple TV kütyü. Optikai kábellel is meg lehet oldani. Így még a TV-t se kell bekapcsolni ha zenét tolok rá airplay-en keresztül.
-
sixpak
nagyúr
Nem kell Airplay erősítő, az Apple TV mehet bármilyen HDMI-s erősítőre.
Meg mondjuk nem a telefon SD karis 32 gigányi zenéjéből válogatsz, hanem a mittoménterányi, összes zenédből, ami amúgy is a NAS-on/hálózati meghajtón/Mac Minin/akármin pihen.
FLAC mondjuk bukó, de azt írták már fentebb.& tDr1v3r:
Köszönöm, így azért már barátságosabb a dolog...hdmi erősítő már szinte mindenhol akad, akkor mégsem annyira reménytelen a helyzet. -
horvathkrisz
addikt
Azt eddig is tudtam, hogy ez a világ legfaszább telefonja, na de hogy a kijelzője is, ezt nem gondoltam volna!
-
madgie
titán
Nem kell Airplay erősítő, az Apple TV mehet bármilyen HDMI-s erősítőre.
Meg mondjuk nem a telefon SD karis 32 gigányi zenéjéből válogatsz, hanem a mittoménterányi, összes zenédből, ami amúgy is a NAS-on/hálózati meghajtón/Mac Minin/akármin pihen.
FLAC mondjuk bukó, de azt írták már fentebb. -
tDr1v3r
veterán
DLNA-ra is van megoldás, azt meg több erősítő támogatja.
-
decoati
aktív tag
Supercurio sem érti, hogyan lehet egy 7300K-s white pointtal rendelkező kijelző színvisszaadását very good-nak nevezni... nem tudom hogyan lehet ezek után a displaymate-re hivatkozni
-
sixpak
nagyúr
Ja, azt vágom, ezt elmondta múltkor egy segítőkész Apple user.
Én azt hittem, hogy egy bármilyen, hálózatra kötött erősítő/tv esetében működik a dolog...de csak Apple tíví, meg air play erősítő...szerintem ez rengeteg leendő felhasználót eltántorít az iPhone beszerzésétől. -
Cyberpunk
félisten
Mind megoldható a megfelelő applikáció segítségével, a bibi ott van, hogy az iOS nem támogatja a FLAC formátumot, de van helyette ALAC, ami amúgy minőségét illetően nem rosszabb, ugyan úgy veszteségmentes.
-
PhaetonV10
tag
Emlékszem én mikor még arról ment a vita h mekkora prémium érzés kinyitni az iphone dobozát. Perek is mentek ezzel kapcsolatban, hát láss csodát most a kis csávónak nem volt olyan mint ha vajon csúszna.

-
sixpak
nagyúr

Mert mi gond a FLAC fájlokkal?
Mi tiltja azt, hogy nem tárolhatok a telefonon zenéket?
Van sd card, fér rá bőven.
És a minőség is kiváló.
Ezek után megnézném, hogy te hogyan hallgatsz zenét...
Filmek alatt nem a letorrentezett anyagokat értem, hanem mondjuk családi videókat. -
kchris78
veterán
vagy nem a telefonomon levő zenét akarom az erősítőn keresztül hallgatni.. Vagy ugyanez filmen.. Nagyon más kinek mire van szüksége, mitől mit vár el..
-
sixpak
nagyúr
Köszönöm.
Ez sajnos nem mindenki számára jó (és költséghatékony) megoldás.
Gyanítom, hogy egy illető, aki nagyon vágyik egy iPhone-ra, nem fogja lecserélni a jól bevált erősítőjét és/vagy a tévéjét, inkább lemond róla és keres más terméket.
Thx again...
-
SÖ
addikt
-
gyoref1
aktív tag
Főleg, hogy igazi troll még nem is tette tiszteletét a topicban, de számukra már az is az, akinek a véleménye eltér a sajátjuktól.

Úgy tűnik, hogy néhány ember (neveket nem mondok
) a kötelességének érzi azt, hogy megvédje a szeretett termékét (EGY TELEFONT!!!!)....vicc. Megnézném az ilyen emberek életét, akiknek nyilván ezekben a nehéz időkben 24 órából 20-at a gép előtt kell töltenie, hogy kiálljanak a termék mellett...ezek korunk keresztes lovagjai.
Jó-jó, nyilván egyik sem több 16-nál, de ez nem mentség, ennyi idős korban is lehetne találni szórakoztatóbb elfoglaltságot. Mondjuk ez mindkét fél részéről elvárható lenne, de az egyik tábor jóval vehemensebben kiáll a(z) vélt igaza mellett. 
Mondhatnám azt is, hogy 10 Android, WP, BB etc. user ellen elég egy Apple fan is, mivel képesek felvenni velük a verseny.
ON: már egy másik topicban érdeklődtem, de csak fél választ kaptam (nem a válaszadó hibájából).
Egy iPhone képes együttműködni az otthoni szórakoztató rendszerrel, helyi hálózaton keresztül?
Megtehetem azt, hogy melóból hazaérve 2-3 érintéssel elindítok mondjuk egy FLAC fájlt egy BÁRMILYEN erősítőn?
Vagy videókat, képeket küldeni a telefonról a tévére?
Ezek inkább elvárható igények egy háztartásban, én például nem is nagyon tudnám nélkülözni, azért kérdem.
Esetleg Miracast, amivel a telefont tükrözhetjük a tv képernyőre?
Köszönöm a válaszokat, előre is.Szerk.: remélem nem törlik (most nézem, hogy takarítás volt), mert érdekelne a válasz.

A kérdésedre a válasz igen! / Apple Tv , Airport Express, és mondjuk egy Macbook Air /
és mindazt megkapod mit kivánsz!
-
sixpak
nagyúr
Főleg, hogy igazi troll még nem is tette tiszteletét a topicban, de számukra már az is az, akinek a véleménye eltér a sajátjuktól.

Úgy tűnik, hogy néhány ember (neveket nem mondok
) a kötelességének érzi azt, hogy megvédje a szeretett termékét (EGY TELEFONT!!!!)....vicc. Megnézném az ilyen emberek életét, akiknek nyilván ezekben a nehéz időkben 24 órából 20-at a gép előtt kell töltenie, hogy kiálljanak a termék mellett...ezek korunk keresztes lovagjai.
Jó-jó, nyilván egyik sem több 16-nál, de ez nem mentség, ennyi idős korban is lehetne találni szórakoztatóbb elfoglaltságot. Mondjuk ez mindkét fél részéről elvárható lenne, de az egyik tábor jóval vehemensebben kiáll a(z) vélt igaza mellett. 
Mondhatnám azt is, hogy 10 Android, WP, BB etc. user ellen elég egy Apple fan is, mivel képesek felvenni velük a verseny.
ON: már egy másik topicban érdeklődtem, de csak fél választ kaptam (nem a válaszadó hibájából).
Egy iPhone képes együttműködni az otthoni szórakoztató rendszerrel, helyi hálózaton keresztül?
Megtehetem azt, hogy melóból hazaérve 2-3 érintéssel elindítok mondjuk egy FLAC fájlt egy BÁRMILYEN erősítőn?
Vagy videókat, képeket küldeni a telefonról a tévére?
Ezek inkább elvárható igények egy háztartásban, én például nem is nagyon tudnám nélkülözni, azért kérdem.
Esetleg Miracast, amivel a telefont tükrözhetjük a tv képernyőre?
Köszönöm a válaszokat, előre is.Szerk.: remélem nem törlik (most nézem, hogy takarítás volt), mert érdekelne a válasz.

-
catroot
veterán
Komolyan egy telefonért képesek vagytok egymás nyakának ugrani?
Nem ér annyit az egész.
-
Márko88
aktív tag
LG G3 egy gyengusz telo, haverom cserèlte is. Lassù ès imád fagyni mint a Sonyk.
Aki jót akar magának, ès kevesebb idegeskedèst:HTC,Samsung(felsőkategoria) ès Iphone. -
Cyberpunk
félisten
-
ToniSoprano
addikt
halkow ja voltak viták az istenekkel, főleg az asszonyokkal akik dirigáltak, hol kell vágni a meggyfából

150-160 körül kapsz egy Ipad mini 2-t 4G-vel eple egy 32 Gigásat. Annak több mint 2-szer akkora a kijelzője, mint az Iphone 6 plusé, nefelejtsd a képernyő területe négyzetesen nő az átló méretével, sőt a képarány változás miatt a 4:3, vagy milyen ipad képarány miatt még ennél is jobban.
Az IPAD mini 300 g és elég jó könnyű eltenni, nekem nagyon kézre állt, ez tetszett legjobban az Apple termékek közül, egy kézzel is olvasható, szerintem jobb választás, de te tudod szerintem racionálisabb választás.
Egyébként meg a két teló helyett vegyél egy pl. egy duál simes Iphone 5-t és máris megoldódott a problémád, bocs ezt elég igénytelen poán volt, de nem hagyhattam ki.
-
Gicz
addikt
családban több iphone is van, barátoknál is, plusz macbook pro-t használok, és remekül együttműködnek. Stylus egyáltalán nem hiányzik, nem érne annyit, mint amennyit veszítenék (imessage, facetime, icloud szinkron a laptoppal, itunes match stb)
-
Zolik
senior tag
1: ne hangoztasd már h ilyen buta vagy, mert a végén elhisszük.

2: naponta másfél órát BKV-zok, és nyáron hiába vagy buszon, villmaoson, max fényerő kell h ne kelljen meresztgetni a szemed. iphone 5-ről beszélek, 2 éve azt használok (előtte 4S, 4, 3GS, 3G)Főleg a sok utazgatás miatt rengeteget olvasok, netezek, telefonon, nekem nagoyn jól jött az iphone 6plus, amint kapható lesz megyek venni. már csak azt kell kitalálnom, h 16 vagy 64-es legyen-e.
én mindenképp note4-et vennék, már csak az s-pen miatt is.
-
Gicz
addikt
Én is használtam villamoson, metrón rendszeresen a telót nyáron is korábban, én ott sem szoktam maxra venni és látom rendesen, nem fárasztó az olvasás. Én meg azt vettem észre pont a nagyobb fényerő miatt nem látom annyival jobban, mint amivel jobban fárad a szemem az erős fény miatt, de ez egyedi dolog, kinek mi a jó.
Szerintem azért a 16 GB-os verzió elég nagy szívás, de te tudod, neked kell használni. De ha ennyit olvasol miért nem egy Ipad mini 2, még a 3G-s változat is jóval olcsóbb és az még a buszon is elmegy ha le tudsz ülni? Vagy a ha könyveket olvasol, legjobb egy e-book, ott még a háttérvilágítás, visszatükröződés sem rontja a szemed el teljesen?
iPad-em volt, szerettem is, de még egy 3. cuccot nem akarok cipelni magammal, ígyis ott a céges teló is, az is csak nyűg...
Egyébként nem könyveket olvasok, főleg fórumokat (helifreak, rcfrum, PH, Avforums, ilyesmi)
-
Zolik
senior tag
Na, érted lassan. De mivel nem esik vissza, mitöbb az eladások modellről-modellre növekszik általában (mint a konkurenseknél is), nincs ami árversenyt generáljon. Az Apple nem tör a Samsung által megcélzott, mobilpiac legfőbb gyártója címre, bőven megelégszik azzal, ha ugyanezen szegmens legnagyobb nyereségű szereplője lesz.
Amúgy az Apple-ből azt is kinézem, hogy ha valami módon kipukkadna az ájfón lufi és drasztikusan esnének az eladások, akkor inkább elhagyja a piacot, minthogy aláárazzon a saját céljainak.
Eddig is értettem, csak nem fogadom el. Erre szoktam azt mondani, hogy aminek van eleje, annak van vége is. Semmi se tart örökké.
Persze hogy nem fogja olcsóbban adni, nem vörös kereszt. De arról ők is tehetnek hogy nálunk ennyibe jön ki egy teló, de nyilván rohadtul nem érdekli őket...
Jó kapitalista céghez híven biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni a vevők megtartásáért. -
ToniSoprano
addikt

2: naponta másfél órát BKV-zok, és nyáron hiába vagy buszon, villmaoson, max fényerő kell h ne kelljen meresztgetni a szemed. iphone 5-ről beszélek, 2 éve azt használok (előtte 4S, 4, 3GS, 3G)Főleg a sok utazgatás miatt rengeteget olvasok, netezek, telefonon, nekem nagoyn jól jött az iphone 6plus, amint kapható lesz megyek venni. már csak azt kell kitalálnom, h 16 vagy 64-es legyen-e.
Én is használtam villamoson, metrón rendszeresen a telót nyáron is korábban, én ott sem szoktam maxra venni és látom rendesen, nem fárasztó az olvasás. Én meg azt vettem észre pont a nagyobb fényerő miatt nem látom annyival jobban, mint amivel jobban fárad a szemem az erős fény miatt, de ez egyedi dolog, kinek mi a jó.
Szerintem azért a 16 GB-os verzió elég nagy szívás, de te tudod, neked kell használni. De ha ennyit olvasol miért nem egy Ipad mini 2, még a 3G-s változat is jóval olcsóbb és az még a buszon is elmegy ha le tudsz ülni? Vagy a ha könyveket olvasol, legjobb egy e-book, ott még a háttérvilágítás, visszatükröződés sem rontja a szemed el teljesen?
-
AudiA8Q42
csendes tag

Vagy megtartod az i5-öt és veszel a különbözetből egy autót, aztán nem kell bkv-zni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Gicz
addikt
Tudom, mi a fényerő és a nit és mire való. Szoktam szabadlevegőn lenni pl szompaton szinte egész nap anyósnál mmotorors fűkaszáztam, eléggé megnőtt a fű a sok eső miatt, és hátul a csillaggal írtottam a bozótot. Utána levágtuk asszonnyal a mennyfa tetejét fűrésszel, mert beteg a fe felső része. De közben nem jutott eszembe telefonozni, tudom én ilyen paraszt vagyok!
Amikor leültem pihenni akkor neteztem, de láttam rendesen a kijelzőt, nekem semmi baj vele, jól olvasható. (mondjuk a Nógrád megyei Mátra aljai, községben csak Edge van, de ez is csak fejlődés 1 éve csak csak sima GSM volt, és képzeld ennek ellenére, élnek ott emberek és elég boldogok, nem olyan stresszesek, mint itt a városban!!!) .
Én azt mondom tűző napon nem nagyon szoktam használni, mert akkor bemegyek az árnyékba, vagy a npernyő alá ennyi, én ilyen buta vagyok!!Akkor az 5s kijelzője ezek szerint a kijelző szerint sokkal rosszabb, mint az iphone 5 kijelzője nézd már meg az értékeket kérlet 605 nit vs 502 nit!! [link]

-
ToniSoprano
addikt
Tudom, mi a fényerő és a nit és mire való. Szoktam szabadlevegőn lenni pl szompaton szinte egész nap anyósnál mmotorors fűkaszáztam, eléggé megnőtt a fű a sok eső miatt, és hátul a csillaggal írtottam a bozótot. Utána levágtuk asszonnyal a mennyfa tetejét fűrésszel, mert beteg a fe felső része. De közben nem jutott eszembe telefonozni, tudom én ilyen paraszt vagyok!
Amikor leültem pihenni akkor neteztem, de láttam rendesen a kijelzőt, nekem semmi baj vele, jól olvasható. (mondjuk a Nógrád megyei Mátra aljai, községben csak Edge van, de ez is csak fejlődés 1 éve csak csak sima GSM volt, és képzeld ennek ellenére, élnek ott emberek és elég boldogok, nem olyan stresszesek, mint itt a városban!!!) .
Én azt mondom tűző napon nem nagyon szoktam használni, mert akkor bemegyek az árnyékba, vagy a npernyő alá ennyi, én ilyen buta vagyok!!Akkor az 5s kijelzője ezek szerint a kijelző szerint sokkal rosszabb, mint az iphone 5 kijelzője nézd már meg az értékeket kérlet 605 nit vs 502 nit!! [link]
-
Cyberpunk
félisten
-
electro123
csendes tag
Ugyan már nem mind1, hogy melyik kijelző a legjobb??
10 év múlva egy elavult szar lesz az akkor soron következő kijelzők mellett
(már ha lesznek még kijelzők)....//// Sony Z2 \\\\
-
emvy
félisten
Ez dizájn? Szerintem meg múltban rekedtek, vagy egyszerűen igénytelenek. Nem csak a kinézet, hanem a használhatóság. Találj már meg valami tesztet a főoldalon, vagy mi az.
Kavalkád, összevisszaság, nincs egy értelmezhető menüpont. Nem kell nekem hű de csicsás oldal, de azért egy anandtech szintet hozhatnának, ahol a szemnek kényelmesen lehet tájékozódni az egyes fejezetek között.Ez a dizajn tokeletesen megfelel annak, amire valo az oldal.
> nincs egy értelmezhető menüpont
Nekem sikerult ertelmezni. -
Ali G.
senior tag
már megint unalmas fan szövegeket lehet itt olvasni?
-
Gicz
addikt
Most miért akadtam volna ki, nincs nekem LG G3 telefonom, mi közöm hozzá? Szerintem nem is lesz, iylen QHD-s, meg ilyesmi telóm, nekem a HD felbontás a max, az bőcen elég nekem és ezek a HD felbontású telók nem akadnak legalább, meg az általam kedvelt 4,3-4,5 colos telók esetén a HD bőven elég. (És ahogy írtam korábban szerintem, nem az LG kijelzője a legjobb, van annál szerintem jobb is még az olcsó kategóriában is.)
HTC-k jók csak drágák, de szerintem a Huwaei, Alcatel kijelzőjei is elég jók, jobbak mint az LG kijelzői.
Pl. egy Huawei P6 fényereje 470 nit, ami elég közel van az 5S értékéhez, de szerintem ez a fényerő dolog nem jelent semmit, mindenkinek egyedi mi jön be, pl. szinte alig használtam az elmúlt két évben max fényerőn a telót max 2-3 órát összesen.Ha csak a max fényerő szerint értékeljük akkor pl. az 5S -> 502 nites kiejlzője jelentős visszalépés az Iphone 5 -> 605 nites kijelzőjéez képest, pedig ez tudjuk nem így van, pedig a tesztből, ha csak ezt nézzük az jönne ki.
Ezért végülis az összhatás a fontos, és a legegyszerűbb bemenni a boltba és személyesen összehasonlítani a kijelzőket egymás után, kinek melyik jön be.
A napon való olvashatóságot 2 tényező befolyásolja, a fényerő, és a tükröződés. egy 500 nitest mindig jobb lesz olvasni a napon mint egy 300 nitest. Akkor ezek szerint te az elmúlt 2 évben 2-3 órát voltál a szabadban ?!
-
ToniSoprano
addikt
Most miért akadtam volna ki, nincs nekem LG G3 telefonom, mi közöm hozzá? Szerintem nem is lesz, iylen QHD-s, meg ilyesmi telóm, nekem a HD felbontás a max, az bőcen elég nekem és ezek a HD felbontású telók nem akadnak legalább, meg az általam kedvelt 4,3-4,5 colos telók esetén a HD bőven elég. (És ahogy írtam korábban szerintem, nem az LG kijelzője a legjobb, van annál szerintem jobb is még az olcsó kategóriában is.)
HTC-k jók csak drágák, de szerintem a Huwaei, Alcatel kijelzőjei is elég jók, jobbak mint az LG kijelzői.
Pl. egy Huawei P6 fényereje 470 nit, ami elég közel van az 5S értékéhez, de szerintem ez a fényerő dolog nem jelent semmit, mindenkinek egyedi mi jön be, pl. szinte alig használtam az elmúlt két évben max fényerőn a telót max 2-3 órát összesen.Ha csak a max fényerő szerint értékeljük akkor pl. az 5S -> 502 nites kiejlzője jelentős visszalépés az Iphone 5 -> 605 nites kijelzőjéez képest, pedig ez tudjuk nem így van, pedig a tesztből, ha csak ezt nézzük az jönne ki.
Ezért végülis az összhatás a fontos, és a legegyszerűbb bemenni a boltba és személyesen összehasonlítani a kijelzőket egymás után, kinek melyik jön be.
-
falijja
őstag
Durva hogy megelőzte a g3 at..... de azért még mindig elbújhat az ips az amoled mellet
( note 4) -
Gicz
addikt
Ja ebből a teszből az jön ki, gyakorlatilag, hogy használhatatlan szar az LG G3 kijelzője, szeirntem a betűket sem lehet látni rajta szar az egész kuka. Pl. max fényerő nekem nem szempont mert életemben nem használtam max fényerőn a telót, csak összesen kb 2 órát a 2 évből. Általában negyeden használom, mert nagyon rontja a szemem a háttérvilágítás, ne azt mondom, hogy nem jobb a magasabb fényerő, de én alig használom így a telót és a 400 nit sem rossz önmagában.
Ami nekem nagyon rontja, fárasztja a szemem és nagyon zavaró, visszatükröződés, a mobilokon érdekes erre nem feküdtek rá egyik tesztben sem. És a tableteken még fontosabb lenne a tükröződés csökkentése szerintem.Az is érdekes a tesztben, hogy az nem volt szempont, hogy mekkora a kijelző felbontása, végülis egy 320-480-as kijelzős vagy 50 PPI-s ultrapixeles telefon is lehetett volna a győztes akár. Mondjuk elismerem a QHD, 4K kijelzők szerintem parasztvakítások, feleslegesek, az akadozás, a proci, akku terhelés miatt többet ártanak, mint ami előny származik belőlük. És szerintem pl. a tükröződés csökkentés sokkal jobb a szemnek hosszabb távon, mint a 10.000 PPI, bár ez nem olyan látványos.
De elismerem az Iphone kijelzője jobb, de én a gyakorlatban a két telefont egymásmellétéve nem érzem ezt a már nagy különbséget a kijelzőben, az Iphone és a többi új IPS telefon között de szerintem mindenki menjen be a boltba és nézze meg a saját szemével az a tuti nem?
ha az a tuti, akkor miért akadsz ki ennyire?

PPI-versenynek 300 fölött nem sok értelme van, mellesleg pont a sok ppi miatt rosszabb az LG kontrasztja, és a fényereje is.
-
ToniSoprano
addikt
Ja ebből a teszből az jön ki, gyakorlatilag, hogy használhatatlan szar az LG G3 kijelzője, szeirntem a betűket sem lehet látni rajta szar az egész kuka. Pl. max fényerő nekem nem szempont mert életemben nem használtam max fényerőn a telót, csak összesen kb 2 órát a 2 évből. Általában negyeden használom, mert nagyon rontja a szemem a háttérvilágítás, ne azt mondom, hogy nem jobb a magasabb fényerő, de én alig használom így a telót és a 400 nit sem rossz önmagában.
Ami nekem nagyon rontja, fárasztja a szemem és nagyon zavaró, visszatükröződés, a mobilokon érdekes erre nem feküdtek rá egyik tesztben sem. És a tableteken még fontosabb lenne a tükröződés csökkentése szerintem.Az is érdekes a tesztben, hogy az nem volt szempont, hogy mekkora a kijelző felbontása, végülis egy 320-480-as kijelzős vagy 50 PPI-s ultrapixeles telefon is lehetett volna a győztes akár. Mondjuk elismerem a QHD, 4K kijelzők szerintem parasztvakítások, feleslegesek, az akadozás, a proci, akku terhelés miatt többet ártanak, mint ami előny származik belőlük. És szerintem pl. a tükröződés csökkentés sokkal jobb a szemnek hosszabb távon, mint a 10.000 PPI, bár ez nem olyan látványos.
De elismerem az Iphone kijelzője jobb, de én a gyakorlatban a két telefont egymásmellétéve nem érzem ezt a már nagy különbséget a kijelzőben, az Iphone és a többi új IPS telefon között de szerintem mindenki menjen be a boltba és nézze meg a saját szemével az a tuti nem?
-
Gicz
addikt
Ja tehát ezen az displaymate oldalon új telefonok új telefonok közül a Samun és Iphone márkán kívül, szinte semelyiket nem tesztelték le, bár a hír tényleg igaz:
"Részletes méréseink és laboreredményeink szerint az iPhone 6 Plus a legjobban teljesítő mobilos LCD kijelző, amelyet valaha teszteltünk"
Azt azért illett volna hozzátenni, hogy a jelenleg kapható új telefonok nagyrészét le sem teszteltük.

Egyébként amit küldtél link az sokkal többet mond, és legalább nem akar nagyot., szerintem félrevezető dolgokat állítani. Egyébként tényleg nem rossz az Iphone kijelzője, nekem a Samu amoledek egyátalán nem jönnek be, nekem eléggé mesterségesek, és nem látok annyi árnyalatot, mint az IPS kijelzőkön, de ez megszokás és egyénfüggő szerintem, nem mondom hogy rosszabb, nekem nem tetszik, sokaknak tetszik.
HTC-k, LG kijelzője sem rossz, nekem a legjobban at olcsóbb kategóriás telefonok között az Alcatelek, Huawei-ek kijelzője nagyon jó még. Csak Pl. az új Alcatelek esetén a vékonyság miatt az IDOL S vékonyságát erőltették és a kijelző, vagy érintő csatlakozó erősebb játékoknál meg tud olvadni, bár az gyorsan kivonták a forgalomból és az IDOL S2-bél kijavották a tervezési hibát.Ne visíts már, az anandteches tesztben ottvan h a G3 fényreőben 2/3 akkora mint az iphone 5, és kontrasztban is kb 2/3-át tudja az iphoneoknak. A deltaE-je (színhelyesség) is jobb az iphone-nak. Nyugodj meg, a G3-nak a felbontást leszámítva mindenben rosszabb a képernyője.
-
ToniSoprano
addikt
Ja tehát ezen az displaymate oldalon új telefonok új telefonok közül a Samun és Iphone márkán kívül, szinte semelyiket nem tesztelték le, bár a hír tényleg igaz:
"Részletes méréseink és laboreredményeink szerint az iPhone 6 Plus a legjobban teljesítő mobilos LCD kijelző, amelyet valaha teszteltünk"
Azt azért illett volna hozzátenni, hogy a jelenleg kapható új telefonok nagyrészét le sem teszteltük.

Egyébként amit küldtél link az sokkal többet mond, és legalább nem akar nagyot., szerintem félrevezető dolgokat állítani. Egyébként tényleg nem rossz az Iphone kijelzője, nekem a Samu amoledek egyátalán nem jönnek be, nekem eléggé mesterségesek, és nem látok annyi árnyalatot, mint az IPS kijelzőkön, de ez megszokás és egyénfüggő szerintem, nem mondom hogy rosszabb, nekem nem tetszik, sokaknak tetszik.
HTC-k, LG kijelzője sem rossz, nekem a legjobban at olcsóbb kategóriás telefonok között az Alcatelek, Huawei-ek kijelzője nagyon jó még. Csak Pl. az új Alcatelek esetén a vékonyság miatt az IDOL S vékonyságát erőltették és a kijelző, vagy érintő csatlakozó erősebb játékoknál meg tud olvadni, bár az gyorsan kivonták a forgalomból és az IDOL S2-bél kijavották a tervezési hibát. -
mazsi1911
aktív tag
-
Gicz
addikt
Csak az a baj, hogy a tesztek között a telefonok egy részét nem is találom pl. LG G2, vagy G3, Sony Z2, vagy Z3, Huawei P6, P7 vagy a legújabb HTCk, Nokia telefonok. Ezeket le sem tesztelték?
Olyan buta vagyok, hogy azt sem találom hogyn lehetne keresni ezen a honlapon.
Kérlek segíts nem találoom ezek a telefonok, mért értékek melyik teszben szerepelnek?Akkor azokat nem tesztelték. G3-kijelzőjéről itt egy teszt: [link]
-
ToniSoprano
addikt
Csak az a baj, hogy a tesztek között a telefonok egy részét nem is találom pl. LG G2, vagy G3, Sony Z2, vagy Z3, Huawei P6, P7 vagy a legújabb HTCk, Nokia telefonok. Ezeket le sem tesztelték?
Olyan buta vagyok, hogy azt sem találom hogyn lehetne keresni ezen a honlapon.
Kérlek segíts nem találoom ezek a telefonok, mért értékek melyik teszben szerepelnek? -
Gicz
addikt
Ja lehet én buta vagyok, elismerem. De ha te annyi val okosabb vagy, linkelj be egy egyszerű összehasonlítást, az LG G3 és az Iphone 6 plus között. Látom az összehasonlítást az egyik értékben az egyik a jobb, a másikban a másik, hogy alakul ki a sorrend?[link] Meg a grafikonokat hogy hasonlítsam össze?
Szerintem pl. ilyen összehasonlítás sokakat érdekelne!Nincs olyan összahasonlítás, amit te keresel. A linkeltben ott vannak a teszt eredmények, ha valamelyiket nem érted akkor nézz utána, vagy kérdezd meg itt, vagy a plazma tv topikban.
-
ToniSoprano
addikt
Ja lehet én buta vagyok, elismerem. De ha te annyi val okosabb vagy, linkelj be egy egyszerű összehasonlítást, az LG G3 és az Iphone 6 plus között. Látom az összehasonlítást az egyik értékben az egyik a jobb, a másikban a másik, hogy alakul ki a sorrend?[link] Meg a grafikonokat hogy hasonlítsam össze?
Szerintem pl. ilyen összehasonlítás sokakat érdekelne! -
Gicz
addikt
A franc fog ezzel foglalkozni, a normálisabb helyeken kiírja, hogy hány százalék az eltérés?
Na megcsinálod nekem pl. LG G3-mal való összehasonlítást, az különböző értékelési szempontok szerint mennyi az eltérés, ha annyira egyszerű és könnyű?
Várom,a válaszod ha annyira egyszerű és nem kerül semmi időbe!Sztem az, hogy nem érted az ottani táblázatokat, nem a mi hibánk

-
ToniSoprano
addikt
A franc fog ezzel foglalkozni, a normálisabb helyeken kiírja, hogy hány százalék az eltérés?
Na megcsinálod nekem pl. LG G3-mal való összehasonlítást, az különböző értékelési szempontok szerint mennyi az eltérés, ha annyira egyszerű és könnyű?
Várom,a válaszod ha annyira egyszerű és nem kerül semmi időbe! -
Blyan
félisten
-
Cyberpunk
félisten
-
mazsi1911
aktív tag
Mondjuk azért annyit megtehettek volna, jó lett volna, hogy két teszőleges telefont ki lehessen választani és összehasonlítani, ennyi.
fogd meg, add ossze a szamokat egy tesztben, aztan add ossze a masikban is, amelyik nagyobb az nyert, done
-
Gicz
addikt
Mondjuk azért annyit megtehettek volna, jó lett volna, hogy két teszőleges telefont ki lehessen választani és összehasonlítani, ennyi.
Bocsánat a kényelmetlenségért. Elnézést !
De azért megtaláltad az infót ugye?

-
ToniSoprano
addikt
tessék, válaszd ki, itt van több tesztcikk, több telefonnal: Displaymate
-
Gicz
addikt
AS: ez már vagy százezerszer be volt linkelve, de érdemes nézni a riporternőt, ami után leejti a kiscsávó, alig tudja elfojtani a nevetését a háttérben, pedig nagyon próbálja.
Tedd már bele azt a linket, ahol egy garifkonon a többi telefonnal össze lehet hasonlítani az értékeket, pl. HTC, Nokia, LG, Huawei, Samu, készülékekkel stb. hogy azok mennyi pontot értek el. Én nem találtam, de lehet én vagyok a béna.
tessék, válaszd ki, itt van több tesztcikk, több telefonnal: Displaymate
-
Cyberpunk
félisten
AS: ez már vagy százezerszer be volt linkelve, de érdemes nézni a riporternőt, ami után leejti a kiscsávó, alig tudja elfojtani a nevetését a háttérben, pedig nagyon próbálja.
Tedd már bele azt a linket, ahol egy garifkonon a többi telefonnal össze lehet hasonlítani az értékeket, pl. HTC, Nokia, LG, Huawei, Samu, készülékekkel stb. hogy azok mennyi pontot értek el. Én nem találtam, de lehet én vagyok a béna.
-
Cyberpunk
félisten
-
ToniSoprano
addikt
-
AS
félisten
Ez is apple hibája volt ?

Szegény gyerek
-
mazsi1911
aktív tag
Mi mas, melle rakni egy 2K kijelzot es megnezni hogy melyiken van tobb pixel, mert ugy a 2K nyerne!!
-
Gicz
addikt
Én a rokonom Iphone 4S-t használtam, rokonomét, több napot használtam, engem nem fogott meg, nem éreztem annyira gyorsnak stabilnak a saját telefonomnál, ellenben fárasztó volt a szemenek a kicsit betűk, a kicsi kijelző. Meg azt sem értettem miért nem tudok fektetve gépelni, amikor az sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és logikusabb.
Nekem pl. a 4,3-4,5 col közötti telefonok az idiálisak, több telefont próbáltam már, ebből a méretből Iphone nincs is, de egyébként is túlárazottnak tartom, nekem dupla árat nem ér meg.
Egyébként az Ipad mini-t is használtam az nagyon tetszett, ár arányban a Mini 2 is nagyon jó árban is és méretben is. A többi tablethez viszonyítva a minőséget, akku időt, minőséget viszonyítva egyátalán nem túlárazott, az Air is jó könnyű lett, csak inkáb 100 köröl gondolkozom. Az IPAD mini 2-n sokat gondolkodtam azzal az a baj, hogy nehéz MS doksikat átmenteni, ha nincs mobilnet ilyesmi.
A cikkről annyit, hogy amíg nincs normális pontozásos grafikon, hogy a többi telefon kiejézője mennyit ért el ez az info semmit nem ér. Ha az jön ki, hogy az Iphone LCD kijelző 20-30%-kal jobb mint a többi gyártó LCD kijelzője a teszt szerint az hír, akkor megemelem a kalapom az Iphone előtt.
a displaymate.comon ott van a pontozásos grafikonod, mért kontraszttal, fényerővel, tükröződéssel, gamuttal, színhőmérséklettel, gammával. Nem tudom mi kell neked még hogy "normális" teszt legyen

-
CoDWaW07
őstag
-
ToniSoprano
addikt
Pontozásos rendszer... mi ez, csillag születik?
Ott van feketén, fehéren, hogy mittomén hasra ütve 6926K a fehérpont, mennyi a deltaE eltérés, mekkora a gamma, a max és minimum fényerő nit-ben, meg anyámkínja.
Ha te a pontos és korrekt értékeket nem tudod értelmezni, nem tudod, azt sem, miért és mennyi az ideális, az nem a displaymate hibája.
De ha nem pontozott akkor hogyan csinált sorrendet a telefonok között, hogyan mondta ki, hogy az Iphone 6 plus a legjobb kijelző az LCD kijelzők között, az összes szempontot is figyelembe véve?
Ha nem csinált ilyen csillag születik pontozást, akkor kamu az egész, valós sorrendet sem tudott felállítani.Mazsi ez szerintem is egy szép tok és egy szilikon tokban is lehet szép egy prémium készülék is, és a bónusz az, hogy a kijelzőt is védi kicsit a legtöbb, mert pár mm-rel kicsit ráhajlik, ha pont képernyővel lefelé esik le akkor is védi az a pár mm. És a rugalmassága miatt nagyon jól csillapít, nem is gondolja az ember, én 5-10-szer ejtettem le a telefonom, én béna vagyok sokszor kapkodom, ezért is kell a tok sajnos. De nekem semmi baja nem lett, karc sem lett rajta. A kijelzőn elvileg van karc, mert sokszor kulcsokkal együtt hordom, de mert van rajta 3 rétegű fólia ami erős, de viszonylag vékony ott sincs nagy baj. Ezek az új fóliák már tényleg alig észrevehetőek és elég strapabíróak, köszönő viszonyban sincsenek a régiekkel, szóval érdemes kipróbálni őket. Aki pl. táskában kulcsok között tartja a telót sokszor.
-
mazsi1911
aktív tag
Egyébként szerintem ezzel a kék tokkal szerintem sokkal szebb a telefon hátlapja, eredetileg, akkor meg milyen prémium minőségről, tervezésről beszélünk:
[link]
Én egyébként azért is szeretem a TPU tokokat, mert ha kiveszem a telót a zsebemből, véletlenül sem koszolom össze a kamerát, nem kell állandóan törölgetni, meg nem nyomódik, feszül a gomb feleslegesen a zsebben. Ez a lehet az Iphone 5s-nél még nem, de nagyobb 4,7 col körüli készülékeknél már probléma, de mindegy.Ugyanezt vettem, feketeben. Meg is fizeted az arat, 35£ egy ilyen tok.
-
Gilberto
aktív tag
Én személy szerint a HTC S-LCD kijelzöinél szebbet nem láttam, persze ez szubjektív vélemény. Pl. a ONE M8 kijelzöje is jobban tetszik, mint a jelenlegi Z2-mé.
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként szerintem ezzel a kék tokkal szerintem sokkal szebb a telefon hátlapja, eredetileg, akkor meg milyen prémium minőségről, tervezésről beszélünk:
[link]
Én egyébként azért is szeretem a TPU tokokat, mert ha kiveszem a telót a zsebemből, véletlenül sem koszolom össze a kamerát, nem kell állandóan törölgetni, meg nem nyomódik, feszül a gomb feleslegesen a zsebben. Ez a lehet az Iphone 5s-nél még nem, de nagyobb 4,7 col körüli készülékeknél már probléma, de mindegy. -
Cyberpunk
félisten
-
madgie
titán
Én a rokonom Iphone 4S-t használtam, rokonomét, több napot használtam, engem nem fogott meg, nem éreztem annyira gyorsnak stabilnak a saját telefonomnál, ellenben fárasztó volt a szemenek a kicsit betűk, a kicsi kijelző. Meg azt sem értettem miért nem tudok fektetve gépelni, amikor az sokkal egyszerűbb, kényelmesebb és logikusabb.
Nekem pl. a 4,3-4,5 col közötti telefonok az idiálisak, több telefont próbáltam már, ebből a méretből Iphone nincs is, de egyébként is túlárazottnak tartom, nekem dupla árat nem ér meg.
Egyébként az Ipad mini-t is használtam az nagyon tetszett, ár arányban a Mini 2 is nagyon jó árban is és méretben is. A többi tablethez viszonyítva a minőséget, akku időt, minőséget viszonyítva egyátalán nem túlárazott, az Air is jó könnyű lett, csak inkáb 100 köröl gondolkozom. Az IPAD mini 2-n sokat gondolkodtam azzal az a baj, hogy nehéz MS doksikat átmenteni, ha nincs mobilnet ilyesmi.
A cikkről annyit, hogy amíg nincs normális pontozásos grafikon, hogy a többi telefon kiejézője mennyit ért el ez az info semmit nem ér. Ha az jön ki, hogy az Iphone LCD kijelző 20-30%-kal jobb mint a többi gyártó LCD kijelzője a teszt szerint az hír, akkor megemelem a kalapom az Iphone előtt.
Pontozásos rendszer... mi ez, csillag születik?
Ott van feketén, fehéren, hogy mittomén hasra ütve 6926K a fehérpont, mennyi a deltaE eltérés, mekkora a gamma, a max és minimum fényerő nit-ben, meg anyámkínja.
Ha te a pontos és korrekt értékeket nem tudod értelmezni, nem tudod, azt sem, miért és mennyi az ideális, az nem a displaymate hibája.
-
mazsi1911
aktív tag
"Meg azt sem értettem miért nem tudok fektetve gépelni"

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Készlethiánnyal indíthatnak az őszi iPhone-ok
- ASUS routerek
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- agnoxy: Picike, gyors linux rendszer létrehozása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 512GB silver független, 6 hó Apple garancia + extrák
- Xiaomi Redmi Note 12, 4/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 8a, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 7 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro, 8/128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Eladó használt Motorola E14 2/64GB lila / 12 hó jótállás
- Samsung DDR4 8GB SODIMM laptop RAM 2400MHz - több darab 1 év garancia + számla
- Eladó MSI GeForce RTX 4090 SUPRIM 24GB - Számla
- Dell Latitude 3400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Omen 16" i5-13420H Rtx 4050 32GB DDR5 512GB SSD 144Hz

Amúgy jobb felső sarokra vess egy pillantást lehet elkerülte a figyelmedet.
Mert az Iphone akkor is perfekt.

Bar a "legjobb LCD kijelzo" gyanusan hangzott, de a hozzaszolasokon vegiggorgetve ugy tunik, hogy nagyon sokan felreertelmeztek az egeszet, es fogalmuk sincs, hogy az eredeti tesztoldal szerint a Note 4-nek van meg mindig a legjobb kijelzoje a piac osszes (LCD+OLED) telefonja kozul (azaz jobb, mint az iPhone kijelzoje, ami csak az LCD kategoriaban a "legjobb" szerintuk).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)