Új hozzászólás Aktív témák
-
Elrood
őstag
Windows 8-ban lehet régebbi, nem 8-ashoz való drivert feltenni?
Aham, pl. AMD 740G chipsetes gépre raktunk fel win8-t (HD2100). DX10.0-s, tehát a terméktámogatását olyan 2010-ben fejezte be az AMD (tehát utolsó driver win7-re van (Catalyst 10.2) és a win8 nem ismerte fel) és simán felment (illetve majdnem, kézzel kellett felrakni) win8-ra és eddig teljesen rendben működik.
de a proci utasításkészletéből valami hiányzott
Win8 alapból kéri x86 esetén az SSE2-t, ami a pentium 3-ban nincs. Tehát minimum proci Intel P4, vagy AMD K8.
-
Elrood
őstag
De, ebben az esetben nem a Microsoft a ludas, igaz gyakorlatilag az Intel se, mert nem ők írják a drivert azokra az atomokra.
Természetesen csak az Atom gáz, pl. Sandy Bridge-s Celeron 800 és i3, amin néztem tökéletesen megy a Win8.
Még augusztus elején próbáltam egy N2600 gépen az akkori Win8RC-t. Bármilyen metrós appot elindítottam, azonnal kékhalál.
Abu85 #11
rendelkezik már bináris Win8 driverrelHát amit eddig láttam (dátuma szerint július végi) az katasztrófa volt
.
Remélem azóta alkottak valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest