Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Touch-ko #115 üzenetére

Okostelefonként pedig szerintem elég nagy fail volt... Konkrétan annyit (sem) tudott, mint egy S40, csak volt egy használható érintőképernyője.

Nekem 2007-ben egy Nokia S60-as telefonjaim voltak, és alapvetően szerettem őket, lehetett rájuk telepítgetni cuccokat, mindenfélét másolgatni rájuk, még akár netezni is velük, bár akkoriban ezt még nem nagyon használtam ki. Most azon lehet vitatkozni, hogy mi mennyire felhasználóbarát, de még a kortárs okostelefonok is sokkal több funkciót tudtak, mint a szifonok az elején (igazából most is többet tudnak, van, amit nem igazán hoztak még be, vagy nem is akarnak).

Amúgy fura, hogy pont a csatolmányokat hozod fel. Az iOS csatolmánykezelése elég vacak. Próbálj meg egy pdf-et beilleszteni levélbe csatolmányként. Vagy mondjuk több különböző fájlformátumot egy levélbe.

törölt tag

válasz Touch-ko #111 üzenetére

Az első szifon nem okostelefonnak indult, csak miután lelkes emberek ráhekkeltek alkalmazásokat, így később megnyitotta platformként az Apple. :U

törölt tag

válasz calocsay #85 üzenetére

Majd amikor teljesen eltolja az egész névlistádat az outlook.com (például ékezetek, nem latin betűs nevek nem jelennek meg), akár sima vcard, akár outlook kompatibilis módban lettek exportálva, vagy hasonló hibákba futsz, akkor már nem lesz olyan egyszerű az élet.

törölt tag

válasz calocsay #43 üzenetére

Pedig ott a Nexus széria, ott vannak a Chromebook-ok, lesz a Glass, a hordható cuccok, stb. Egyébként egy olyan "egyszerű" feladatba is beletört az Apple fejszéje, mint a térképszoftver. ;)

Xero: A Glass szerintem tudatosan ilyen. Illetve nem azért kerül ennyibe, és nem azért limitálják évek óta, mert a technológia nem elég érett, hanem mert az emberek nem elég érettek. El kell fogadtatni társadalmilag, hogy ilyennel mászkáljanak az emberek, és ez lassú folyamat. Ha piacra dobták volna már, akkor valószínűleg egy rakás kéretlen pert kaptak volna miatta, mert sem az emberek, sem a hatósági szabályzások nincsenek felkészülve rá.

Amúgy a Macbook tökre nem innovatív... Talán az Air már inkább, de az sem mai gyerek. Az MBP még rendben van, de ez még mindig csak egy dolog, egyetlen egy. És egyre több területen már ők kullognak a többiek után (wearables, kijelző méret növelés, stb), és szerintem ez számít leginkább a helycserében.

Amúgy ez is olyan, mint a bicikliverseny, aki a raj elején megy, az hamar elfárad, még akkro is, ha szteroidot reggelizik, ezért is cserélnek gyakran helyet. Annyi különbséggel, hogy ott van befutó, amire gyúrni kell, itt pedig inkább csak szakaszok, amit mindig valaki megnyer.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés