- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Touch-ko #115 üzenetére
Okostelefonként pedig szerintem elég nagy fail volt... Konkrétan annyit (sem) tudott, mint egy S40, csak volt egy használható érintőképernyője.
Nekem 2007-ben egy Nokia S60-as telefonjaim voltak, és alapvetően szerettem őket, lehetett rájuk telepítgetni cuccokat, mindenfélét másolgatni rájuk, még akár netezni is velük, bár akkoriban ezt még nem nagyon használtam ki. Most azon lehet vitatkozni, hogy mi mennyire felhasználóbarát, de még a kortárs okostelefonok is sokkal több funkciót tudtak, mint a szifonok az elején (igazából most is többet tudnak, van, amit nem igazán hoztak még be, vagy nem is akarnak).
Amúgy fura, hogy pont a csatolmányokat hozod fel. Az iOS csatolmánykezelése elég vacak. Próbálj meg egy pdf-et beilleszteni levélbe csatolmányként. Vagy mondjuk több különböző fájlformátumot egy levélbe.
-
törölt tag
-
törölt tag
Pedig ott a Nexus széria, ott vannak a Chromebook-ok, lesz a Glass, a hordható cuccok, stb. Egyébként egy olyan "egyszerű" feladatba is beletört az Apple fejszéje, mint a térképszoftver.
Xero: A Glass szerintem tudatosan ilyen. Illetve nem azért kerül ennyibe, és nem azért limitálják évek óta, mert a technológia nem elég érett, hanem mert az emberek nem elég érettek. El kell fogadtatni társadalmilag, hogy ilyennel mászkáljanak az emberek, és ez lassú folyamat. Ha piacra dobták volna már, akkor valószínűleg egy rakás kéretlen pert kaptak volna miatta, mert sem az emberek, sem a hatósági szabályzások nincsenek felkészülve rá.
Amúgy a Macbook tökre nem innovatív... Talán az Air már inkább, de az sem mai gyerek. Az MBP még rendben van, de ez még mindig csak egy dolog, egyetlen egy. És egyre több területen már ők kullognak a többiek után (wearables, kijelző méret növelés, stb), és szerintem ez számít leginkább a helycserében.
Amúgy ez is olyan, mint a bicikliverseny, aki a raj elején megy, az hamar elfárad, még akkro is, ha szteroidot reggelizik, ezért is cserélnek gyakran helyet. Annyi különbséggel, hogy ott van befutó, amire gyúrni kell, itt pedig inkább csak szakaszok, amit mindig valaki megnyer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest