- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenke.
tag
Vannak kontaktjaim a telefonomon /simen, ha a facebook kontaktokat bekapcsolom akkor egy csomó dupla lesz amit nem akarok egyenként kijavítgatni, a facebook kontaktokhoz nem adhatok hozzá számot mert azt nem engedi, ezért gondoltam google contactba beimportálom a hagyományos neveket, és a facebookossal összecsapom valahogy de nem jött össze.
tudja a mobil de mint mondtam akkor lesz egy csomó dupla (pl nagy balázs, meg egy balu)
lehet van rá marketben még annyira nem kerestem mert lusta vagyok nekiállni... -
tenke.
tag
Pont pár napja küldtem őket melegebb éghajlatra, mert akár hogy keresetem nem találtam lehetőséget rá hogy beimportáljam a telefonszámmal rendelkező facebook kontaktjaimat a Google kontatkok közé...valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest