Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Az FB elég jól berágta magát az emberek mindennapjaiba, és ha képes a folyamatos megújulásra, akkor elég valószínű, hogy hosszú időre kell megszoknunk, a Gé meg letehet a soc. networkös álmairól, és kénytelen lesz engedni, mert a felhasználók le fogják szarni, hogy a cég kivel és hogyan vetélkedik, ők contact share-t meg egyebet akarnak majd, ha nem kapják meg, regisztrálnak egy másik ingyenes levélcímet, és abból megint a Gé jön ki rosszul.
Az okostelefonos és konzolos integráció, a külön FB-re fejlesztő nagyobb játékgyártó cégek, a sok-sok honlapon vadul terjedő kombinált FB-accountos beléptetés mind azt mutatja, hogy Zuckerbergék elég komolyan gondolják a dolgot, és a piac ütőreén tartják az ujjukat.A Gé már megpróbálta más irányból megközelíteni a piacot (próbálja folyamatosan), az egyiknek ignoráció és értetlenkedés, a másiknak felháborodás és perelés lett a vége. Csak így tovább
-
Morden24
nagyúr
A Twitter nem a Facebook helyettesítő-terméke.
A Google-t egyébként pont az bosszantja most - és ezért próbál itt beakasztani, ahogy tud -, hogy az MS kiütötte őket a Facebook mellől, tehát a bedőlt próbálkozásaik után még ezzel sem sikerült belenyúlni a social networking-pitébe. -
tenke.
tag
Vannak kontaktjaim a telefonomon /simen, ha a facebook kontaktokat bekapcsolom akkor egy csomó dupla lesz amit nem akarok egyenként kijavítgatni, a facebook kontaktokhoz nem adhatok hozzá számot mert azt nem engedi, ezért gondoltam google contactba beimportálom a hagyományos neveket, és a facebookossal összecsapom valahogy de nem jött össze.
tudja a mobil de mint mondtam akkor lesz egy csomó dupla (pl nagy balázs, meg egy balu)
lehet van rá marketben még annyira nem kerestem mert lusta vagyok nekiállni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest