- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
Egyrészt tréfából linkeltem be, de ezt már írtam.
Másrészt meglepő, hogy ilyen szelektív vagy, az engadget maradjunk annyiba sokkal hitelesebb forrás, mint pár névtelen post a videó alatt.
(Csak halkan merem beírni, hogy volt Droid vs Nexus videó ugyanezzel az oldalbetöltéssel és ott sem volt sokkal gyorsabb, pedig ott nem volt iPhone egy darab sem. Biztos nagyon elfogultak az Androiddal szemben.Nomeg a saját készülékemen is megnéztem ezt az Engadget oldalt a videóval szinkronban indítva az oldalbetöltést és még a videón lévő 3GS-nél is majd 2 másodperccel hamarabb betöltődött
)
Harmadrészt a kommentekben semmi normális indoklás nem hangzik el, max annyi, hogy más oldal esetében nem lenne ekkora a különbség, vagy ott a Nexus lenne a gyorsabb.
Könyörgöm, minden esetben annak kéne gyorsabbnak lenni, hisz hardveresen jóval erősebb készülékről van szó.
Nos ezért írtam, hogy savanyú a szőlő. -
-
Ulkesh
őstag
Ja kérem savanyú a szőlő és magyarázni kell a bizonyítványt…
--
Egyébként csak a poén kedvéért linkeltem be, mert azt nem mondhattam az előző hozzászólónak, hogy olvassa el figyelmesebben azt az AppleBlog post-ot, mert ha elsőre nem sikerült neki, akkor másodikra sem fog.
(Ott egy 3G-t hasonlítottak a Nexus One-hoz, kb. mintha egy Pulse-t hasonlítanánk a 3GS-hez.) -
Ulkesh
őstag
-
Ulkesh
őstag
válasz
[Anduriel] #32 üzenetére
"Megjegyzem az Apple esetén is volt valami hasonló a 2G-nél, bár ott hónapokkal a bejelentés után, de Amerikában amiatt is balhéztak, akik hamarabb vették meg, ezért ott is visszakapták a pénzük egy részét."
Ha jól emlékszem ez akkor volt, mikor kivonták a 4 GB-os változatot a piacról és a 8GB-os árát lecsökkentették a kivont készülékek árára és azoknak fizették vissza a különbséget, akik 1 hónapon belül vásároltak ilyen készüléket a régi áron.
A Nexus One 20 ezres eladása már csak azért is siralmas, mert a 3GS kifutó modellnek számít, mégis az angol vodánál, most, hogy ők is árulhatják 24 óra alatt 50 ezret adtak el belőle.
De azt mondom, hogy meg is érdemlik, mert az összes probléma hozzájuk vezethető vissza (szoftveres), az amúgy elég meggyőző hardverrel nem lett volna semmi gond, ha nem kapkodják el a megjelenést (bár, ha megvárják a január végi Apple event-et, akkor lehet, hogy még ennyit sem adnak el), hanem kicsit még csiszolnak a rendszeren. Nem hiszem el, hogy az ilyen szarvashibákat egyetlen teszter sem észlelte és jelezte feléjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- reMarkable - paper tablet
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fogyjunk le!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest