Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- [Re:] Megjött a majdnem kompakt Xperia és még egy
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- [Re:] Sony Xperia 5 II - kiskedvenc
- [Re:] Komoly frissítéseket kap a OnePlus Watch
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
Hozzászólok Aktív témák
-
Remek.
Ez a káva csökkentés egy nulla végeredményes játszma.
Semmi de semmi előnye nem lesz neki, ha mindenkinek van! Ennyi.
Kimerült az újdonság indoka és előnye.Karóra és formatervező projekt + egy asztali AMD szörnyeteg, no meg Fujifilm...
-
prolad
őstag
Azért van haszna,attól,hogy mindenkinek ilyen lesz, még ugyanúgy kompaktabbak lesznek. Aztán jöhetnek az egy kézzel is kényelmesen kezelhető 6+ hüvelykes kijelzők.
-
prolad
őstag
Ott van közel azonos méretben +1 hüvelyknyi kijelző, egyforma méretnél jóval kisebb lenne. Az más kérdés, hogy a gyártók miért nem csinálnak olyat is, úgy látszik nincs meg hozzá a vásárlóerő.
Itt jobban kijön a kompaktság, azonos a képátló (és a max kávái alapból egész kellemesek).[ Szerkesztve ]
-
5,5" Sony vs. 5,8" Samsung.
Tényleg nem kompaktabb. -
ak76
senior tag
Nos,ha nem látod a keretnélküliségben a kompaktságot,az a te problémád,nekem,(meg az eladásokat figyelve pár tízmillió másiknak is) feltűnt,hogy ha alul/felül minimalizálod a holt teret,mondjuk úgy,hogy kijelzőt teszel a helyére,azonos,vagy kisebb méretben nagyobb kijelzőméretet érhetsz el,nagyobb kijelzőméret=több tartalom.
Ennyi az egész. -
-
somogyib
őstag
-
Lacy6
senior tag
Aztán jöhetnek az egy kézzel is kényelmesen kezelhető 6+ hüvelykes kijelzők.
Nem tudom eldönteni, hogy ezt viccnek írtad vagy komolyan gondolod?
Ugye azzal tisztába vagy, hogy kávától függetlenül rohadtul nem kompakt a 6+ col kijelző.
Legyen kávamentes 4,3-5 col kijelzővel és valóban kompaktnak lehet mondani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Totális kávaőrület kerekedett idén, lényegében már mindenki a maximalizált kijelző-előlap arányra megy, amiből a Gionee sem marad ki.
- Horgász topik
- Motoros topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Elite: Dangerous
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- [Re:] Megjött a majdnem kompakt Xperia és még egy
- ASUS routerek
- [Re:] [Dr Smoke:] Wish Phone i12 pro okostelefon bemutató
- Soundbar, Soundplate, Hangprojektor
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- További aktív témák...
- − 77% THINKPAD T450, 14" HD+ MATT, i5-5300, 8/256SSD, US.LED, 5h dupla akku , 1.6kg, 6HÓ GAR "A+"
- LEGERŐSEBB! THINKPAD X250, 12" iPS FHD MATT, i7-5600, 8DD4/256SSD, Eu.LED, dpla akku 1.4kg "A+"
- be quiet! Pure Power 11 700W Gold (BN295) Tápegység! PCX garancia!
- EDI+ Digitális Mérőműszer paranormális észlelésekhez
- − 66% LENOVO THINKPAD T540p 15" FHD MATT, i5-4300M, 8DD3/256SSD, EU-LEDBil, ÚJ akku GARANCIA 6hó "A"
Állásajánlatok
Cég: EN-CO Software Zrt.
Város: Budapest
Cég: Glownexus Hungary Kft
Város: Budapest