Hirdetés
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Hirdetés
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Flame & troll ON:
A másolót ki akarná lemásolni? -
Apika
Közösségépítő
"A maximális biztonság érdekében a jövevényből három teljesen eltérő változat készült..."
Azért én kíváncsi vagyok (lennék) a másik két változatra is...
-
littlelion21
addikt
Tehát jól értelmezem, ha bármelyik kiszivárgott volna idő előtt, akkor a másik 2 prototípus egyikéből lett volna a végleges példány?
-
z0d1AK
veterán
Koreában például a természet ihlette telefon teljesen szögletes.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
feliks
senior tag
Ezmiez? Egy hónappal előbb kint voltak a leaked képek, meg a speckó. Igaz a képek a "demo" házban voltak, de az is majd' ugyanolyan volt, némi eltéréssel..
[Be Happy]
-
shaddam
aktív tag
Komolyan átment az egész hype az iFétis stílusba...
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Mennyit kaphattak ezért a csávók?
Röhejes.
Meg az is, hogy mennyire az agyára mehettek a tényleges munkát végzőknek.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Sombrerokid
tag
Kemény az a hat kis "brúszlííÍ "
A következő csúcsmodelt Észak Koreában kéne fejleszteniük,gyártaniuk.Onnan valószínű nem fog kiszivárogni semmi.
(ha mégis,biztos nem 1-2 "körmös" lesz a bünti )
"Aki megoldást akar,az módszert keres,aki nem,az kifogást..."
-
easy...rider
őstag
A bal oldali csávónak nagyon elhivatott feje van. Biztos ő őrizte a legjobban. Mert még azt is titkolni tudja hogy ő őrizte
Amúgy meg vicc. Ez is reklámfogás hogy: "úúúú annyira őriztük hogy wáááááá ....." Biztos jobb attól a telefon ha annyira őrizik. Meg ha kiderül néhány specifikáció akkor sincs gáz. A konkurenciának úgyis kell idő a válaszra. Meg a konkurencia lehet hogy tudta jól mi lesz.[ Szerkesztve ]
-
titán
Ez egy cikk?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Igazi elitkommandó fejük van.
<< Heimdal >>
-
Integra
titán
válasz littlelion21 #4 üzenetére
igen.
és el is hiszem róluk, hogy megcsinálták volna...
de ez az elit alakulat... bámulatos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
capulet75
addikt
Elit force 3.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
rankesz
veterán
Engem is érdekelne a másik 2 design...
Vagy lehet azok ott voltak az előzetesen megszellőztetett képek között, és ezért lett a legcsumpibb "c-terv" a befutó? -
zabu
tag
olyan fejük van, mintha azt mondanák: "I must protect my virginity!"
-
arn
félisten
mit kellett itt megorizni? nagyobb kijelzo, tobb mag, tobb ram...
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Abysmal
aktív tag
Hát erre nagy szükség volt, hiszen köztudomásul mindenki a Samsung gyönyörű, sajátos dizájnnal rendelkező és egyedi telefonjait másolja... Oh wait
Olyan semmilyen lett ez az S3 külsőre és anyaghasználatra is, hogy nem tudom mit kellett rajta ennyire védeni.
Amúgy meg ha kikerült volna az S3 valóban a majdani házában, akkor is ki mondja meg, hogy az az S3? A Samsungék nem az Apple évi 1 telefonnal, amiről mindenki tudja, hogy na az az új iPhone. Ők évente annyi telefont kiadnak, hogy bármelyik felsőbb kategóriás telefon lehetne a kiszivárgott képeken.[ Szerkesztve ]
-
Hiperwolf
tag
válasz Sombrerokid #11 üzenetére
A kész telefon se.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
dani3l
őstag
A masik kettöböl az egyik egy unibody fem hazas volt, a masik meg carbon, de a vegsö döntesnel ezt dobta ki a gep, nem volt mit tenni..
Kerdes: Miert okoz egy-egy kiszivargott kep/specifikacio/stb veszteseget egy gyartonak? Mert az addig ok, hogy mondjuk valaki varja az adott keszüleket, es ha megjelenes elött kiderül, milyen is lesz es esetleg az nem tetszik az illetönek, akkor vesz mast. Viszont ha en varok egy adott keszüleket, aztan nem azt kapom, amire vartam, akkor biztos, hogy mast fogok venni, függetlenül attol, hogy kijött e mar a keszülek, vagy nem. Max annyi, hogyha kiszivarog valami, es nembejövös, akkor elöbb veszek mast..
Plusz meg ugye ingyenreklam..
Vagy rosszul latok valamit?A cikkhez meg annyi, hogy ezt mar egy kicsit tulzasnak tartom, HA egyaltalan igaz..
(#23) Abysmal: +1 Egy kep alapjan ez akar a Note utodja is lehet, vagy valami mas. Bar teny, hogy a legnagyobb hype az S körül van..
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
hiszen számos magazin „ölni tudna” azért, hogy elsőként publikálhasson cikkeket egy-egy közelgő csúcsmodellről
szerintem nem az újságok jelentik a legnagyobb gondot, nem is ők küldik az ipari kémeket hanem a konkurencia.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
enginev3.0
félisten
Felesleges volt, de összejött nekik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
gzbotii
veterán
Hat ezen a "szepsegen" semmi nagy rejtegetni valo nem volt..
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gabe8719
senior tag
Há' nehogymá' meglássák azt az egyedien fantasztikus, utánozhatatlan és multifunkciós péklapátot, mer' még a végén körberajzolják, mielőtt megjelenne.
-
montyx
aktív tag
[troll=on]
Beszélget két alkalmazott:
- Te, figyi, le kéne fotózni, majd eladni a képet valakinek!
- Hülye vagy bmeg? Ki a tököm hinné el, hogy az új agyonhypolt csúcsgép úgy néz ki, mint egy Galaxy Y, csak nem fér el a két markodban???
[troll=off]De most komolyan, vegyenek már fel egy designert! :-(
Aláírás
-
Black Dragon
addikt
Csak sikerült elérniük, amit az apple már régóta így csinál.
No offense.
-
gzbotii
veterán
válasz Black Dragon #33 üzenetére
Csak ok bar egy szep keszuleket adnak ki
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
mucsácso03
csendes tag
Szerintem h*lyeség az, hogyha egyik kiderül a másikat adják el. Ők megterveztek egy telefont a többi meg csak kamu dizájn. Ha ez kiderül akkor is ezt mutatják be
-
dani3l
őstag
-
janos1988
addikt
Szerintem meg az a szánalmas, hogy lassan negyedévente jön ki egy újabb Galaxy S variáns, ami kicsit jobb, fejlettebb és picit többet tud az elődjénél... Lehúzás a köbön.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
bok92
addikt
The Expendables....
[ Szerkesztve ]
-
szmissz
senior tag
A védelem már frankó, már csak azt kellene valahogy elérni, hogy érdekeljen is valakit a készülékük
Nem láttam itthon a sorokat az S3 megjelenésekor.
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
Gusztáv
addikt
Ők legalább nem hagyták el "véletlenül" a prototípust egy kocsmában . Azért az S3 elég sokak által várt telefon volt, ezt nehéz lenne letagadni (az S2 sikere után).
@smisz: nem mindenki gondolja úgy, hogy kevesebb az élete, ha egy megjelenő új terméket nem a megjelenés napján vásárol meg (esetleg órákat sorban állva). Ez egy bizonyos márka rajongóinak egy részére szokott jellemző lenni...
[ Szerkesztve ]
Laci
-
Mogcaa
aktív tag
ezek az ázsiaiak tiszta hülyék...
-
malwy
senior tag
Lehet inkább Game of Throne-os eset: adott 3 kinézet. Amelyik kiszivárog, az a banda az áruló.
-
dani3l
őstag
-
buktagt540
senior tag
Ezen a "híren" csak röhögni tudok...és ezek a fickók...mint a raj pózolós képek facebookon
-
Wave86
tag
Hát szerintem a leaked fotóknál jobban sikerült az S3. Az más kérdés, hogy volt egy-két concept art, amelyek tényleg nagyon jók lettek volna, ha közülük valósul meg az egyik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen