- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAQ12
tag
Vannak emberek, akiknek gond van szívritmusukkal. Nekik nagy segítség egy olyan okosóra, ami állandóan figyeli a szívritmust és figyelmeztet baj esetén.
Megértem, hogy aki egészséges, az ezt nem látja át, de hidd el eléggé gáz, hogy hivatalosan engedélyezett megoldás hazánkban nem sok van. Akinek meg fontos az élete, lehet nem mókolt eszközzel akar az életére vigyázni. -
Skynet258
veterán
Nekem Active2 van, és bár engem annyira nem érdekel, de sokan vannak akik amiatt vették ezt mert be volt ígérve a funkció. Igen, valójában túlzás lehet ha 100 funkcióból csak 99 működik és emiatt háborog az ember (én sem teszem) de ugyanakkor meg tudom érteni, hogy páran átb*szva érzik magukat és az ő szemszögükből jogosan. Én maximum csak nem értem ezt a bénázást ami megy ekörül a funkció körül, nem tudom ki bénázik vagy ki gánycsol el kit ezzel, felhasználóként nem is kell, hogy érekeljen. Csak fura látni, hogy máshol már meg van az engedély, a Samsung meg (aki nem ma kezdte és vélhetően ki vannak építve a kapcsolatok is) meg felsül ezzel az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest