Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jack@l

veterán

Kipróbáltam én is, érdekességnek jóü, sőt zseniális ötlet, de a technika mai állása szerint és még jópár éves szemszögből is nem életképes kiváltani még a konzolokat se. Illetve biztos vagyok benne,. hogy egy rohadt olcsó célkonzolt fognak hozzá készíteni, amjit megveszel kb 15e ftből és rádughatod a netre, játszhatsz.
    DE a net elég háklis, lassu ilyenhez még, gigabites lannal, ahol alig van egyéb forgalom jó lehet, viszont egy részt a szervereken is jócskán butitottan futhat a grafika, másrészt a videotömörítés pont a szépen kidolgozott és részletes közeli képket mossa nagyon durván össze, amitől egy nagy trutyit kap végül a felhasználó. Rendes élvezhető játékra alkalmatlan ez igy ebben a formában. De pl belekukkantani egy uj játékba tök jó, kb a demo kiadásokat heléyettesítheti butítva jelenleg. (fizetni biztos nem fizetnék érte)
    Amire még kíváncsi lennék, hogy mit mávelne a cloud, ha rácuppanna délután több százezer pistike egy uj játékra, mert mikor próbáltam is néha kiirta, hogy várjak, mert tőlünk túl sok felhasználó van...
    @Abu: ha jól tudom a thin kliens az a böngészőbe futó alkalmazás(weblap), ezt inkább a smart kategóriába sorolják.
    UI: tableten, telefonon crysis 2-zni jó lehet :)

Új hozzászólás Aktív témák