- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
fatallerror #64 üzenetére
Ez üzlet. Lehet kicsit érthetetlenül magyaráztam, de a lényegen nem változtat.
(65) leviske: Sok mindent nem értünk, mégis használjuk. A lényeg ebben, hogy a bevétel növekedjen, miközben a kiadás csökken. Ez csak addig lesz érthetetlen, míg konkrétan a felhő mögötti szervereket gyártók nem lépnek be a bizniszbe, hiszen jó pénz lehet benne idővel. A mostani felállásban még nem teljesen világos az üzletpolitika.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
RyanGiggs #24 üzenetére
A felhő elgondolás azért jó (nem a végfelhasználóknak), mert nem kell drága alapanyagokból sok terméket gyártani, illetve fejleszteni, hanem építenek nagy és erős gépeket, hogy aztán alacsonyabb szolgáltatást adjanak el ugyanolyan áron. A lényeg, hogy profit növekedés meglegyen. Termék fejlesztéssel és értékesítéssel nem tudják tartani a növekedést. (ami tulajdonképpen érthető is) így el kell fogadjuk, hogy ezt fogják erőltetni és kész. MI meg eldönthetjük, hogy kell-e vagy nem. De én nem nagyon foglalkozom ezzel. Én mostanában retro hangulatban vagyok és DOS emulatorral ősrégi floppy méretű játékokkal játszok ha éppen játékos kedvembe vagyok. Egy mai játék sem elég szimpatikus, ahhoz, hogy egyáltalán letöltsem a "demoját", nemhogy megvegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest