Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
Nyilván USA-ban akár a lag egy nagyságrenddel is kisebb lehet, mint itthon.
(#138) b.: "A másik dolog hogy 100 as input lag-gal simán lehet tolni online fps-t is," -de itt 500-as input lag.
Örülök neki, hogy neked bejön, de van akinek nagyobb igényei vannak, ha lesz M.o.-on is szerverük és Ultra beállításokkal fognak futni a stuffok, akkor szereztek még egy vevőt.Akinek hobbija játék és nem bírja kiszorítani egy 50k-s konzol vagy egy low PC árát, az vagy 3,5 éves vagy nagyon szerencsétlen ember.
-
havasa
aktív tag
Még mindig nem érted, hogy nem a kinézet a gond, hanem az irdatlan nagy input lag.
"Akik itt nagyon fosnak, azok gondolom warez matyik, akik eredeti játékot csak akkor láttak, mikor sorba álltak a Tesco-ba a 10Ft-os kifliér."
Az Onlive üzletpolitikája nagyon szimpatikus, gyakorlatilag egy havi fix. összegért azzal és annyit játszol, amivel akarsz, de jelenleg sajnos a szolgáltalás a lag miatt nekem egy forintot nem ér.
-
havasa
aktív tag
"Ezt felfoghatjuk úgy mint egy nyitás, és ahhoz képest most is játszható és élvezhető szinten van, ami bőven fejlődőképes."
- Te próbáltad is vagy csak a "felhőkbe" beszélsz?Többször is próbáltam már és gyak. játszhatatlan, akkora lag volt 100 Mbit-es nettel is, pedig nagyon jó ping-em volt EU-ba. Ez akkor lesz jó kb., ha a szomszéd szobába teszem a Cloud szervert. Nem csak FPS volt rakat sz@r, sry a kifejezésért de ez a legjobb szó rá, de amikor Dirt 3-ban az egyenesben kellett elkezdeni kanyarodni, hogy időben kanyarodjon az autó, na akkor röhögtem ki a belemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest