Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • yvsmad

  őstag

  A középkonzolra helyezett ablakemelő gombok már a 90-es évek óta megvannak a Renault és Peugeot autókban. Az a logika benne, hogy egy helyen 4 gombbal mindkét első ülésről eléred az összes ablakot, nem kell minden ajtóra külön gombokat tenni és nem csak a sofőr tudja kezelni, hanem a mellette ülő utas is. Aki ilyen autóból ül át egy "normál" kocsiba, az ugyanolyan rossz helyen fog kapargászni, tehát csak megszokás kérdése az egész.
  Az érintő képernyő semmivel sem rosszabb, mint az azt megelőző 100 gomb a középkonzolon, +1 apró kijelző, ami minimális információ jeleníthető meg egyszerre. A sok gomb közötti keresgélés és a menürendszer mélyén turkálás a mindenféle gombokkal ott kezdődött és sokkal több figyelmet vont el, mint az érintő kijelző. Az már más kérdés, hogy melyik gyártó hogy oldja meg, hogy a fontos információk mindig láthatók és a fontos funkciók mindig könnyen elérhetők legyenek, de erről nem az érintő képernyő tehet.
  A dizájnon és az ízléseken lehet vitatkozni, de amíg a modern Citroeneket és köztük is a Cactusokat itthon ferde szemmel nézik, addig a mediterrán országokban viszik, mint a cukrot. Fogadjuk el, hogy ezek az autók elsősorban az ő ízlésüknek készültek, mi meg választunk magunknak olyat, ami nekünk tetszik.

  https://hardverapro.hu/apro/speci_irhato_cd-r_lemezek_9/friss.html

Hozzászólok Aktív témák