Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Necroman_Mk2

  senior tag

  válasz sheratan #11 üzenetére

  Mint szintén a Cartoon Network generáció tagja, ebben van igazság. Bár szerintem a jelenleg is 3 nyelvű környezet miatt nem lesz gondja az angollal sem a kicsinek :)
  A legújabb trilógiával nekem az volt a legnagyobb gondom, hogy csak külsejében volt klasszikus SW, de nekem a hangulatában nagyon nem. A VII erőltetett kikcsintásai meg egy idő után inkább zavaróak voltak, főleg a Poe berepülése a Starkiller a bázisra :F A Mandaloriant még nem láttam, de ha közelebb van a Zsivány Egyeshez hangulatilag, akkor lehet be fog jönni.
  A "CGI sznobizmusra" meg általában azt szoktam felelni, hogy nekem az eredeti SW trilógiában makett űrhajók röpködnek, az űrcsiga stop motion, valamint az első részben láthatóan összevágott képkockákból áll a fénykard kihúzása.

  #12 kpbendeguz Pedig a Disney a szolgáltatás indulása előtt leszögezte még, hogy ők a sorozatok esetében hetente fognak epizódokat föltenni, ki nem mondva ellensúlyozni a fő konkurenshez képest jóval kisebb mennyiséget. Emiatt fura nekem a haverod meglepődése.

  #13 bollokcs80 Szerintem meg ez nem a nagy filmstúdiók érdeke, sokkal inkább a már meglévő, helyi forgalmazóké.

  [ Szerkesztve ]

  "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés