- Mobil flották
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
A Force touch fícsörön kívül (ami nélkül azért meg lehet élni), sok újat nem tudtunk meg...
Egyébként ez a force touch is érdekes kérdés. Most is azon kapom magam néha, hogy egy-egy app/játék esetén úgy gondolom, hogy ha erősebben nyomom a kijelzőt, attól jobb lesz, majd rájövök, hogy barbár vagyok. A forsztáccs erre csak ráerősít. Képzeljük el egy 6Plus méretű telefon reakcióját arra, amikor a halandó két kezében fektetve fogja a telefon, és hüvelykujjával a telefon közepén, egy ponton igyekszik minél nagyobb hatást kelteni.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
VIBO
őstag
Na végre most tényleg okosabbak lettünk
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Simi87
senior tag
Mi köze az Apple-nek ahhoz, hogy a zte, meg a huawei is hasonló megoldással készül?
-
Quqesz
nagyúr
Huuu mennyi újdonság! Forsztács! Erre még Steve Jobs is a homlokára csapna, hogy : "B+ nem jutott eszembe!"
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
balaaazs
senior tag
válasz szupermacs #9 üzenetére
A TV ütögetése annak reményében, hogy az ettől megjavul, klasszikus és tagadhatatlanul bevált művelet. Minderre a technológia hajnalán jöttünk rá és egy ilyen őstudást már nem felejt el az ember
¯\_(ツ)_/¯
-
Wapmester
senior tag
feltalálják a rezisztív kijelzőt? ennek a force touch-nak mi értelme? több hátránya lesz mint haszna, még azzal is szerencsétlenkedjen az ember, hogy figyeljen arra mennyire nyomja az ujjaival a kijelzőt?
-
Cyberpunk
félisten
A rózsaszínért kár.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dreamdancer
őstag
válasz Wapmester #11 üzenetére
Semmi köze a rezisztív kijelzőkhöz, se technikailag, se funkcionálisan. És csak ott számít, hogy mennyire nyomod, ahol értelme van. Gyakorlatilag pótolhatja az egér jobb klikkjét, ami a mobil OS-ekben sokszor hiányzik, de játékban is jól jöhet.
Ez is olyan, mint az érintőkijelző, még emlékszem, 2007-ben hányszor hallottam, hogy mi az, hogy nincsenek gombok, mennyire hülyeség már a kijelzőn az ujjunkkal maszatolni stb.
Nem a lényeg a fontos.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz dreamdancer #14 üzenetére
szerintem a jobb egérgomb funkció érintőképernyőn az ha hosszan nyomod.
-
törölt tag
Imádom az iPhone pletykák alatt felbukkanó troll-kommenteket.
-
Én örülök a dupla memóriáért ,de jobb lenne egy nagyobb akku is
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Stanlee
őstag
Igazabol meg mindig nem hozott lazba, hogy olyan sok penzert megvegyem ezt a telefont majd, amennyiert arulni fogjak.
Emlekszem amikor megjelent a 3G, nagyon baszta a csorom, hogy sem nekem, sem a cegnek nem volt annyi penze, hogy legyen egy iPhone-om.
Ez a forcetouch amugy szerintem egy jo funkcio, ha a jobb egergombot lehet vele helyettesiteni. Ha nem lenne ertelme, a tobbi gyarto sem kezdene el fejleszteni a sajat valtozatat.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
no more
veterán
2 GB RAM? Minek, ha az iOS jól fut 1GB-tal is?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Zoja™
őstag
Itt mindenki egérrel használja a telefonját? Csak mert rendre azt olvasom, hogy olyan mint a jobb egér gomb?
De mindegy is. Biztos jó lesz ez a ficsőr játékoknál, de ennek teljes kihasználásához az egész rendszert hozzá kéne szabni. Mondjuk nekem teljesen mindegy, hogy erősebben, vagy hosszabban kell nyomni a kijelzőt egy-egy funkció eléréséhez, utóbbi ráadásul évek óta adott.
Az Apple-ből mondjuk ki nézem, hogy rendszer szinten hozzáad egy sor hasznosabb opciót a force touch kihasználása miatt, de a többi, ezzel a technológiával most megjelenő készülékre kíváncsi leszek.
-
no more
veterán
Force Touch. Teljesen egyértelmű annak, aki beszél egy alap angolt. Játékokra jó lesz (talán), minden másra ott a hosszan nyomod és kész (én semmi fantáziát nem látok benne, biztos van, aki egyetért, van, aki nem).
Viszont, ami sokkal érdekesebb, az tényleg a 2GB RAM. Én meg merem kockáztatni, hogy alázni fogja az Androidos csúcsokat multitaskingban az iPhone... Legalább is, a jelenlegi 3GB RAM-os telefonokat mindenképp.
-
Simi87
senior tag
válasz Luck Dragon #18 üzenetére
Tudsz mondani olyan telefont, ami jobban bírja a 6 Plus-nál?
De nem papíron, hanem komolyan. -
Zoja™
őstag
Ahogy Lollipop óta bánik a memóriával az android, nem is csodálkoznék rajta ha alázná multitasking-ban.
Jó dolog lehetne ez a Force Touch, de személy szerint nem látom értelmét ekkora kijelzőméreten. iPad méretben már biztos én is el tudnék vele szórakozni, de így kevés lesz az üdvösséghez.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz Quasi_modo #29 üzenetére
5.1.1-et használok, ez sem az igazi...
-
Wapmester
senior tag
válasz dreamdancer #14 üzenetére
tudom, hogy nem rezisztív csak azt az időt idézi elő, amikor még erővel kellett nyomni az érintőkijelzőt és szerencsétlenkedni vele, hogy működjön is, amiről beszélsz az egér jobbklikk az maradjon az egér jobbklikkje, a képernyőben mi értelme lenne, ha ott a hosszan nyomás az ami a jobbklikket jelenti vagy esetleg a dupla koppintás? Az érintőkijelző sosem volt hülyeség, aki úgy gondolta nagyot tévedett.
(#26) Touch-ko: hozzá kell szokni az tény, mert ha ideges vagy és jobban nyomod a kelleténél furcsa dolgokat művelhet
(#15) Cyberpunk: ilyesmit nem is akarok kipróbálni, zavaró lenne számomra főleg ha egy nagyobb készülékről van szó, fél kézzel akarom irányítani aztán a képernyő legtetején kell valamit jobban nyomni a kelleténél ,kényelmetlen, nagyon el kell találják a megfelelő érzékenységet.
(#20) joey20: óra nem érdekel, még mindig felesleges kütyünek tartom , viszont ott a kis kijelző miatt a gyorsabb funkció elérése miatt hasznos lehet a force touch , ha meg a macbook-ról van szó, akkor feltalálták az egeret amivel minden sokkal gyorsabban és pontosabban megy
(#12) Simi87: remélhetőleg igen, vagy csak bizonyos esetekben fog működni
[ Szerkesztve ]
-
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #29 üzenetére
-
no more
veterán
A Sony telefonok 2-3 napokat elmennek azzal a használattal, amivel az "átlag" telefonokat legalább egyszer töltöd egy nap. Tudom, hogy az i6+ üzemidőbajnok, de nem hiszem, hogy fel tudja venni a versenyt a Sonykkal ilyen téren (más téren sem, de ez más tészta).
-
DithenS
senior tag
válasz Wapmester #11 üzenetére
Tegyük fel ott egy reklám a fejlécben,ha csak épp hogy hozzáérsz akkor megjelenik egy új lapon,ha picit erősebben nyomod na akkor mondju több infó megjelenik,vagy megfelezi a kijelzőt vagy bármi.Ki kell próbálni majd,nem is láttad de szarozod.
Amúgy azt olvastam hogy nagyobb akku lesz benne,bár nem sokkal szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Crafter32
őstag
Az alapvető LED értesítést vagy bővíthetőséget feltalálták már vagy még fejlesztés alatt az Apple -nél?
-
Touch-ko
őstag
válasz Crafter32 #42 üzenetére
Meg valoszinuleg dolgoznak rajta szoval nyugi
Bar a LED-es ertesito kb evek ota mukodik, egyszeruen a kamera LED-jet hasznalja, bar en sosem hasznaltam..Bovithetosegrol meg annyit, hogy ahogy anno a FLASH tamogatast (amit mar kb 2 eve nem) mar a bovithetoseget is egyre kevesebb Androidos telefonnal lathatjuk. Pl az Android ref. modellnel a Nexus-nal mar evek ota nincs.
Azert nezz korbe a Google Play-ben, hatha Androidra is megjelent mar a "XANAX" nevu app. Toltds le es hasznald, mert mar sokszor lattalak iPhone hirnel hasonloan okos kommenteket firkalni.
-
Touch-ko
őstag
válasz Quasi_modo #44 üzenetére
Idovel ok is el fogjak.
-
Joachim21
őstag
Jó lenne, ha gyorsan beállna az ára, és a 64-es lenne a legkisebb, legolcsóbb változat (álom). Mióta párom 5S-ével babrálok este, egyre inkább érzem, hogy elhagyom hamarosan a Google féle rendszert az IOS-ért.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mobil flották
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Vodafone mobilszolgáltatások