Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát a mai hangszórókból ki indulva nagyon kíváncsi vagyok az egész kivitelezésre.
Arra kíváncsi vagyok ez hány év múlva lesz kész termék, és milyen hangerőn mennyit fog menni. Na meg hogy fényforrástól függően milyen töltési sebbeség lesz elérhető.
De az energia tárolásra is kíváncsi vagyok, a Litium nem szereti a meleget szóval tűző napon alapból se volna ez jó ki indulási alap.
Talán jó írány amit ez a cég meglép, de lehet 10 év múlva lesz ebből kész termék vagy több.
Telefonból is demoztak már olyan ami a jövőben vízzel fog menni, de a kész termék és ami tömeggyártásban elő állítható más dolog.
Hát majd meglátjuk, én nem hiszem a csodákban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Mert a burkolatra olyan anyagot vittek fel, ami a fényt árammá tudja alakítani.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest