Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Pityesz4734 #151 üzenetére
És egy kellemes meglepetés a jó konverzióra: Jurassic Park.
-
Márton
nagyúr
válasz
Pityesz4734 #124 üzenetére
Az analógba film kellett, most digitális van..
-
GEIL
addikt
válasz
Pityesz4734 #97 üzenetére
Érdekes hogy te is a fejfájást említed......családomban akik nem hordanak dioptriás szemüveget, azok mondják hogy "húzza a szemüket" meg ég a szemük és megfájdul a fejük......mondtam nekik ha engem nem zavar a dioptriás szemüvegben akkor nem tudok nekik hinni....hogy kivétel nélkül "mindenkit zavar" és 15 percet nem képesek végignézni 3D ben......Túl rákoncentrálnak és görcsösen figyelik...nem pislognak.....a titok annyi hogy tök természetesen "laza szemekkel csak úgy bambulni kell...pislogni sokat ha szükségét érzi az ember....csak úgy "belerévedni" és mintha átnéznél a TV-n..."mintha egy ablakon néznél ki a távolba", talán így tudom pontosan megfogalmazni. De lazán játszom 60 percet egyhuzamban 3D ben...vagy filmet megnézek 150 percet is 3D ben max 1 wc szünettel, ami amugyis kell néha.,....ez emberfüggő......
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest