Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Az okos ember valami tét nélküli filmen kipróbálja az ilyesmit, és élesben már tudja, hogy mikor, és hova akar menni.Nekem pl. nem volt még szerencsém se a IMAX-hez se a 4D-hez és a VIP teremhez is a többit már kipipáltam és a 3D nem tetszett.
Ami bevált: 2D, nagy terem, az átjáró közepére - a nagy termekben van átjáró a széksorok felénél - és akkor kényelmesen ki tudom a lábam is nyújtani a vetítés alatt és ha esetleg ki kell mennem a vécére - előfordulhat akkor azt mások zavarása, felállítgatása nélkül tudom megtenni, SŐT ha késünk/kések akkor sincs gond mert szintén nem kell bemászni egy csomó emberen keresztül de rajtam sem fog senki se ki sem be mászni.
Tehát nekem a legfontosabb, hogy átjárós terem legyen. Az amúgy a hanghatások szempontjából is jó választás mivel kb. a terem legközepe.
-
Cs1csó
titán
Szemüveges vagyok és amikor 3D-s filmre mentem akkor betettem a kontaktlencsét tehát nekem a 3D-s szemüveget sem kellett szokni, nem fájt a fejem tőle, tökéletesen érzékeltem a 3D-t
mégsem tetszett egyszerűen ez kevés, csak kevés jelent volt igazi 3D "élmény" a legjobb szó: kevés
Ez kevés volt a 80-as években és az 50-es években is.
A technológia fejlődik itt a nyakunkon a VR, lehet jön a hologram ezek vegyítéséből lehet végre lesz valami.
koko52
Az tényleg kis település oda egy sima kistermes mozi is elég fölösleges az IMAX vagy a 3D, 4D egy egyszerűbb filmet ott is meg lehet nézni DE egy igazi blockbuster-re már érdemes beautózni a megyeszékhelyre ami - a 60km amit írtál elég sok - de én pl. csak 15-20 km-re lakom, tehát háznál beszállunk a kocsiba és a pláza parkolójában - ahol a mozi van az emeleten ahová a parkolóból lift is megy - vagyunk kb. 20 perc múlva.
DE nincs IMAX mert SÓHER a mozis cég. + a hangzás is szar, hangos de nem érzem az igazi mozis hangzást amit elvárnék inkább zajos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest