Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • doooo

  addikt

  válasz Elit3Zotya #2 üzenetére

  Dehogy pakolja. Attól, hogy beledobnak egy 50 megapixeles főkamerát, még nem fog automatikusan jobb lenni, mint a Foldé (ja meg a periszkópos 10x telét, ami szinte értékelhetetlen képeket csinál, és még azokat is megbízhatatlanul, pedig az a kamera valóban egy nagy ütőkártya lenne), a maradék kettő meg semmiben nem különb, mint a Foldon.

  Tény, részletességben néha jobb az 50 megapixeles főkamera (sokszor csak úgy tűnik, mert a szoftver odarajzol olyasmiket, amik egyébként nincsenek ott (abnormális hatást keltve), de sokszor viszont kellően realisztikus módon), de itt kis merült a tárháza (a natív 12 megapixel szimplán képtelen ilyen részletességre a mobilokban, az iPhone-ok is ebben véreznek el már 3 éve a konkurenciához képest, és ennek ellenére is azért rendszeresen az élvonalba sorolják őket).

  Ez viszont önmagában nem ér plusz 500 eurót, akárhogy is nézem (Mate X2 2300-on indult (limitált darabszámban, kizárólag Kínában), Fold3 1800-on, világszerte), pláne ha a kamerán kívül is nézzük a különbségeket, ez pedig aligha kedvez a Mate-nek.

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés