Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
aprokaroka87 #21 üzenetére
Nem mondtam, hogy fog, azt mondtam, hogy volt készülékük, nem is egy, de nem álltak sorba az emberek érte.
(#22) kekegsm
Hallottam már ilyet, de amikor a 800-at vettem a T-ben, kedvesen kiszolgáltak és eszükbe nem jutott Samsungot ajánlani. -
kolosanyi
veterán
válasz
aprokaroka87 #19 üzenetére
Most egyre több gyártó kezdett el foglalkozni vele, de nem hiszem, hogy a Blu Mobile meg a Prestigio szintű gyártók felvirágoztatják a platformot. Meg az elején ott volt a 7.x korszakban a Samsung, LG, HTC, Dell, mégse lett belőle semmi. Ha a Nokia nem fekszik rá, ennyit se adnak el belőle.
-
kolosanyi
veterán
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
El és nem is értem, hogy mi baja az embereknek a WP-vel. Nekem tetszik, szeretem használni. Mellette párhuzamosan használok droidot is, azzal sincs bajom, de a WP-t összességében egy nagyon átgondolt, igényes oprendszernek tartom és szerintem szép a UI is.
-
kolosanyi
veterán
Én az előző és a mostani Lumiám is szeretem, jelenleg ez a legmegfelelőbb számomra, nem érdekel, hogy mennyire jön be más embereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest