Hirdetés
- Varázslatos hetek a Honor előtt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phülöp
addikt
Ha nem lenne Coros Vertix rajtam, elgondolkodnék ezen - kellemes vas a leírtak alapján.
Az üzemidő azért lehetne jobb (összehasonlítva a Vertix-szel, az tud egy duplát).A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
bollokcs80
Korrektor
Jók az Amazfit-ek és ez elég prémiumnak látszó darab, de ha zárt rendszerű, akkor ez nem "igazi" okosóra mint pl. a Galaxy Watch vagy az Apple Watch. Aktivitásmérőnek meg picit drága.
B.Cs.
-
Phülöp
addikt
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Sportóra, limitált okosóra funkciókkal.
Nálam ez külön kategória, Garmin, Polar, Coros gyárt ilyeneket.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Bennyboy
őstag
akinek nincs pénze garminra annak jó választás lehet.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
juuzer
addikt
Amazfitért azért ez elég meredek.
Vamos a la playa.
-
prolad
addikt
Maga a hardver szuper, de nem bízok annyira a szoftverükben, hogy vegyek egy ilyet. Főleg ezen az árszinten.
-
vicze
félisten
válasz bollokcs80 #2 üzenetére
Nem igazán úgy működik, hogy hasra ütsz és majd eldöntöd, hogy okos vagy nem okos rendszer.
Vannak 3rd party appok hozzá, fejlesztesz magad is ha akarsz.Az hogy meg mennyire elterjedt egy teljen más kérdés.
-
gliskard
senior tag
szép óra és elég jók a specifikációk, de 500 USD már az a kategória ahol van versenytárs...
Garmin Forerunner 955 kerül 500 USD-be és az egy elég jó óra, de szerintem az SW amit a Garmin évek óta reszel mind az órákon mind az telefonokon lényegesen fontosabb (plusz ott a web-es garmin connect).
Szerintem aki sportoláshoz vesz aktivitás követő órát annak egy garmin jobb választás.
Ja és az Apple Watch Series 8 pedig 'csak' 399 USD. -
HKorn
veterán
Nagyjából ennyibe kerül a Garmin Fenix 7 is és azért nem kérdés, hogy akinek főként sportra kell melyiket választaná.
Az baj ezekkel a márkákkal, hogy nem elég ha a hardver jó és szép, komolyabb sportra (akár hobbi szinten is) sokkal lényegesebb a mögötte lévő szoftver és szolgáltatások.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
Brekii
tag
Hmmm nekem azért kérdés lenne. Nekem Volt Marq Adventurer em és baromira nem tetszett. El is adtam akkora bukóval hogy nomég ( a kutyának nem kellett ). A kijelzője fos, a navigáció gyakorlatilag használhatatlan, a számlapot alig alig tudod variálni, (de minek is mert számomra egy vacak volt) A falcon Zafir üveggel, titán házban mindenképp profibbnak tűnik. A kijelző fényévekre van, 200m ig vízálló. Én nem tudom mi hogy mér egyiken és másikon de egy átlagos emberkének tök mindegy hogy 101 vagy 103 at ver a szíve, márpedig olyan nagy különbség hogy számítson nincs. Egyedül a garmin pay ami jó volt benne. Most egy watch 5 prot hordok tök jó és ezt legalább sportoláshoz meg a mindennapokban is tudom hordani. Viszont egy ilyet túrázni meg kirándulgatni lehet veszek.
-
PeteePeti
őstag
A kijelző fos! Aha! Ezekszerint neked sincs sok fogalmad arról, hogy miért ezt a típusút használják a legtöbb órájukba!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen