Hirdetés
- IFA 2026: Kilométeres távolságban is mérne az új Ulefone, de mennyire pontosan?
- IFA 2026: Aranyat ér a Status Pro X fülhallgató GoldenSound kiadása
- Harry Potter-kiadást kapott két Realme
- Nekem VIII: itthon nem kapható Sony vált Android 17-re
- IFA 2026: Megvan a kivehető akciókamerával szerelt telefon ára
- Összefog Európa a Starlink ellen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A27 - az esélytelenek nyugalma
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold8 - útlevél-ellenőrzés
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
-
^Boss
őstag
-
^Boss
őstag
"Nem sokkal ezelőttig az Apple ragaszkodott a manapság már-már aprónak számító kijelzőmérethez, hiszen szerintük így lehet egy kézzel kényelmesen kezelni egy telefont. "
...hmm milyen modoros stílusban sikerült megfogalmazni.
Kár, hogy a userek ezt eleddig nem ebben a stílusban tették... Ismét egy szép igazolás, hogy mégsem úgy volt, ahogy azt fennen hangoztatták.de igen, teljesen igazuk volt.
elmondom, szerintem miért, ettől még más lehet másik véleményen.
4" tökéletes méret egykezes használathoz, ilyen telefonméret mellett, ami az 5S-nek volt (és az 5-nek is). 3.5" az első iPhone-ok vastagságával ugyanez.
azonban a trend megváltozott, és nyilván a nagyobb kijelző alapvetően jó, amíg nem korlátozó. A BB Z10 esetében remek volt a 4.2" (volt ilyenem), és eltalálták a telefon vastagságát, így átlagos kézzel szintén átérhető maradt. ez még fontos lesz az érvelésemben.
a 4.7, 5.5 esetében gyakorlatilag csak segíteni lehet a vastagság csökkentésével a dolgon, de egykezes használatot szinte kizárt, hogy átlag kézzel bárki meg tudna oldani. ezért ez nevezhető korlátozónak. a vékonyítás és a home-gombos double tap-es segítség (lehúzza a kijelző kb feléhez a tartalmat, ami így egykezesen elérhető lesz) viszont egy kellemes funkció, amivel ezt az elvet kipipálták. (jogos kérdés viszont, hogy ez miért nem jutott eszükbe 1 éve, de mégjogosabb, hogy miért nincs még mindig androidos készülékek esetén ilyen funkció? ja, most majd hirtelen lesz, a semmiből kitalált "saját" ötletből...) -
janos1988
addikt
-
Zolik
senior tag
-
^Boss
őstag
hol rendelt elő? itthon még nem kapható és nem is rendelhető. lehet nem kéne elővenni a "hazudjunk valamit, amivel fikázni lehet az új iphone-t, mert az annyira k*rvára menő" unalomig ismételt mantrát?
-
Zolik
senior tag
Hát ez így nagyon durva csúsztatás és túlzás:
WP telefonok amik támogatják az SD kártyát: lumia830 (ez ugye vadi új wp phone), 530, 525, 1520, 1320, 625, 520, 720, 620, 820.... (ennyit arról hogy WP soha nem is volt
Ö
A Samsung tudomásom szerint az új készülékek közül az Alphaból hagyta ki az sd kártya lehetőséget.A töltő fejre vissza térve, bármelyik boltba hozzád vágnak egy usb-s töltőt pár ezer ft-ért. Lightning töltőt nem kapsz minden üzletben és rohadt drága...
-
^Boss
őstag
Ez várható volt. Volt iPhone 5s tulaj vagyok. Nagy kezem van es egy ideig birtam csak a 4es kijelzot. Nagyon sokan most fogjak lecserelni az iPhone 4st. Apropo, en mar nem leszek tobbet iPhone tulajdonos, szo szerint rohogtem egyet a benutaton. A mostani telefonom, fenyevekkel elorebb tart mint az i6. Persze, aki mindvegig iPhone tulajdonos volt, ezeket nem tudna megerteni hisz most kapja meg eloszor a tulajdonsagokat. Hasznaljatok majd egeszseggel

fényévekkel, ez jó

-
Micsurin
nagyúr
Ez oda vissza igaz, aláírom. Csak sose értem, hogy miért nem lehet békében meglenni egymás mellett? Tudod van az a béna mondás, hogy "úgy kezdődött hogy ő vissza ütött".
Én leírtam miért nem használok apple terméket (mesterségesen túlárazott főleg az EU-ban (ez már ki lett vesézve többször), számomra túlságosan zárt rendszer, sok fizetős app, nincs sd kártya lehetőség, drága lighting töltő (ha elveszted vehetsz 7000ft-ért egy 200Ft-os töltőt) stb stb)
Tisztába vagyok ezzel, sajnos ez a "divat" főként a kelet eu országokra igaz.
Egy ismerősöm mesélte hogy usa-ban inkább elrakják az asztalról minthogy ott menőzzenek vele.Nem vagyok apples !!!! DE ez az SD cucc már a droidon is megy ki a divatból (nincs a G2-3 , Galaxy alphában se... ) WP-n soha nemis volt
a samsung is legomból rólad 2-3-4 ezret egy töltö fejért 
-
Zolik
senior tag
Nézd meg az elmúlt napok iphone és egyéb telefon híreknél melyiknél mi a téma... Majd utána rájössz, hogy ezzel eléggé mellé lőttél.
Sok embernek orvos kéne, mert már betegesen próbálják magukat meggyőzni róla, hogy bizony milyen okosak, hogy ők apple terméket nem használnak. Mert az drága, fos, alig tud valamit és csak a gazdagoknak van azoknak is mert apuci anyuci megvette, vagy plázacica és megvették neki.
Nem ártana egyszer nyugatra ellátogatni, ahol fillérekért meg lehet venni előfizetéssel, illetve magasról le van tojva ha valakinek iphone van. Nem gerjesztik ezt a sok hülye elméletet.
Kezd már unalmas lenni, hogy sokan úgy osztják az észt, hogy életükben egy flagship telefon nem volt a kezükben. Tisztelet a kivételnek.
Ez oda vissza igaz, aláírom. Csak sose értem, hogy miért nem lehet békében meglenni egymás mellett? Tudod van az a béna mondás, hogy "úgy kezdődött hogy ő vissza ütött".
Én leírtam miért nem használok apple terméket (mesterségesen túlárazott főleg az EU-ban (ez már ki lett vesézve többször), számomra túlságosan zárt rendszer, sok fizetős app, nincs sd kártya lehetőség, drága lighting töltő (ha elveszted vehetsz 7000ft-ért egy 200Ft-os töltőt) stb stb)
Tisztába vagyok ezzel, sajnos ez a "divat" főként a kelet eu országokra igaz.
Egy ismerősöm mesélte hogy usa-ban inkább elrakják az asztalról minthogy ott menőzzenek vele. -
Micsurin
nagyúr
-
Zolik
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod a hozzászólásom elpofáztam, hogy nekem semmi bajom az iphone userekkel (pl a legjobb barátom is i5-öt használ és mégse fikázom! Aki használja mert szereti/munka eszköz stb azzal nincs semmi gond. Ami nem tetszik, és ezt is leírtam már többször, hogy az ifanok nagy része elvből elítél minden mást és csak az a jó és csak az a király, nem meg akik csak menőségből vesznek ilyet!!
Jah és mondj kérlek egy olyan csúcs wp vagy android teló árat ami közel 250.000 Ft?! (mert kb ennyi lesz az i6 előzetes számítások alapján - ha nem több)
haswell-es i5 ?
esetleg valami menő energia takaérkos i5-xxxxU 
-
Hintalow
senior tag
Ha lefelé is halad az epöl, még messze vannak a gondok, mert kb nem tudják elrontani annyira hogy ne vegyék

Én kimaradok belőle, továbbra sem az én telefonom. -
Zolik
senior tag
Az érvelésed bullshit faktorára akartam rávilágítani. Egy Androidos vagy WP csúcsvas is épp olyan drága, mint egy iPhone, mégis mindig az iPhone userek a buta, semmihez sem értő, sznob gyökerek.
Tök unalmas. Annak ellenére, hogy nem vagyok Apple fan, én is Androidot használok.
Arra meg igazán nem illik pont neked rinyálni, hogy az Androidos topikokban is ott vannak a többi platform fanjai fikázni, miközben pont te is ezt csinálod. Ide jöttél kiélni a mindenféle frusztrációdat és azt bizonygatni, hogy aki iPhone vesz az tulajdonképpen csak egy ostoba barom.
Ha vetted volna a fáradságot és elolvasod a hozzászólásom elpofáztam, hogy nekem semmi bajom az iphone userekkel (pl a legjobb barátom is i5-öt használ és mégse fikázom! Aki használja mert szereti/munka eszköz stb azzal nincs semmi gond. Ami nem tetszik, és ezt is leírtam már többször, hogy az ifanok nagy része elvből elítél minden mást és csak az a jó és csak az a király, nem meg akik csak menőségből vesznek ilyet!!
Jah és mondj kérlek egy olyan csúcs wp vagy android teló árat ami közel 250.000 Ft?! (mert kb ennyi lesz az i6 előzetes számítások alapján - ha nem több)
-
Csapoati
nagyúr
Par milliard dollarral es nemi szellemi tokevel a te szinted folott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent volt, aki azt hitte, hogy most nem lesz rekord?
Paran meg ismet vilagrekordot dobtak a hulyesegdiszkosszal.
-
Stanley-B.
őstag
hol van ehhez képest a samsung?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
D4ni
őstag
-
d@minator
addikt
Ezt hogy érted, hogy iOS-en nem mozognak? 14. hsz Rambo is mozog.
-
daniel909
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Nolám szarból is épithetek várat , lefújóm aranyal és nem lesz büdös ! Kár , hogy attól az még szar

-
Ali G.
senior tag
-
judas13
veterán
-
saelin
veterán
Tény, hogy a márkának nagy súlya van, ez vitathatatlan. Ha csak úgy megkérdeznél valakit az utcán, hogy melyik telefont nevezné meg a legjobbnak, akkor biztos az iphone-t mondanák. Kicsit olyan mint a nokia neve, csak a prémium kategóriában.
-
mindfreak
őstag
Ja szép.
De gondolom az nem véletlen hogy a telefon hátuljáról nem sok reklámfotót látni
-
joey04
titán
Na igen, sajnos a nem gyári appokkal nem tud mit kezdeni a telefon sem.
De tény, hogy az alap appok mind szupergördülékenyek (ezért sem cseréltem le szinte semmit).Az iPhone 6 procija 4 magos. De ugye tudod, hogy az i5s-nek már a GPU-ja volt 4 magos, az i5-nek 3 magos. Az iOS gpu-t használ a rendszer megjelenítéséhez (mint az Android L)+leállít háttérfolyamatokat, hogy jól fusson. Lehet, hogy inkompetens vagyok, de annyira mégsem.
Lehet, hogy inkompetens vagyok, de annyira mégsem.
de mégis.
-
xtremetuning
addikt
Így van, egy stock Android is van legalább olyan jó, sőt. Én is elmondtam, hogy imádom a Nexusomat. Viszont az iOS általános kezelése valamivel egyszerűbb, ezért kedveli annyi IT analfabéta (akiket illik nem levegőnek nézni, az informatika többé nem csak az IT geekek játszótere).
Az, hogy néhány dolog nem a Te logikád szerint működik, nem jelent semmit. Amiket felsoroltál azok egy része RTFM kategória vagy csak tessék utánakérdezni. Elvégre az Apple usereknek ott van a folyamatos support ha bármiben elakadnak és fórumok is léteznek.
De eddig nem sok iPhone felhasználó ismerősömet hallottam nyavajogni, hogy a hétköznapokban olyan nehezen jönne ki a telefonjával.
És akkor nem beszéltünk arról, hogy stock Android csak nagyon kevés készüléken van, mert minden gyártó két kézzel kapar, hogy a Google által jól kitalált rendszerre ráhúzzon egy hányadék ronda UI-t, teledíszítse extra gombokkal, kapcsolókkal, pörgettyűkkel, előre feltelepít törölhetetlen appokat amik egy-egy szolgáltatáshoz kötődnek, telerakják egyedi, de nem mindig jól sikerült technológiákkal és fejlesztésekkel.
Na ez a hsz. teljesen rendben van.

-
Simi87
senior tag
-
jozso1989
őstag
-
törölt tag
-
jozso1989
őstag
Azoknak a gifeknek szerinted mi köze a taskok kezeléséhez?
A Safarit így írták meg, és hála többek között ennek, ritkábban akad meg, mint a Chrome. Egyre mélyebbre kerülsz. Bocs, hogy rendes információkat mutattam az iOS és Android fejlesztői dokumentációjából. Na léptem, neked pedig több tájékozódást tanácsolok, mielőtt butaságokat írnál.Háttérfolyamatokat írtam. Msot mért nme tudzs olvazsni?
-
Gadgetfan_
senior tag
-
törölt tag
Azoknak a gifeknek szerinted mi köze a taskok kezeléséhez?
A Safarit így írták meg, és hála többek között ennek, ritkábban akad meg, mint a Chrome. Egyre mélyebbre kerülsz. Bocs, hogy rendes információkat mutattam az iOS és Android fejlesztői dokumentációjából. Na léptem, neked pedig több tájékozódást tanácsolok, mielőtt butaságokat írnál. -
jozso1989
őstag
iOS-ről meg ennyit:
Background Execution and Multitasking
In iOS 4 and later, multitasking allows apps to continue running in the background even after the user switches to another app while still preserving battery life as much as possible. Most apps are moved to the suspended state shortly after entering the background. Only apps that provide important services to the user are allowed to continue running for any amount of time.
As much as possible, you are encouraged to avoid executing in the background and let your app be suspended. If you find you need to perform background tasks, here are some guidelines for when that is appropriate:
You need to implement at least one of several specific user services.
You need to perform a single finite-length task.
You need to use notifications to alert the user to some relevant piece of information when your app is not running.
The system keeps suspended apps in memory for as long as possible, removing them only when the amount of free memory gets low. Remaining in memory means that subsequent launches of your app are much faster. At the same time, being suspended means your app does not drain the device’s battery as quickly.Tehát a fejlesztőn múlik, hogy úgy írja-e meg az appot, hogy a rendszer Suspended állapotba tegye. Természetesen ez a javasolt, hisz ennek van értelme.
Ideje hogy leírd: "Hülyeségeket terjesztek a fórumon, mert olyan témákban osztom az észt, amihez nem értek, emiatt mindenkitől elnézést kérek."
Akkor pl. böngészőben görgetés közben miért nem mozognak a gif-ek iOS-en?
Míg Androidon mozognak görgetés közben, mint PC-n. Elég csak MA fórumot nézni és görgetni egyet. Nem mozognak a smiley-k. De legyen neked igazad.
Erre is nyomhatsz valamit Google-ből. -
törölt tag
iOS-ről meg ennyit:
Background Execution and Multitasking
In iOS 4 and later, multitasking allows apps to continue running in the background even after the user switches to another app while still preserving battery life as much as possible. Most apps are moved to the suspended state shortly after entering the background. Only apps that provide important services to the user are allowed to continue running for any amount of time.
As much as possible, you are encouraged to avoid executing in the background and let your app be suspended. If you find you need to perform background tasks, here are some guidelines for when that is appropriate:
You need to implement at least one of several specific user services.
You need to perform a single finite-length task.
You need to use notifications to alert the user to some relevant piece of information when your app is not running.
The system keeps suspended apps in memory for as long as possible, removing them only when the amount of free memory gets low. Remaining in memory means that subsequent launches of your app are much faster. At the same time, being suspended means your app does not drain the device’s battery as quickly.Tehát a fejlesztőn múlik, hogy úgy írja-e meg az appot, hogy a rendszer Suspended állapotba tegye. Természetesen ez a javasolt, hisz ennek van értelme.
Ideje hogy leírd: "Hülyeségeket terjesztek a fórumon, mert olyan témákban osztom az észt, amihez nem értek, emiatt mindenkitől elnézést kérek."
-
törölt tag
-
Luck Dragon
támogató
Ismét szép számokkal rendelkeznek eladások terén.
-
jozso1989
őstag
"Lehet, hogy inkompetens vagyok, de annyira mégsem."
Pedig abból amit most írtál, úgy tűnik igen.
GPU gyorsítás van androidban is 3.0 óta, tehát a magszámra verést alapból kár is volt elkezdeni (igaz te csak folytattad). CPU magokat meg GPU feldolgozóegységekhez hasonlítani... hát, inkább no comment.
"+leállít háttérfolyamatokat, hogy jól fusson"
Ez sem igaz így.Az Android szoftveres renderelést használ (CPU)... Ez fog változni az L-től.
Ez sem igaz így.de.
-
gyoref1
aktív tag
-
törölt tag
Na igen, sajnos a nem gyári appokkal nem tud mit kezdeni a telefon sem.
De tény, hogy az alap appok mind szupergördülékenyek (ezért sem cseréltem le szinte semmit).Az iPhone 6 procija 4 magos. De ugye tudod, hogy az i5s-nek már a GPU-ja volt 4 magos, az i5-nek 3 magos. Az iOS gpu-t használ a rendszer megjelenítéséhez (mint az Android L)+leállít háttérfolyamatokat, hogy jól fusson. Lehet, hogy inkompetens vagyok, de annyira mégsem.
"Lehet, hogy inkompetens vagyok, de annyira mégsem."
Pedig abból amit most írtál, úgy tűnik igen.
GPU gyorsítás van androidban is 3.0 óta, tehát a magszámra verést alapból kár is volt elkezdeni (igaz te csak folytattad). CPU magokat meg GPU feldolgozóegységekhez hasonlítani... hát, inkább no comment.
Ez sem igaz így. -
Ali G.
senior tag
-
-FreaK-
veterán
Volt Nexus 5-öm, ugyan olyan mint a Oneplus One, csak kevesebb RAM-mal. Nem az M8 a legsmoothabb droid.
És bőven mutatok neked akadást, mindössze annyi az egész, hogy appokat kell használni. Az a szomorú igazság, hogy más a fejlesztői szemlélet androidon és iOS-en. iOS-re androiddal ellentétben nem adják ki addig az appot, amíg tökéletes felhasználói élményt nem nyújt.(#150) jozso1989: Melyik Apple SoC 4 magos?
Látszik, hogy inkompetens vagy a témában, és iPhonet csak képen láttál.Szerintem akkor is az M8 a nyerő

Az appokban viszont teljesen igazad van, sajnos a gyengén megírt program bármin tud akadni..Viszont szerintem iOS-en nem a fejlesztői szemlélet miatt gyorsabbak az appok mert az összességében ugyan az mint droidon a nagy számok törvénye alapján.
Az iOS ugye magasabb prioritást ad a felhasználói felületnek, valamint jobb az optimalizálás, nagyrészt azért mert a zárt, szűk számú hardverre lényegesen könnyebb fejleszteni. Vagyis kevesebb, igénytelen munkával is jó eredményt lehet szerintem elérni. De ezek csak az elképzeléseim, nincs tapasztalatom app fejlesztés témában.
(szerk.: na csak sikerült a sebesség témáról társalognunk
ami persze nem feltétlen baj, csak már mindent láttam leírva, többször is
) -
joey04
titán
-
jozso1989
őstag
Volt Nexus 5-öm, ugyan olyan mint a Oneplus One, csak kevesebb RAM-mal. Nem az M8 a legsmoothabb droid.
És bőven mutatok neked akadást, mindössze annyi az egész, hogy appokat kell használni. Az a szomorú igazság, hogy más a fejlesztői szemlélet androidon és iOS-en. iOS-re androiddal ellentétben nem adják ki addig az appot, amíg tökéletes felhasználói élményt nem nyújt.(#150) jozso1989: Melyik Apple SoC 4 magos?
Látszik, hogy inkompetens vagy a témában, és iPhonet csak képen láttál.Na igen, sajnos a nem gyári appokkal nem tud mit kezdeni a telefon sem.
-
gyoref1
aktív tag
Igaz! De az Apple se ugrott azonnal! Kivárt! És sajnos nem sajnos a piacra reagálni kell ha nem akar úgy járni mint régesrég a PC piacon!
-
-FreaK-
veterán
Az LG csúcsmobilok mindig is olcsóbbak voltak még az Androidos konkurenciához képest is. Az iPhone nagy ellenfele a Samsung. Kiválasztottam random a Next S díjcsomagot, ebben az iPhone 5S 182k és a Samsung Galaxy S5 (Gear Fit nélkül) 158k.
Lehet bennem van a hiba, de én két drága telefont látok, amely között alig több, mint 10% árkülönbség van.
Ezen a nyavalyás 10%-on van úgy mindenki kiakadva. Akinek ez számít, annak valószínűleg nem való egy ekkora értékű telefon, mert minden bizonnyal nem a valós anyagi képességeihez való.
Mintha azon vitatkoznánk, hogy az 5000 Ft/kg szalámi helyett az a 5500 Ft-os már brutálisan drága, túlárazott, sznob, nem éri meg.
Oké. Tényleg nem nagy a különbség így, de ezért egy 4"-os iPhone-t kapsz szemben az 5,1"-os Samsunggal ami szerintem sok dologban okosabb/több mint az 5S (persze nem tagadom hogy van amiben kevesebb is).
Elképzelek egy embert aki épp telefon vásárláson töri a fejét és ott van előtte a két említett telefon (most azt tegyük félre hogy ha van némi minőségi elvárása, igénye, akkor nem a Samsungot rakja az iPhone mellé) és választania kell. Mégis mivel kell győzködnie magát hogy megvegye azt a kis 4"-os telefont?
Költői kérdés volt, ne válaszoljatok rá legyetek szívesek!!

(#152) razzorr: el tudom képzelni ezt az egót, hogy majd én megmondom a piacnak, hogy mi a jó neki

Így viszont előbb utóbb eljutsz oda ahova most jutottak hogy már csak követik és másolják a többi gyártót. Persze ettől függetlenül az eladások az egekben vannak, de erről a véleményemet inkább már nem írom le mert emiatt volt kitakarítva a topic korábban. -
gyoref1
aktív tag
-
razzorr
őstag
(#135) Elpresidente: na pont azokra akik nem tudtak nevetni rajta, hanem személyes sértésnek vesznek mindent ami nem az iPhone-t dicséri. Lsd.: gyoref1 kolléga."
Szerintem pedig nem fikázni kell, hanem mindenki árulja a sajátját és döntsön a piac!
Ha olyan jó volt ez a teló akkor vajon miért nem fogyott belőle annyi!?
Vagy attól jobban fogy ha másokat minősítesz?
Ledegradálsz?
Attól majd ők jól felvilágosulnak és mennek LG-t venni?Razzor: Ha nem jönnek ki vele akkor meg az a baj! Így ki lett lőve az egyetlen "érv" ellene hogy pici!
és a piac jól reagál rá, tehát nem hiszem hogy forogna!Mint a viccben, ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, meg az.
Nehéz kérdés ez, de már csak találgatni tudunk, azt meg inkább nem érdemes folytatni.
De Steve nem az az ember volt, aki ha azt mondja a piac, hogy a tepsifon kell, akkor bólogató kutyaként elkezdi tervezni a tepsiket. -
törölt tag
Látszik, hogy inkompetens vagy a témában, és iPhonet csak képen láttál. -
jozso1989
őstag
-
gyoref1
aktív tag
-
Ali G.
senior tag
Atyavilág....
Szerinted melyik cég adja olcsón a drágán eladható cuccot? Mindegyik cég profitra hajt, még a te kedvenc márkáid is. Ez nem Apple jelenség. Esetleg más márkák rajongóit nem szeretnéd megtéríteni? F*szért adnak ki annyi pénzt a szeretett gyártójuk cuccaiért.
a válasz: reklám, marketing
ezzel együtt bármit el lehet adni legyen az fos vagy kaki 
-
jozso1989
őstag
One M8. Ha azon találsz akadást, megtapsollak. Amúgy az Android L Nexus 5-ön stabil 60 fps (annyival fut az iOS is) a Google szerint.

-
gyoref1
aktív tag
Telekom kártyás csomagot néztem, de mondjuk tényleg pofátlanul drága a 180-hoz képest. Mondjuk még így is nagyon túlárazottnak tartom, persze azért tudván azt hogy Apple és azért minőség.
Igazából én csak azért "kampányolok" mert sok az elvakult ember (most nem csak a sztereotip iPhone tulaj típusra gondolok), akik nem látják be, hogy az Apple mellett elszaladt a világ és most ők próbálkoznak felzárkózni a többiekhez. Ezért is születnek az ilyen vicces képek amit linkeltem, ami persze valahol nonszensz de valahol meg nagyon is igaz.
Tisztában vagyok vele hogy az Apple megváltoztatta a világot 2007-ben az iPhone-al. Csak ugye a konkurensek látva a sikert, "vérszemet" kapva hatalmas összegeket költöttek R&D-re és napjainkra egyszerűen lehagyták az "ötletgazdát". Ebben semmi különös nincs, ,mindig megtörténik ha valaki valamivel sikeres lesz, semmi sem tart örökké ugye. Persze ettől még jó a rendszerük, stabil gyors stb. de be kéne látni hogy már egy ideje nem ők diktálnak. Be kéne látni hogy igen későn reagáltak a képernyőméret növekedési versenyre, ami nem egy baromság mint azt sokan hangoztatták régebben, ugyanis a többi gyártó bebizonyította, hogy igen is a piac vevő rá. Egyszerűen későn reagáltak a piaci igények megváltozására.Én tényleg elhiszem hogy van olyan ember a földön aki azt mondja, hogy a 4" neki elég és jó, de sokan szerintem csak dacból védik a döntésüket. Sokan ha rászánnák magukat és kipróbálnának egy nagyobb kijelzős telefont (csak ilyen 4.7-5" körül is már), akkor rájönnének hogy az a kis vacak amit korábban használtak nevetséges. Nem mindenki, de biztos sokan. A jót könnyű megszokni, ez talán közhely de jelen helyzetben remekül passzol.
Szerény véleményem szerint.(#144) Oppenheimer: Ez csak egy tulajdonság a sok közül, van akinek fontosabb mint a többi, van akinek nem.
A leggyorsabb Androidos mobil egyébként a HTC M8 és ugyan nem volt lehetőségem közvetlen összehasonlításra, de szerintem simán hozza az iPhone szintjét, sőt...
De mindennek megvannak az előnyei/hátrányai, ne menjünk megint bele ebbe a sebesség vitába légy szíves.De én pont belátom! Ezért váltok 4,7-re! És szerintem sok 4S használó is , ezért van a rekord eladás
-
-FreaK-
veterán
Telekom kártyás csomagot néztem, de mondjuk tényleg pofátlanul drága a 180-hoz képest. Mondjuk még így is nagyon túlárazottnak tartom, persze azért tudván azt hogy Apple és azért minőség.
Igazából én csak azért "kampányolok" mert sok az elvakult ember (most nem csak a sztereotip iPhone tulaj típusra gondolok), akik nem látják be, hogy az Apple mellett elszaladt a világ és most ők próbálkoznak felzárkózni a többiekhez. Ezért is születnek az ilyen vicces képek amit linkeltem, ami persze valahol nonszensz de valahol meg nagyon is igaz.
Tisztában vagyok vele hogy az Apple megváltoztatta a világot 2007-ben az iPhone-al. Csak ugye a konkurensek látva a sikert, "vérszemet" kapva hatalmas összegeket költöttek R&D-re és napjainkra egyszerűen lehagyták az "ötletgazdát". Ebben semmi különös nincs, ,mindig megtörténik ha valaki valamivel sikeres lesz, semmi sem tart örökké ugye. Persze ettől még jó a rendszerük, stabil gyors stb. de be kéne látni hogy már egy ideje nem ők diktálnak. Be kéne látni hogy igen későn reagáltak a képernyőméret növekedési versenyre, ami nem egy baromság mint azt sokan hangoztatták régebben, ugyanis a többi gyártó bebizonyította, hogy igen is a piac vevő rá. Egyszerűen későn reagáltak a piaci igények megváltozására.Én tényleg elhiszem hogy van olyan ember a földön aki azt mondja, hogy a 4" neki elég és jó, de sokan szerintem csak dacból védik a döntésüket. Sokan ha rászánnák magukat és kipróbálnának egy nagyobb kijelzős telefont (csak ilyen 4.7-5" körül is már), akkor rájönnének hogy az a kis vacak amit korábban használtak nevetséges. Nem mindenki, de biztos sokan. A jót könnyű megszokni, ez talán közhely de jelen helyzetben remekül passzol.
Szerény véleményem szerint.(#144) Oppenheimer: Ez csak egy tulajdonság a sok közül, van akinek fontosabb mint a többi, van akinek nem.
A leggyorsabb Androidos mobil egyébként a HTC M8 és ugyan nem volt lehetőségem közvetlen összehasonlításra, de szerintem simán hozza az iPhone szintjét, sőt...
De mindennek megvannak az előnyei/hátrányai, ne menjünk megint bele ebbe a sebesség vitába légy szíves.Lejárt, bocs.
Már úgy értve, hogy nem mi ne menjünk bele, hanem nagyon sokszor volt ez már téma ahhoz a fórumon hogy megint elkezdjük itt is

-
törölt tag
Ok, és az android mikor lesz olyan smooth mint az iOS? Mert még mindig elég távol áll tőle, mondom ezt Oneplus One felhasználóként, ami a legsmoothabb droid a piacon.
-
-FreaK-
veterán
De mindennek megvannak az előnyei/hátrányai, ne menjünk megint bele ebbe a sebesség vitába légy szíves. -
Stauffenberg
nagyúr
Dealbreaker...
tényleg? tudtál mondani egy dolgot. Ebben igazad van, ettől az egész összehasonlítás rögtön értelmét is vesztette. Elnézést kérek.(#128) Stauffenberg Háttő.. most csak gyors rákukkantottam a Telekom webshopjára, a Sony Z3 egy QX10-es objektívvel 200k, a iPhone 5S legolcsóbb, 16Gb-os változata 215k.
De mondjuk egy LG G3 csak 160k (de volt 127is), szóval azért az állításod nem teljesen megalapozott.(#135) Elpresidente: na pont azokra akik nem tudtak nevetni rajta, hanem személyes sértésnek vesznek mindent ami nem az iPhone-t dicséri. Lsd.: gyoref1 kolléga.
Az LG csúcsmobilok mindig is olcsóbbak voltak még az Androidos konkurenciához képest is. Az iPhone nagy ellenfele a Samsung. Kiválasztottam random a Next S díjcsomagot, ebben az iPhone 5S 182k és a Samsung Galaxy S5 (Gear Fit nélkül) 158k.
Lehet bennem van a hiba, de én két drága telefont látok, amely között alig több, mint 10% árkülönbség van.
Ezen a nyavalyás 10%-on van úgy mindenki kiakadva. Akinek ez számít, annak valószínűleg nem való egy ekkora értékű telefon, mert minden bizonnyal nem a valós anyagi képességeihez való.
Mintha azon vitatkoznánk, hogy az 5000 Ft/kg szalámi helyett az a 5500 Ft-os már brutálisan drága, túlárazott, sznob, nem éri meg.
-
törölt tag
-
gyoref1
aktív tag
(#135) Elpresidente: na pont azokra akik nem tudtak nevetni rajta, hanem személyes sértésnek vesznek mindent ami nem az iPhone-t dicséri. Lsd.: gyoref1 kolléga."
Szerintem pedig nem fikázni kell, hanem mindenki árulja a sajátját és döntsön a piac!
Ha olyan jó volt ez a teló akkor vajon miért nem fogyott belőle annyi!?
Vagy attól jobban fogy ha másokat minősítesz?
Ledegradálsz?
Attól majd ők jól felvilágosulnak és mennek LG-t venni?Razzor: Ha nem jönnek ki vele akkor meg az a baj! Így ki lett lőve az egyetlen "érv" ellene hogy pici!
és a piac jól reagál rá, tehát nem hiszem hogy forogna! -
razzorr
őstag
De kíváncsi lennék most Jobsra, hogy mit mondana erre az óriás mániára. Mondjuk lehet most szegény forog a sírjában.
Sajnos eljött az az idő amikor az Apple fut a piac után és nem fordítva,függetlenül attól hogy mennyi telefont fognak eladni. Lehet rekord, lehet nem, de ezt a fajta átalakulást szerintem soha nem engedte volna Jobs. Bármennyire is nem szeretem az almás cuccokat, de Jobsot egy hatalmas lángelmének tartom. -
gyoref1
aktív tag
Dealbreaker...
tényleg? tudtál mondani egy dolgot. Ebben igazad van, ettől az egész összehasonlítás rögtön értelmét is vesztette. Elnézést kérek.(#128) Stauffenberg Háttő.. most csak gyors rákukkantottam a Telekom webshopjára, a Sony Z3 egy QX10-es objektívvel 200k, a iPhone 5S legolcsóbb, 16Gb-os változata 215k.
De mondjuk egy LG G3 csak 160k (de volt 127is), szóval azért az állításod nem teljesen megalapozott.(#135) Elpresidente: na pont azokra akik nem tudtak nevetni rajta, hanem személyes sértésnek vesznek mindent ami nem az iPhone-t dicséri. Lsd.: gyoref1 kolléga.
IPhone 5S az Apple.hu-n 180 alatt van!A Telenor
mindig drágábban adja!Hkorn : Igaz! De kell a káva az ujjlenyomatolvasó miatt!
-
HKorn
veterán
-
gyoref1
aktív tag
-
Elpresidente
tag
Milyen társadalmi rétegre gondolsz? Normális gondolkozású ember jót röhög rajta. Legyen Apple, vagy Android tulaj. Nekem Iphone tulajként is nagyon tetszett

-
HKorn
veterán
-
-FreaK-
veterán
Dealbreaker...
-
gyoref1
aktív tag
-
HKorn
veterán
-
gyoref1
aktív tag
Töröld! Tud pl 4G-t? Nem! Köszi
Vagy van benne ujjlenyomat szkenner?
Folyamatos focus video közben?
stb -
gyoref1
aktív tag
legalább az aláírásom olvasd el.

Isten őrizz, hogy én androidosra beszéljelek rá, akkor inkább vegyél iPhone-t.
De a legjobban egy WP-vel jársz
megkapod a smoothságot, megbízható működést, harmadáron. Alkalmazásból lehet, hogy kevesebb van, de ha nincsenek extra igényeid akkor minden van, ami kellhet.Amúgy Iphone-nal nekem személy szerint egy nagy problémám van csak, az iszonyú rossz ár/érték arány.
Jó kis telefon, ez a 6-os még tetszik is, jó az iOS is, de ez az elrugaszkodott árazás ne lenne, amennyibe kerül, ahhoz nekem kevés a tudás. (más tészta, hogy sztem egy teló se ér 200K+ -t.)Adnák 120K-ért, akkor azt mondanám, hogy korrekt teló, korrekt áron. De persze hülyék lennének annyiért adni, ha a kemény munkának köszönhetően, amit beleöltek a termékbe és a marketingbe kialakítottak egy olyan imázst amit kajálnak az emberek és megveszik duplaáron is.
A Lumiád is 190 rugóval nyitott más kérdés hogy gyorsan leesett 135-re
-
Stauffenberg
nagyúr
legalább az aláírásom olvasd el.

megkapod a smoothságot, megbízható működést, harmadáron. Alkalmazásból lehet, hogy kevesebb van, de ha nincsenek extra igényeid akkor minden van, ami kellhet.Amúgy Iphone-nal nekem személy szerint egy nagy problémám van csak, az iszonyú rossz ár/érték arány.
Jó kis telefon, ez a 6-os még tetszik is, jó az iOS is, de ez az elrugaszkodott árazás ne lenne, amennyibe kerül, ahhoz nekem kevés a tudás. (más tészta, hogy sztem egy teló se ér 200K+ -t.)Adnák 120K-ért, akkor azt mondanám, hogy korrekt teló, korrekt áron. De persze hülyék lennének annyiért adni, ha a kemény munkának köszönhetően, amit beleöltek a termékbe és a marketingbe kialakítottak egy olyan imázst amit kajálnak az emberek és megveszik duplaáron is.
Az Apple-t nem érdekli a független ár. Az elsődleges piacokon mindenhol a szolgáltatótól vásárlás jellemző és a kutyát sem érdeklik a független telefonok. És ha az itthoni árakat nézed, semmivel sem drágább szolgáltatónál, mint a többi csúcsmodell. Az viszont tény, hogy a többiek gyorsabban leadnak az árból, míg az iPhone rendszerint magasan marad. De ezen meg akkor nyersz, mikor eladod, sokkal jobban őrzi az értékét.
-
HKorn
veterán
-
-FreaK-
veterán
Látom egy újabb android fannal van dolgom.
Kérlek mond el nekem hogy mért vegyek most egy csúcs androidos telefont és mért ne vegyek egy iphone 6 ot 1 hónap múlva.
Ha eltudod nekem mondani azt hogy mért éri meg jobban androidos telefont venni mint apple-t akkor azt modom h rendben , igazad van.Válaszolhatok erre ezzel a képpel? nem durva, sértő stb. egy bizonyos társadalmi rétegnek? Töröltetem rögtön ha valakinek ezzel megsérül a lelki világa!

btw.: iOS 8-ban lesznek widgetek? Erről lemaradtam.
-
Fancy-boy
addikt
Mivel a magyar piac nem túl nagy. Aki nagyon akarja, úgyis megveszi hamarabb külföldön.
-
gyoref1
aktív tag
Akkor olvasd el amit fentebb írtam! Pont hogy igen!4S-ről váltok ami 3,7
-
daniel909
addikt
Szép eredmény. De teljesen papírforma. A szifon plusz nyitott olyan juzerek felé akik phabletet hasznalnak és ez hatalmas réteg ezekszerint.
A régi szifonrol váltók nem hiszem hogy lecsaptak rá. Sőt akinek nagyon bejott a 4'' az lehet nem is akar váltani. -
HKorn
veterán
Kérlek mond el nekem hogy mért vegyek most egy csúcs androidos telefont és mért ne vegyek egy iphone 6 ot 1 hónap múlva.
Ha eltudod nekem mondani azt hogy mért éri meg jobban androidos telefont venni mint apple-t akkor azt modom h rendben , igazad van.legalább az aláírásom olvasd el.

-
Elpresidente
tag
Atyavilág....
Szerinted melyik cég adja olcsón a drágán eladható cuccot? Mindegyik cég profitra hajt, még a te kedvenc márkáid is. Ez nem Apple jelenség. Esetleg más márkák rajongóit nem szeretnéd megtéríteni? F*szért adnak ki annyi pénzt a szeretett gyártójuk cuccaiért.
-
gyoref1
aktív tag
Ami annyira jól sikerült hogy a Microsoftnál is úgy gondolták mégis csinálni kell okostelót gombnélkül bár a fönök szerint hülyeség, és a kutyának se fog kelleni?

-
ricspusk
csendes tag
Ha eltudod nekem mondani azt hogy mért éri meg jobban androidos telefont venni mint apple-t akkor azt modom h rendben , igazad van. -
HKorn
veterán
ehh, még mindig nem csillapodik az alma láz, nem tudnak annyira gyenge telefont kiadni, hogy ne kapkodják el azonnal őket.
Hiába, lerakták az alapokat rendesen, marketingből oktatni kellene az ilyet.
-
Möhe
addikt
Na az Apple most fellélegezhet, mert ez aztán teljesítmény, még akkor is, ha nem esett le sokaknak (többek közt nekem) az álla a múlt heti Apple-ös bejelentéstől. Remélem az 5S most fellendül, és így ösztönzi az Apple-t az iPhone 6S sorozatnál egy kisebb méretű (4-4,3 inch) telefon tervezésére.
Ámen.
De azt az 5/5s "kaszniba" tegyék,ne ebbe a lekerítettbe, szvsz
Nah akkor esetleg váltok i5-rőlu.i.: kiváncsi vagyok ,hogy most is lesz menőzős kiccsávó a jutyúbon aki örül majd hogy ő már réteghez tartozik ?
-
Ali G.
senior tag
-
gyoref1
aktív tag
és mitől lettek fanok? megsütötték az agyukat fluxuskondenzátorral?

más oka nem lehet? -
Ali G.
senior tag
várható volt , hogy a sok fan egyből megrendeli, nekik egy szatyor apple logóval nyomtatott fos is kéne, csak apple logót lássanak
egyébként jól teszi az apple, ameddig el tudja adni drágán a cuccait, mert veszik , addig tegye csak 
-
Asbee
veterán
Nekem meg az a tök unalmas, hogy bármelyik hír vagy teszt amiben samsung vagy android van mindig jön egy iphone fan és beleköt valamibe, ha nincs más akkor abba hogy nincs fém hátlap vagy valami, csak bele lehessen kötni.
"Ha anyuciapuci egy drága Androidos telefont vesz a csemetének, az mitől okosabb döntés, mint egy iPhone?"
Nem okosabb egyáltalán. De nem fog venni, mert fogalmuk sincs mit vennének meg. Látják iphone jó drága jöhet. Egy huszéves csajnak minek x5ös bmw a városban? Kb ugyan akkora szüksége van rá mint gazdagék gyerekének az ájfonra.Jó persze most hasonlíts össze már egy 25 millás kocsit egy 20 millással..ennyi erővel egy 50 millás házat is hasonlíthatnál egy 20milláshoz, tiszta hasonlóság mikor telefonokról beszélünk!!!
Nézd meg az elmúlt napok iphone és egyéb telefon híreknél melyiknél mi a téma... Majd utána rájössz, hogy ezzel eléggé mellé lőttél.
Sok embernek orvos kéne, mert már betegesen próbálják magukat meggyőzni róla, hogy bizony milyen okosak, hogy ők apple terméket nem használnak. Mert az drága, fos, alig tud valamit és csak a gazdagoknak van azoknak is mert apuci anyuci megvette, vagy plázacica és megvették neki.
Nem ártana egyszer nyugatra ellátogatni, ahol fillérekért meg lehet venni előfizetéssel, illetve magasról le van tojva ha valakinek iphone van. Nem gerjesztik ezt a sok hülye elméletet.
Kezd már unalmas lenni, hogy sokan úgy osztják az észt, hogy életükben egy flagship telefon nem volt a kezükben. Tisztelet a kivételnek.
-
Cilindrik
aktív tag
Nekem meg az a tök unalmas, hogy bármelyik hír vagy teszt amiben samsung vagy android van mindig jön egy iphone fan és beleköt valamibe, ha nincs más akkor abba hogy nincs fém hátlap vagy valami, csak bele lehessen kötni.
"Ha anyuciapuci egy drága Androidos telefont vesz a csemetének, az mitől okosabb döntés, mint egy iPhone?"
Nem okosabb egyáltalán. De nem fog venni, mert fogalmuk sincs mit vennének meg. Látják iphone jó drága jöhet. Egy huszéves csajnak minek x5ös bmw a városban? Kb ugyan akkora szüksége van rá mint gazdagék gyerekének az ájfonra.Jó persze most hasonlíts össze már egy 25 millás kocsit egy 20 millással..ennyi erővel egy 50 millás házat is hasonlíthatnál egy 20milláshoz, tiszta hasonlóság mikor telefonokról beszélünk!!!
"Nekem meg az a tök unalmas, hogy bármelyik hír vagy teszt amiben samsung vagy android van mindig jön egy iphone fan és beleköt valamibe, ha nincs más akkor abba hogy nincs fém hátlap vagy valami, csak bele lehessen kötni."
Ez ugyanugy igaz fordítva is egy Apple hírnél.
Az általad említett embertípusok kezében egyre többször látok Samsung/Sony csúcstelókat, szóval az ilyesfajta megállapításoknál (gazdag gyerek Iphone-t vesz) lassan az Iphone szó helyére a "csúcstelefon" illetve a "több 100e Ft-os telefon" kifejezéseket kellene beilleszteni.
-
dreamdancer
őstag
Na az Apple most fellélegezhet, mert ez aztán teljesítmény, még akkor is, ha nem esett le sokaknak (többek közt nekem) az álla a múlt heti Apple-ös bejelentéstől. Remélem az 5S most fellendül, és így ösztönzi az Apple-t az iPhone 6S sorozatnál egy kisebb méretű (4-4,3 inch) telefon tervezésére.
+1
Szívemből szóltál. Addig meg én is beszerzek egy 5s-t, most legalább lement az ára. -
C$abi
aktív tag
-
gyoref1
aktív tag
A magyar piac jelentőségét mutatja hogy csak a 3-ik körben vagyunk benne ahol árulni fogják! Ergo következtéteseket levonni a magyar plazacicák bmw-s srácokból, eléggé elrugaszkodott a valóságtól!
-
Stauffenberg
nagyúr
Az érvelésed bullshit faktorára akartam rávilágítani. Egy Androidos vagy WP csúcsvas is épp olyan drága, mint egy iPhone, mégis mindig az iPhone userek a buta, semmihez sem értő, sznob gyökerek.
Tök unalmas. Annak ellenére, hogy nem vagyok Apple fan, én is Androidot használok.
Arra meg igazán nem illik pont neked rinyálni, hogy az Androidos topikokban is ott vannak a többi platform fanjai fikázni, miközben pont te is ezt csinálod. Ide jöttél kiélni a mindenféle frusztrációdat és azt bizonygatni, hogy aki iPhone vesz az tulajdonképpen csak egy ostoba barom.
-
<Adamsky>
nagyúr
És, ha Te akarsz hívni valakit? Akkor is elég, ha a fejedhez emeled?

... ill. bármilyen meglepő, de nem csak telefonhívás céljából szoktam elővenni a telefonom
Próbálkozz még kérlek! -
Zolik
senior tag
Ez az amit mindig hallunk az Iphone mellett, pedig a legnagyobb baromság, ami csak létezik.Lehet 3 éve még megállta a helyét, amikor még az Android kiforratlan volt, de a mostani Androidok sokkal felhasználó barátabbak, mint az IOS.
Annyi logikátlan dolog van az IOS-ben, hogy röhej.
Pl. zárolt telefon esetében a megjelenő kijelzőn csak "fogadás" létezik, és ha el akarom utasítani, akkor a bekapcs gombot kell 2x megnyomni...ez mióta logikus? Androidon ott van a piros elutasítás gomb is. Melyik is az egyszerűbb? Honnan a fenéből kellene tudni, hogy a bekapcs gombot kell 2x megnyomni?
Ha pl. valaki átküld nekem egy telefonszámot 06, +36 előtag nélkül és hosszasan rányomva kérem, hogy hívja fel, természetesen megpróbálja, majd kapom az üzenetet, hogy ilyen hívószám nem létezik...na jó, gondoltam előtte szerkesztem és újrahívom...na bassza meg, ezen a szaron nincs olyan, hogy hívás előtti szerkesztés

Androidon 1 gombnyomás, és már hívhatom is.Csengőhang felrakása gépről. Kolléganőm annyira várta már, hogy Iphone-ja legyen, pár hete kapott egyet a cégtől. 2 napig sírt, hogy valaki segítsen már neki feltenni egyet a telóra, mert egyszerűen nem tudja hogyan kell. Bár ez utóbbi nem létszükséglet, mert használja csak a gyáriakat, de korábbról megszokta, hogy csak bemásolja a telefon tárhelyére, és már ki is választhatja a listából.
Swype, Slideit és egyéb finomságokról nem is beszélek, IOS-en rémálom gyorsan megírni egy emailt, sms-t, vagy bármit és eddig nem is létezett rá ilyen program. Most azt hallottam, hogy állítólag ezek is lesznek IOS-re...végre valahára, csak az a baj, hogy ezzel 3 évet késtek a többiekhez képest.
Szóval lehet jönni ezzel a régi szöveggel, de igenis illene már észrevenni, hogy az IOS semmivel sem használhatóbb, mint egy stock android.
Ennyi!
Aki itt a forumon iphone-al bír az talán a userek 1-2%-a. A maradék sok % meg egy átlag user aki pont olyan mint a kolléganőd.
Ha csak azok vennének iphonet akik kihasználják a képességeit sztem negyede lenne az eladásoknak. -
gyoref1
aktív tag
Nekem 4S-em van ,3 éve használom! Az 5-ösnél nem éreztem hogy váltanék,az 5S-nél azt mondtam na még 1 év ,és jól tettem ! Már nagyon várom a 6-ost . Szerintem rengeteg 4S tulaj most fog váltani! Ezért is ekkora az előrendelési szám
-
Zolik
senior tag
Tök unalmas ez a sztereotipizálás. Pont olyan közegben mozgok, élek, dolgozok, ahol kelendőek a felső kategóriás okostelefonok, tipikus célközönség: Üzletemberek, filmesek, designerek, reklám kreatívok, grafikusok, fotósok, modellek, újságírók meg egy valagnyi hipszter Starbucks töltelék.
Egyáltalán nem tudom azt mondani, hogy az iPhone domináns. Nagyon sokan használják őket a környezetemben ez tény, de szerintem a felét sem teszi ki, mert nagyon sok nagy képernyős Android csodabogár van (Samsung, Samsung, Samung, néha egy HTC és Nexus, de ezen kívül még Samsung, Samsung, Samsung és ha még nem említettem volna, akkor még Samsung) és meglepősen sok WP-s Nokia is.
Én ebből nem azt olvasom ki, hogy a yuppie hülyegyerekek kedvence az iPhone. Ezt pedig a piaci adatok is alátámasztják, nézd csak meg (csak a felső kategóriára koncentrálva), hogy mennyi Samsung fogy iPhone mellett.
Na meg amit sosem fogok érteni: Ha anyuciapuci egy drága Androidos telefont vesz a csemetének, az mitől okosabb döntés, mint egy iPhone? Öcsém... mintha azt mondanátok, hogy aki egy 25 milliós Audit vásárol az egy totál gyökér, hiszen a 20 milliós BMW sokkal sokkal racionálisabb döntés.
-
Stard72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy szuperautó árát el lehet majd költeni az AMD csúcs-PC-jére
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Összefog Európa a Starlink ellen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Video konvertálás
- További aktív témák...
- 281 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (FOGLALVA)
- Megkímélt Xiaomi 15T Pro 12/512GB, Dual Sim, Fekete, 98% akku, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman N7 Plus V2 ADATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-R001313SL Gamer notebook - i7 13700H 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 8GB W11
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GAR! EU-MAGYAR bill!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a samsung is legomból rólad 2-3-4 ezret egy töltö fejért
Ö

mindenre jó , csak bajnoki döntöt nem nézzhetsz rajta