Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz xeon forever #12195 üzenetére

    Jah nem drága(én aprón néztem ott nem ennyi hanem 32k), hát az a helyzet hogy a t5500-at egy w3670-el,(őt majd cserélem valami x-e-l típusra) 24 giga rammal, egy quadro fx1800-al(képet ad és az a lényeg) 500gb merevlemezzel, házzal, táppal ventikkel kutyavalagával, garanciával, számlával 62k-ért postával megkapom.

    Ugyanez 2011-esetén, lap és proci fér bele, ház, táp, hűtés, ram még sehol nincsen. Jó ha vennék normál méretű lapot 1366-ből, rammal, procival, hűtővel talán kijönne ennyiből, de csak 12giga ammeg nekem már kevés.
    Arról nem is beszélve, hogy egy házam van, amiben per-pill a 775 nyugszik, fekszik kulturáltan szórakozik :D .
    Oda raknám be a normál atx 1366-ot, nem akarom bolygatni a 775-t marad játszani, jó ez így.
    Megálmodtam már párszor hogy mi lenne a jó(az ha sok pénzem lenne és nem kéne gondolkodnom, hogy mi legyen :DDD ) ez marad reális választásnak, ha akarok itthon dolgozni limitált büdzsével.

    A második cpu ram rizert még kutatom, e-bay-en találtam 45k-ért kicsit combi, de valamit valamiért, szerintem itthon se kapom meg olcsóbban ha egyáltalán van!!!! akinek van keressen meg megbeszéljük!!!!
    A rizeren van három ramslot amibe szintén lehet rakni 2-4-8gb ramot, nekem elég a 4gb-os kiosztás. Így lesz 36giga egyelőre elég, aztán ha kell cserélem 8 gigás modulokra.

    Pár év múlva lehet lesz 2011, de addig elég ez nekem.

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák