Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz jokeph #12037 üzenetére

    Hát a lehető legjobbat ami volt fent komplett arról sajna lemaradtam 60k egybe lap, proci, ram, hűtő, kár nagy kár. Egy jó kis sabertooth, 12giga rammal, egy xeon procival igaz csak 4 magos volt, thermalright macho hűtővel, de egy L-es 6-magosra pályázom, most valahogy eltűntek az apróról pedig voltak bőven, mondjuk jó nekem egy E szériás vagy X szériás 6 magos 80-95w fogyasztással is.
    Most van fent egy EVGA egész jó kis kombó, de lehet hogy már Lara el is vitte, dobozos megkímélt állapotban ;] .
    Teljesen kiakarom maxolni a 1366-ot, vagyis 24gb ram, erős xeon proci(ez relatív mert a 6-mag a lényeg és 12 szál és 3.00Ghz feletti teljesítmény nem feltétlen cél a 4GHz, nehéz olyan lapot találni aminek, ne szállt volna el egy memória modulja, vagy ne legyen valami nyűgje, széthajtották vagy a triple channel). A p45-nál ennyire azért nincsen hulladék érzet, persze itt még volt anyag 4-5-6 rétegtű nyák, de a 1366-meg szerver platform volt anno szóval ott meg pláne kéne a hosszú élettartam.
    Nem tudom miért van ez?
    Célhardver lesz virtualizálni, grafikai munkákra, arra meg kiváló. 1366-nál szerintem vissza is megyek vízhűtésre, aztán örök élet plusz egy nap míg meg nem döglik.
    Hát így dióhéjba ennyi :)

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák