Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Roppant kecses lesz az S25 Ultra
- Netfone
Hirdetés
-
Megjelenési dátumot kapott a DROVA: Forsaken Kin
gp A PC-re és konzolokra szánt pixel-RPG a tervek szerint október közepén debütál.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scrydhan
aktív tag
Rohanok megvenni.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
doooo
veterán
Olyan kib@aszás, amikor ott egy gomb.. és nem lehet lenyomni.. mitől lesz akkor egyáltalán gomb?
-
törölt tag
Akkor felzárkóznak a HTC-hez.
Nekem egyébként ez jobb megoldás, mint a fizikai mozgás. Kényelmesebb.
Ha ezt meglépik, akkor kukázzák a joystick gombot, mint potenciális opciót.
-
addikt
Jó lesz az, csak lesz értelmes újítás is benne a kötelező körökön kívül.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
Balint1408
aktív tag
Jöhet!
[ Szerkesztve ]
A térerő veled van!
-
kchris78
veterán
Próbáltad már a MacBook Tapipadját? Én igen, van még régi MacBookom, egy évvel régebbi, és hihetetlen, alig hiszi el az ember hogy nem fizikai mozgás van... Szerintem muszáj lesz hogy ezt meglépjék, mert különben tényleg alig lesz valami ami miatt cseréljenek az emberek.. Mondjuk ez önmagában még mindig nem sok, de legalább valami a kamera mellett... Apropó kamera: iszonyat jó a minősége de utálom hogy torzít. Nagyon látszik, főleg ha nem kozepen van valakinek a feje, szerintem inkább ezt alakítanák át használhatóra.
-
Elpresidente
tag
Az a "baj", hogy a 6S ujjlenyomatolvasója már így is nagyon gyors. ha értesíteseket szeretném megnézni, akkor nagyon röviden meg szoktam nyomni a home gombot, de a legtöbb esetben nem tudok gyorsabb lenni az ujjlenyomat olvasónál :-) Ha már be se kell nyomni a gombot, akkor szerintem nagyságrendekkel több akaratlan feloldás lesz.
Xbox gamertag: goserHU
-
Scrydhan
aktív tag
Kerestem kínai klónt csak valamilyen oknál fogva amikor rányomtam a linkre bejött a rosszlányok.hu.
Ui.:google már adja az iphone 7 reklámokat,wow2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Scholes9
nagyúr
válasz Elpresidente #9 üzenetére
Az 5S-ben levő pont emiatt a legjobb szerintem
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Richie86
senior tag
Ha így lesz, és teljesen fekete szín is lesz, elgondolkodom a vásárláson.
-
Scrydhan
aktív tag
-
TTTotya
senior tag
Sztem kenyeret is fog pirítani, de az majd a holnapi hír lesz
-
Tibee86
veterán
Nem rossz ötlet, kedvenc tweak-em a VirtualHome ami hasonló, touch ID mellett tök felesleges a gombnyomogatás.
-
Potrien
senior tag
Op3 már tudja ezt, és pár Htc is.
-
Fejvadi
nagyúr
Már most érdemes sorba állni.
-
moleculez
veterán
Troll ON: Feltalálták a kapacitív gombot?
Troll OFF: megint valami, amit átvehetnek a zandrojidos gyártók, az ujjlenyomat olvasó után.[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Bibby
addikt
válasz Elpresidente #9 üzenetére
Van kilenc másik ujjad a kezeiden, nyomd meg azokkal.
Onepluson nagyon tetszik a kapacitív gomb, persze azzal semmiképp nem lehet ezt eljátszani, mert ha rossz ujjal próbálod akkor csak rezzen egyet. De ott van dupla kopp ébresztés. Vagy azt tud az iphone?
Ελευθερια η θανατος
-
Potrien
senior tag
Pedig,ha megszünne a fizikai home gomb akkor megszünne annak a tönkremenetele, és sokkal kényelmesebb lenne a telefont használni.
-
Potrien
senior tag
A fizikai gombok csak sérülékenyebbek mint a kapacitív gombok, nem?
-
akangels
tag
De eddig nem kellet megnyomni a home gombot azutan hogy erzekelte az ujjadat ha csak screen lock/unlock gombbal feloldottad a kijelzot mondjuk ra az ujjad a gombra es feloldott a telo , most fizikailag is bekell nyomni a gombot jelenleg a betaba , miutàn kiírja hogy "zàrolàs feloldva". Ha pedig home gombbal èbreszted fel a kijelzőt utana egyből feloldja ha stimmel az ujj
-
Tibee86
veterán
válasz Lord Sidious #44 üzenetére
Fantasztikus újítás.. Ezt is rég tudja a VirtualHome, de nem sok értelmét láttam így ki is kapcsoltam.
-
Tibee86
veterán
Korábbi szériáknál amikben nem voltak touch id volt hajlamos egy idő után elromlani (de ez is évek és 1-2 ezer forintos tétel a cseréje), touch id-s telefonokra már nem jellemző (főleg, hogy a cseréje nem egyszerű, mivel az alaplaphoz van hozzárendelve, így minden touch id csak a saját alaplapjával működik).
Én csak a kijelző "ébresztésére" használom, szóval kimondottan nem tartok tőle, hogy baja lesz vele. A jelenlegi 5S-sem most lesz 1 éves, szerintem egy átlag felhasználó pár hét alatt többször nyomja meg mint amennyit ennek lett nyomogatva.[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
Nem az ujitas a lenyeg... Hanem, hogy vegre ket modszer is hasznalhato lesz a regebbi modelleknel. En is a tapic engine kiterjesteseben latom a jo utat, ami a homgombra is kiterjed. (Es ezzel egyutt az elolapi kamera kijelzo moge valo epiteseben, amire van Apple szabadalom, igy a teljes elolapot a kijelzo foglalna el es elerheto lenne egy 90-98%-os kijelzo arany a keszulek elejen)
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Lord Sidious #48 üzenetére
Én még mindig a 3. módszert használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen