Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
Nahát erről beszélek, az általad mondott moncsi S2401W kb 150 pénz mig egy samu vagy lg 85 pénz, közel 70 pénzt ráfizetni azér mer ez fajja
, ledes moncsi meg minek, mivel jobb? (elméletben tudom de a gyakorlatban.....) egy átlag embernek mig nem lesz olcsó felesleges. Én tv-t láttam ledest, mellete volt a nem ledes, és nem estem hanyatt hogy dekircsi. Szerintem ha mindenképpen enyit akar valaki költeni, vegyen egy egyszerübb tn-t ~85huf a maradékból ha van asszony foglya meg a kis kezét oszt irány egy laza hétvége valahol, ha meg nincs akkor bulizzon belőle hogy megismerkedhessen valakivel. Mert ez az élet nem egy technologia ami holnap után már nem ér semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- ASUS routerek
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- ASUS ROG PG32UCDP Oled Gamer Monitor!32"/4k/240-480hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/Konzolhoz is
- LG 34GP63AP-B 34 ívelt 2K WQHD 160Hz 1ms Gaming Monitor Lenyűgöző játékélmény
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, ledes moncsi meg minek, mivel jobb? (elméletben tudom de a gyakorlatban.....) egy átlag embernek mig nem lesz olcsó felesleges. Én tv-t láttam ledest, mellete volt a nem ledes, és nem estem hanyatt hogy dekircsi. Szerintem ha mindenképpen enyit akar valaki költeni, vegyen egy egyszerübb tn-t ~85huf a maradékból ha van asszony foglya meg a kis kezét oszt irány egy laza hétvége valahol, ha meg nincs akkor bulizzon belőle hogy megismerkedhessen valakivel. Mert ez az élet nem egy technologia ami holnap után már nem ér semmit.