Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belátták, hogy ha a közelségérzékelőt már sosem tudják jól megcsinálni, akkor máshol kell keresni a felhasználókat érdeklő feature-ket
1 méteren a különleges Type-C kábel viszont elég rövid
Ez mit akar jelenteni?
[ Szerkesztve ]
Ha édesapám még élne, akkor most biztosan azt mondaná: A francba!
-
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Olyan gyorsan már nem szeretnék 1%-ról feltölteni a mobilomat 100%-ra 10 perc alatt. Nem sürgős nekem annyira. Az aksi gyártóknak ez még kapóra jöhet
-
bitblueduck
senior tag
Tesla töltővel mikor lesz kompatibilis telójuk?
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
Surfym@n
senior tag
Ha jó vettem ki a sorokból, akkor elvileg a 300w-os töltési teljesítmény is elérhető
Tabletben 3 részre osztott akksinál ez még akár meg is valósulhat...28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese... !
-
moleculez
veterán
M1 Max 96W-on tölt😳
#3 de tényleg, ezzel hegeszteni lehetKevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
Következő telefonomnál már alapelvárás lesz, hogy negyet töltöttségnél be lehessen bikázni vele egy dízeles furgont
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Segal
veterán
Lassan johet az otthonokba az ipari aram
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Xpod
addikt
Legalább gyorsan fel lehet tölteni a telefonokat, ha már képtelenek olyat gyártani ami legalább 2 napig bírja egy töltéssel. (És ezt általánosságban mondom.)
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
dajkapeter
senior tag
+1
Sajnos nem sokra megy az ember a gyorstöltéssel, ha olyan helyen van ahol nincs áram... Nekem a telken pl még nincs áram. Így sokra nem megyek a 9 perc alatt feltölthető telóval. Cserébe inkább kikapcsolom, leülök a székre és kibontok egy sört. Úgy nem merül a telefon.
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
válasz
dajkapeter #10 üzenetére
Egy solar panel, amit a tetőre lehet rakni, az nagyságrendileg 300 W-os. Ha a veszteségeket is figyelembe vesszük, akkor egy ilyen panel pont elegendő a telefon töltéséhez
-
Draun01
tag
OP Nord 2-m volt abban 65W-os töltés van, nagyon örültem neki, mert egy reggeli készülodés alatt is telibeverte az akksit. Nem is kéne annál gyorsabb igazából. Bárcsak az lenne már a standard.
Pixel 5
-
Nagyon érdekes, hogy amikor a villanyautók sokkal-sokkal lassabb feltöltése kerül szóba a belsőégésű motoros autók üzemanyaggal történő feltöltéséhez képest, akkor villanyauó pártiak szemrebbenés nélkül állítják, hogy az életük jobb megszervezésével probléma nélkül meg tudják szervezni a hosszabb feltöltést.
Amikor viszont a mobiltelefonok feltöltése kerül szóba, akkor mindenki egy székelés-fogmosás-öltözködés idő alatt fel szeretné tölteni a mobilját
-
Hank18
csendes tag
65W toltes boven eleg nekem a 8T-ben. kb 35 perc, ez meg kenyelmesen ebedszunetben megvan. Igen, ez lehetne a standard.
Hank18
-
Don't Panic
senior tag
ilyen mikor lesz a Pixelekben ?
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz
Don't Panic #15 üzenetére
Azokban soha nem lesz ilyen, ahogy 200 megapixeles kamera sem...
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
Don't Panic
senior tag
-
Elképesztő teljesítmény és most ránézek az 5 wattos adapteremre és
Még jó , hogy átlagosan két évente cserélik a felhasználók telefonjaikat , mert itt szerintem már érezhető lesz az akkumulátor degradálódása főleg ha végig ezzel a teljesítménnyel töltjük .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
mrThomi
őstag
Ennek semmi értelme. Ha otthon vagyok kibírom a 35 wattal is míg feltölt. Soha nem kellett eddig a hiperszuper nagyon villám töltés. Ha majd vezeték nélkül is tud legalább 120 wattot akkor szóljatok
OnePlus 11 5G 16/256GB Eternal Green
-
-
Fiktivlife
csendes tag
Nem fikázva egyetlen gyártót sem de ha arra gondolok hogy ez a töltés kb. 10-szer gyorsabb mint a legcsúcsabb csúcs Samu vagy Xifon .... Valahogy mégsem olvasok napi szinten (sőt egyáltalán nem) problémákat a gyorstöltések okozta károkról .
-
mrThomi
őstag
válasz
Fiktivlife #21 üzenetére
Ez olyan mint a korona vírus elleni védőoltás. Majd csak késöbb fog kiderülni, hogy okoz e problémát.
elfelejtette: amíg az akksik maradnak 4000-5000 mAh között szerintem is bőven elég.
OnePlus 11 5G 16/256GB Eternal Green
-
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Már a 66 wattos töltés kapcsán is ezzel a degradációval riogattak sokan. Realme GT Neo 2-m néhány hét múlva 1 éves lesz és az akkumulátor köszöni szépen, jól van, csak és kizárólag gyorsan töltöttem. Pl. Hétfő reggel feltöltöm, kedd estig elvagyok vele, olyan mint új korában.
-
-
blagolf
senior tag
Kíváncsi vagyok meddig fog működni az az akku.
Üdv, Zoli
-
Bathorypeter
tag
válasz
dajkapeter #10 üzenetére
ez lehet neked a megoldás
[link] -
Cannabis7
senior tag
Csípem a gyorstoltest, sokszor jól jön, a legnyomosabb ellenervem magamnak az iphone ellen, de erre mar sztem nem nagyon van szükség egy telefonba.
-
Mr.Grincs
veterán
Aki állandóan siet annak ideális lesz, de akkor már nem hivatkozhat arra, ha késik valahonnan, hogy lemerült a telefonom és nem volt idő feltölteni
És én még mindig 5 Wattos töltőt használok az iPhone 13-hoz, pedig van gyári 20 Wattos gyorstöltőm is.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bathorypeter #31 üzenetére
Én az iPhone 11-nél tapasztaltam, hogy kinyírta az akksit. Nem volt 1 éves a telefon és 87 %-ra romlott az akksim 11 hónapos korára és fel is puposodott az akksi és nyomta a kijelzőt is. Gariban cserélték a telefont egy új készülékre. Volt hogy heti 1%-ot romlott. De jellemzően 2 hét alatt romlott 1%-ot. De akkor már púpos volt az akksi. Azóta nem szeretem használni a gyorstöltőt.
/ MacBook Air A1466 / Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gerybut
tag
Úgy látom itt mindenkinek elég az ami most van, 30Watt, 65Watt....oké de ne magyarázzátok már bele, hogy ez a 210Watt mekkora szar, meg minek, meg nemá...
Pár éve a 65W-nál is ugyanez volt, jaj úgy is szét....az aksit.
Nyilván kivágjátok a kukába, ha olyan telefonotok lesz ami ennyivel tölt
Inkább örüljünk a fejlesztéseknek, én addig is szenvedek 23W-on az iphone-al (bár az 5W-nál ez is kétségtelenül gyorsabb)
[ Szerkesztve ]
SonyEriccson R600, T230, K310, W580, LG GS290, Samsung Monte, Omnia7, Huawei Ascend Mate, Honor 7, Mate 10 Pro, iPad Pro 2020, RedMagic 6S Pro, iPhone 13 Pro, ?
-
adamklark
senior tag
nem kell túlgondolni. egyszerű számháború/marketing duma, jelenleg teljesen felesleges a legtöbb felhasználónak, akinek meg valamiért kellene hogy 15 perc helyett 10 perc alatt töltsön fel úgyis használja. emiatt én biztos nem veszek új telefont /töltőt mert minek
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi Note 12 Pro+ kapott döbbenetesen nagy töltésteljesítményű kiadást.
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Jövedelem
- Milyen routert?
- FIFA 23
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem sok izgalmat hagy a OnePlus keddre
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- Wiko U Pulse Lite 32 gb okostelefon Kijelző 5,5 os
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
- Eladó jó állapotú, 64GB-os fehér iPhone XR
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest