Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Roberto76

  tag

  Kinek a pap, kinek a papné.
  2 hónapja használom, 100%-os megelégedéssel. Feleségem is kapott egyet, neki szintén teljesen bevált. (kollégája is kipróbálta és rögtön vett egyet) Mindketten Androidos telóval használjuk. Az app is rendben van. A dobozban 12 db, vagyis 6 pár !!! gumiharang található, ezáltal nagyon jól illeszthető különböző fülekhez. Én véletlenül sem tapasztaltam még hasonlót sem, mint amit a tesztben írtak.
  Bölcső töltése, fülesek töltése hibátlan. Sokáig bírják szuflával. 4 LED bőven elegendő a bölcsőre, 25% osztással nincs baj. Tesztben nem esett szó a headsetként való használatra. Én leginkább arra vettem, szinte tökéletes! Sokat kipróbáltam már, messze ez a legjobb. Nagyon jól hallom és hallanak engem. Soha nem volt panasz a másik oldalról. Külön-külön is használható, naponta variálom melyik fülembe teszem. A párosítás pedig gyors. Kiveszem a bölcsőből és mire a fülembe teszem már mondja is, hogy csatlakozott. Fülbe helyezés is könnyű, nincs véletlen nyomkodás.
  Az ár/érték aránya pedig verhetetlen. A gyártók el van tévedve akkor, amikor ilyen kütyüket 30.000 Ft felett akarnak eladni a lusereknek.
  A teszten nagyon meglepődtem, mert ez alapján én sem vennék. Szerintem nem tükrözi a valóságot.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés