Hirdetés
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- [Re:] Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- [Re:] Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- [Re:] Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- [Re:] Samsung Galaxy A40 - középkezdés
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- [Re:] A műanyag hátlapú telefonokkal van-e baj?
- [Re:] Nem fektethetnek be amerikai cégek a Xiaomiba
- [Re:] Honor MagicWatch 2 - névcsere varázsütésre
Hozzászólok Aktív témák
-
Roberto76
tag
Kinek a pap, kinek a papné.
2 hónapja használom, 100%-os megelégedéssel. Feleségem is kapott egyet, neki szintén teljesen bevált. (kollégája is kipróbálta és rögtön vett egyet) Mindketten Androidos telóval használjuk. Az app is rendben van. A dobozban 12 db, vagyis 6 pár !!! gumiharang található, ezáltal nagyon jól illeszthető különböző fülekhez. Én véletlenül sem tapasztaltam még hasonlót sem, mint amit a tesztben írtak.
Bölcső töltése, fülesek töltése hibátlan. Sokáig bírják szuflával. 4 LED bőven elegendő a bölcsőre, 25% osztással nincs baj. Tesztben nem esett szó a headsetként való használatra. Én leginkább arra vettem, szinte tökéletes! Sokat kipróbáltam már, messze ez a legjobb. Nagyon jól hallom és hallanak engem. Soha nem volt panasz a másik oldalról. Külön-külön is használható, naponta variálom melyik fülembe teszem. A párosítás pedig gyors. Kiveszem a bölcsőből és mire a fülembe teszem már mondja is, hogy csatlakozott. Fülbe helyezés is könnyű, nincs véletlen nyomkodás.
Az ár/érték aránya pedig verhetetlen. A gyártók el van tévedve akkor, amikor ilyen kütyüket 30.000 Ft felett akarnak eladni a lusereknek.
A teszten nagyon meglepődtem, mert ez alapján én sem vennék. Szerintem nem tükrözi a valóságot.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma Némi távolságból a Xiaomi alá tartozik ez a termék, az alapvető minőség nem is rossz, de sok szempontból gyerekcipőben jár még a történet.
- [Re:] CES 2021: RGB-s arcmaszkot és Transformerként szétnyíló trónt prezentált a Razer
- [Re:] [3dm:] ÚJ! Elegáns munka PC extrákkal [Ryzen 5 2400G ~ 16GB(2x8) 3000Mhz RAM ~ 250GB PCIe M.2 SSD ~ A320M]
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- [Re:] Eladó új állapotú Samsung Gear Sport okosóra hivatalos garanciával! Ajándék üvegfóliával + szíj!
- Linux kezdőknek
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Netflix
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- [Re:] Gigabyte Z390 Gaming X 1151 alaplap
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: PROGmasters
Város: Budapest