Új hozzászólás Aktív témák
-
BatchMan
senior tag
Csak példának írtam, mert látványos. Egyébként szerintem sok kód lefut, majd kerül az eredménye a kukába menet közben. Csak nem tűnik fel.
Természetesen lehet C++ -ban is hatékony kódot fejleszteni, csak az időben nem lesz hatékony. A végén meg ott találod magad az inline assembly-ben, és akkor már csúcs hatékony kódod lesz, de az már nem C++. -
BatchMan
senior tag
A C++ hátránya, hogy az egymásba épülő osztálydefiníciók miatt egy csomó felesleges kód keletkezik és hajtódik végre. Logikus és szép, hatékony fejlesztő eszköz, de nem hatékony a végrehajtandó kód. (Pl. Winben számtalanszor látom, hogy kirajzol valamit, majd felülírja. Vagy leteszel egy kurzort és újra generálja az egész oldalt.
Ettől hatékonyabbat szeretnék. Ha tudnám pontosan mit, már milliomos lehetnék.C-t tisztán talán már senki sem használ.
A C++ alkotói előre látták ezt a problémát, és előre is bocsánatot kértek a világtól, hogy rászabadították, de momentán nem volt jobb ötletük. De azóta eltelt 25 év.
Igen tudom mi az alapja Linuxnak, és sejtem a Windows-ét is. De szerinted értelmes, hogy a Win8 30G (optimalizált kód?), mint oprendszer?
-
BatchMan
senior tag
Szép, szép a hardver fejlesztése, de sokat dobhatna a 25 éves C++ helyett valami hatékonyabb megoldás. A szoftveresek lazán gazdálkodnak az erőforrással, időre optimalizálnak. (Lásd Google project butter)
A mindenen futó kód viszont már többször elhalt.Csak azt akartam mondoni, hogy a mai hardverek sokkal jobbak, mint amennyire kihasználjuk őket, további fejlesztésüknek jelenleg az értelmét nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest