- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloakedWayne
tag
Hát ez kész!
ROTFLMAO
Nem hittem volna, hogy ilyen könnyen lehet találni olyat(tech oldalon), aki képtelen egyetérteni azzal, hogy egy 11.059.200 db sub-pixelből álló panel élesebb, mint egy azonos méretű 7.372.800-ból álló.
Az állatvilág a mai napig le tud nyűgözni!
Na cső, ügyi legyél! -
CloakedWayne
tag
-
CloakedWayne
tag
Szép érvelés...
Nem tűnik kevesebbnek PONT case closed.
A második résznek meg nincs köze az én hsz-emhez, telóban utoljára az S2-ben volt normális elrendezés.
Tesóm G4-e ugyanennyi PPI-vel szétalázza az Edge-emet élesség terén, másból nyilván nem. Sőt, továbbmegyek, az M7-esem után is életlenebbnek tűnt, már mondjuk megszoktam, nem para, csak először bántott a dolog. De az, amit te állítasz, az egyszerűen nem igaz, lehet, hogy elfogadható mindkettő, de ha a sub-pixelek 1/3-át elveszed, annak viszont nyoma kell, hogy legyen. És bizony van is.
Sokan állítják, hogy a Samu paneljei tökéletesek, ha jövőre tényleg váltanak RGB-re, akkor csatlakozom én is az előbb említett táborhoz.
-
CloakedWayne
tag
Csak a lényeg maradt ki a fordításból: a másik 4(oké, inkább 2), nem parasztvakítós készülék végre RGB-s(!) QHD kijelzőt fog kapni.
Na végre, eltűnik az AMOLED egyetlen, szerintem nevetséges és elfogadhatatlan hibája, hogy kb. 200-zal kevesebbnek tűnik a PPi a valóságban a diamond miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest