- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
CloakedWayne
tag
Hát ez kész!
ROTFLMAO
Nem hittem volna, hogy ilyen könnyen lehet találni olyat(tech oldalon), aki képtelen egyetérteni azzal, hogy egy 11.059.200 db sub-pixelből álló panel élesebb, mint egy azonos méretű 7.372.800-ból álló.
Az állatvilág a mai napig le tud nyűgözni!
Na cső, ügyi legyél! -
CloakedWayne
tag
-
CloakedWayne
tag
Szép érvelés...
Nem tűnik kevesebbnek PONT case closed.
A második résznek meg nincs köze az én hsz-emhez, telóban utoljára az S2-ben volt normális elrendezés.
Tesóm G4-e ugyanennyi PPI-vel szétalázza az Edge-emet élesség terén, másból nyilván nem. Sőt, továbbmegyek, az M7-esem után is életlenebbnek tűnt, már mondjuk megszoktam, nem para, csak először bántott a dolog. De az, amit te állítasz, az egyszerűen nem igaz, lehet, hogy elfogadható mindkettő, de ha a sub-pixelek 1/3-át elveszed, annak viszont nyoma kell, hogy legyen. És bizony van is.
Sokan állítják, hogy a Samu paneljei tökéletesek, ha jövőre tényleg váltanak RGB-re, akkor csatlakozom én is az előbb említett táborhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest