- [Re:] Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Indulnak a nagyon komoly LG-leárazások
- [Re:] Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- [Re:] Opel Mokka-e menetpróba
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- [Re:] Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
turbuczn
tag
"de fogadnák rá"
Kérlek, javítsd!
Köszi![ Szerkesztve ]
-
pusszycat
veterán
Engem az ilyen arany cuccok nem hoznak lázba, tüzijátékot is csak egyszer láttam, aki egyet látott mindet látta.
" Minél előbb, annál hamarabb." - by pusszycat. Samsung 860 EVO SSD 500 GB inside :) Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black :)) --> Amazfit T - Rex Black
-
Plumpy
aktív tag
Ez a giccs meg cicoma szerintem pont szembe megy az Apple egyik alapvető jellemzőjével, miszerint egyszerű, letisztult....
Plumpy - A kultúrbölény
-
Kasya
nagyúr
Nekem az a Tim Cook idézet nem ad hozzá semmi extrát. Bár nem vagyok Apple hívő, hogy sokat jelentsen, de szvsz ennél többet is gondolkodhattak volna.
-
Silenzio
addikt
Azt sem értem, ebben mi a hír. Ez egy kutyaközönséges ékszerész és ötvösmunka, annak is béna. És mivel egy készül csak belőle, semmi különbség ez és egy egyedi akármilyen random aranyékszer közt. Megérdemel ez attól egy MA hírt, hogy telefonra applikálják?
www.pte3d.hu
-
vicze1
nagyúr
Azt nem ártana a cikkbe beleírni, hogy ez egy kamu cég kamu termékekkel, nem hiszem, hogy a scammereket reklámozni kéne.
-
Mr.Silkó
veterán
Kár, hogy csak 1 készül belőle, kettőt akartam rendelni, olyan ízléses.
-
Silenzio
addikt
Nem tudom, itt azt írják, hogy csak az XR-es vifonnal 250 millió USD-t szereztek az alapnak.
www.pte3d.hu
-
bostone
őstag
Másoknak sem engedi a kosárba tenni vagy csak nálam?
-
stateman
tag
Van információ arról, hogy a RED-ből befolyt összeget nem ajánlották fel?
”Apple currently sells a Product Red iPhone XR and claims to have donated almost $250 million to the Global Fund”
Vagy az a probléma, hogy nem adományoz az Apple csak úgy milliókat? Ha igen, akkor remélem a többi cégen is számon lehet ezt kérniakár bevétel / kapitalizáció arányosan.
"There are two rules for success: 1. Never tell everything you know." - Roger H. Lincoln
Hozzászólok Aktív témák
ma A 12,9 hüvelykes Apple iPad Pro (2020) pont ennyit nyom egy kiló (!) 18 karátos arannyal dekorálva.
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- [Re:] Nubia Red Magic 6 - múlik a varázs
- Androidos fejegységek
- [Re:] Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Milyen monitort vegyek?
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Milyen routert?
- Renault, Dacia topik
- Komoly Covid Kocsma
- [Re:] A piackutatók szerint robbanás előtt a 8K tévépiac
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 11” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE ÉS SILVER AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ
- AKCIÓ! BONTATLAN ÚJ IPAD PRO 2020 12,9” 256GB Wi-Fi Wi-Fi SPACE AZONNAL DEÁK TÉRNÉL ÁTVEHETŐ 1ÉVGAR
- Nokia 2720 Flip 4G
- Dell XPS 15 7590 - i7-9750H/16GB/512GB/NVIDIA GTX 1650 (3 ÉV GARANCIA)
- Dell Latitude 7280 i5-7300U/16GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS/HUN Vil.Bill./Új Állapot
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Chameleon Smart Home Zrt.
Város: Budapest