- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Gratula.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Látnok
aktív tag
válasz 7Heads Drago #1 üzenetére
+1
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
joey04
titán
Fura számok, az iPhone 8 pletykák miatt azt hittem szarabb negyedév lesz. Biztos azért is tudtak ennek ellenére is ennyit eladni, mert a konkurencia a samun kívül kb haldoklik a felsőkategóriában (is), csak az s8 és s8 plus méltó ellenfél.
-
Jakesz
addikt
Miért haldokolnának? Attól, hogy nem keresik magukat dollármilliókkal halálra, mint az Apple vagy a Samsung, még így bőven hasznot termel az LG, HTC, Oneplus és társaik. A Huaweiről nem is beszélve, ami meg jön fel, mint a talajvíz. Egyedül a Sony az, ami tényleg haldoklik, na meg a Windows Phone-os telefonok, de azok már jó ideje halottak.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem tudom mit szívsz, de nagyon elbódultál tőle.
Mindeközben...
A huawei folyamatosan jobb és jobb éveket zár. Az apple meg egyre szarabbakat...
Míg az Apple piaci részesedése 0,5% pontot zuhant a Huawei-é 1,4 pontot nőtt.Szép szám ez az 1,2 milliárd, de 10 évre levetítve már nem is olyan csodás.
Mindezt egy P9-ről írom mindenféle elfogultság nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
.Szaki.
addikt
Így tovább Apple.
A tablet érában most messze a legjobb ajánlatok az iPad-ek, ez vitathatatlan, az iPhone-ok megintcsak baromi jók, bár szerintem az i7 hozhatott volna többet is a 6S-hez képest, de szerintem az i8 nagyot fog robbantani, a 7S pedig gondolom a szokásos facelift lesz, és gyanítom valamikor én is azt fogok majd venni, de a show-t nyilván az i8 fogja elvinni.
Én szurkolok tovább, nagyon remélem, hogy az i8 ellenére továbbra is fog menni a 4"-os vonal, de legalább a 4,7"-es tartson ki, minimál kávával az még emészthető.
Már csak azért is jó ezeket a híreket olvasni, mert kicsit a divatkárogók/divathaterek is visszavehetnek.
-
joey04
titán
Ezzel az a gond, hogy ha csak ennyi lenne a siker titka csinálhatná más is, ráadásul az Apple a felsőkatgeóriában adott el 41 millió készüléket az utolsó negyedévben. Ott mindegyik gyártó nagy profittal dolgozik. Ja, hogy ott csak a már említett samu tud igazán labdába rúgni? hát olyan készüléket kell letenni az asztalra, ami megállja a helyét ott is, ahogy az s8 duó teszi. árakról: p10 plus launch price £679.99. iphone 7 plus launch price: £719.00. Azért akkora különbség nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Biztos részvényeid vannak vagy nem tudom mit örülsz annyira egy ilyen hírnek?!
Használtam szinte az összes iPhone-t,nem rosszak,de nem is a legjobbak!Most is Macbookot használok,és nemrég adtam el a iPadet,de nem fogom meg érteni azokat,akik egy ilyen hír után magukhoz nyúlnak,a részvényeseket még érteném,de az itten sima mezei halandókat nem.
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
speedy87
csendes tag
Úgylátszik bejött az 'olcsó' iPad, iPhone terén meg akkora a hype a 8-as körül, hogy mindenki azt várja, csak aztán nehogy csalódás legyen Megy a szekér mint mindig, nem is lesz ez másképp, ahhoz valamit nagyon el kell cseszniük.
-
joey04
titán
második bekezdés Ez igaz arra is, hogy igenis jó, ha sikeres a cég. Sony tulajként biztos aggasztana, hogy a mostani minimális növekedésnek is örülni kell, mert nem látnám biztosítottnak a fejlődést meg a hátteret, mert bármikor azt mondhatja a Sony ennyi elég, ez így nem éri meg, vagy ha nem tudna pénzt átcsoportosítani máshonnan, szimplán nem maradna pénz érdemi fejlesztésekre...
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Egy kicsit mintha túltolnád. Miért ne lehetne örülni valaki sikerének? Gondolom te is tipikusan az vagy, aki ha a másik sikert könyvel el, akkor ahelyett, hogy elismernéd, inkább leköpöd. Ez annyira magyar..
Az, hogy Neked nem a legjobb, igény kérdése, és teljesen érthető, nekem az és kedvelem a márkát, fanatikus nem vagyok, bár S.J életműve valóban nagyon érdekes és színes.
Egyébként meg ha van egy olyan Androidos (vagy WP-s?) mobil, amit elégedetten használsz, akkor gondolom az utódja annak az újabb kiadása lenne. Vagy ha tovább lenne frissítés. Akkor ha látsz egy hírt, ami az adott cég sikeréről szól, akkor gondolom te sem fogsz könnyeket hullatni szomorkodás közben. Nyilván senki "nem nyúl magához", meg nem is ujjong, de örülni tán még szabad, még ebben a sok szomorú emberrel telített országban is.
joey04
Igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Mi volt itt köpdösés? Nem tudom neked melyik iPhone van,de a 6 és 6s nagyon sz@r,mint üzemidőben,mint anyaghasználatban,ami nem volt nekem az a 7+,3gs óta használok almát,de soha nem magasztaltam az egekbe Applet,mert nem nagy szám,pedig most is Apple cuccot használok,android mellett
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Minden elismerésem nekik
Ez szépen mutatja, hogy milyen táborral rendelkezik az Apple.
Én a helyükbe továbbra is csak minimális fejlesztéseket vetnék be, amíg jönnek a számok.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
.Szaki.
addikt
"Biztos részvényeid vannak vagy nem tudom mit örülsz annyira egy ilyen hírnek?! "
Először kb felkérdezel, hogy mit képzelek magamról, hogy örülök valaki sikerének. Miért ne lehetne örülni neki, több okból kifolyólag is belefér az, hogy valaki örüljön valaminek. Csak itthon divat mindent/mindenkit utálni ami/aki egy kicsit is sikeres, vagy letett valamit az asztalra. Kicsiben is, nagyban is.
"...nem fogom megérteni azokat,akik egy ilyen hír után magukhoz nyúlnak,a részvényeseket még érteném,de az itten sima mezei halandókat nem."
Erre írtam, hogy enyhén mintha túltolnád.
Ezt így alles zusammen szerintem simán lehet köpködésnek érteni.
Egyébként i5S.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Már csak azért is jó ezeket a híreket olvasni, mert kicsit a divatkárogók/divathaterek is visszavehetnek.
Pont az ilyen megjegyzések miatt indulnak a viták.
Biztos azért is tudtak ennek ellenére is ennyit eladni, mert a konkurencia a samun kívül kb haldoklik a felsőkategóriában (is), csak az s8 és s8 plus méltó ellenfél.
Nah meg az ilyenek.
És persze csodálkoztok, ha nektek esnek az androidos felhasználók... Vicc....
De én most csak figyelek, mi lesz ebből[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
-
.Szaki.
addikt
Több mindenre, mint az eddigi telefonjaim, pedig volt WP-m, Androidom, anno badám is. Ahogy mondtad igény kérdése, de ez nekem mindenre elég. Megbízhatóan teszi a dolgát, nagyon kényelmes a mérete, a Siri tökéletesen működik, akár dokkolóban van, akár a fülhallgató mikrofonját használja, mindent megért, csomó dolgot vele indíttatok el, a böngészés teljesen jól megy rajta, egy e-mailt ha akarom kényelmesen meg lehet rajta írni, de általában diktálom neki, a zenei képességekkel is elégedett vagyok. Ja és teljesen jó a telefonálási élmény vele még a fülhallgató használatakor is tökéletesen ért a másik fél. Ja és a legfrissebb iOS van rajta. Még mit kéne tudnia egy telefonnak 2017-ben? Ja és hozzáteszem '13-ban debütált ez a telefon. Jó pár évig kiváló telefon lesz az 5S sok embernek.
Ami pedig teljesen szubjektív, szerintem még mindig ez a legszebb telefon a világon, ezt a megjelenése óta így gondolom.
7Heads Drago
Jó, ez most jogos volt, de lássuk be létező dolog a divathaterkedés az Apple cuccai ellen. Egyébként még sose estek nekem, pont én szoktam békíteni, de nem gond...
"Böngészni már nem jó rajta,youtube nem jó rajta"
Miért ne lenne jó? Akad, nem indít el valamit? Mert én ilyet még egy alkalommal sem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
Szilofon
aktív tag
Mint írtam,kinek mi az igénye.Böngészni már nem jó rajta,youtube nem jó rajta,pár irodai cucc már nem jó rajta a méret miatt,és ide írom megint hogy Szerintem.
Jó lenne ha nem írnál olyanokat,amit írtál,picit vegyél vissza,nem kell az életed árán is meg védeni álmaid telefonját
.Szaki.kieset neked?Te tényleg ennyire érzékeny vagy?Akkor mégis csak nagy Apple fan vagy
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem csak szerinted..
Faternak 5S-e van és mikor kézbeveszem mindig elgondolkodok rajta, hogy, hogy lehet még 4"-on létezni. Annyira pici, hogy az már vicc.
Böngészni,netezni szinte képtelenség rajta. Az új OS-el már döcögős is. Kamerája kritikán aluli képeket készít és még állítani sem lehetrajta semmit.
Na mindegy.
A lényeg, hogy szerintem is ma már élhetetlen az a telefon.
De ez is nézőpont kérdése. Aki 3310-ről vált annak csúcskészülék.
Fatti is már nagyon leváltaná, mert neki is kényelmetlen már a használata..[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
Több kommentjében is kihangsúlyozta hogy szerinte. Ez egyéni igény és preferencia kérdése. Neki, és az okostelefont használók jelentősebb hányadának nem elég már. Ez tény.
Speciel nekem sem lenne már jó semmire sem a mérete miatt. Nekem kizárólag akkor lenne jó ha csak telefonálnék és zenét hallgatnék, de nem így van.[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Ha ezt akarod hinni szíved joga, szerencsére a többség nem ezt gondolja.
Én úgy gondolom, hogy az első hozzám címzett hsz-ed a kulturálttól nagyon messze volt, ez nem érzékenység, vagy fanatizmus kérdése. Én pozitívan éltem meg egy hírt, a reakciód pedig konkrétan érthetetlen volt. Nem kell ahhoz fanatikusnak lenni, hogy valaki örüljön egy cég sikerének. A Samsung sikerének is örültem, amikro arról szólt egy cikk, pedig nekem rossz tapasztalatom volt velük. Ott azoknak, akik pozitív hsz-t írtak senki nem kérdezte fel őket, hogy milyen alapon örülnek a Samsung sikerének. Ennyi. Szerintem felesleges is továbbragozni.
[ Szerkesztve ]
-
MK VII
veterán
Nem iszok én semmit... Illetve, de. Egy Ice Teát ittam nemrég.
Ha számodra elfogadható az 5S, de akár az SE képminősége is akkor Te iszol valami bódító cuccot.
Egy normális makrót nem lehet vele fotózni, de alapvetően is olyan fakó élettelen képeket csinálnak, hogy rossz nézni .
Értem én, hogy véded, de a családban van mindkettő. Ha valami fontos dologról kell képet csinálni akkor zsebben maradnak. -
madgie
titán
Jól van, megvett a Samsung oversharpening meg agyonszaturált marketingje. Nem megyek bele, nekem mik vannak itthon képrögzítésre, mert nagyzolásnak vennéd... maradjunk annyiban, hogy szerintem (meg a négyszázhuszonnyócezer flickr felhasználó szerint) az 5S kamerájának köze nincs ahhoz a fakó élettelen képvilághoz, amit amúgy az olcsó (droidos) cuccok tudnak összehozni.
[ Szerkesztve ]
-
Juhaszatti
addikt
A maga idejében, megjelenésekor nagyon jónak számított a kamerája. De mára már eljárt felette az idő, mai középkategóriás telefonokkal szemben is alulmarad.
Ma már a 6S kamerája sem az igazi. Jó képeket lehet vele lőni, de nagyon messze van a mai, vagy akár a tavalyi csúcskategóriától. Ami nem is meglepő hiszen egy 2 éves telefonról beszélünk.
Van egyébként összehasonlítási alapom mert van a családban 6S ami egy 5S-t váltott így jól ismerem őket. Ráadásul a tulajdonosa kifejezetten sokat fotóz, és szerinte is lemaradtak már. -
madgie
titán
válasz Juhaszatti #40 üzenetére
Lövök egyet nappal az 5S-sel, 6-tal, 7-tel, leméretezem azonos képméretre, kiszedem az exifet, az életben nem mondod meg, melyik melyik. De egy Samsungot is ide lehet venni, egyedül egy újabb Nexus/Pixel előnye jöhet ki, mert ott tök látványos és ügyes (és sokszor nem mű) a HDR+ hatása.
BTW hasonló vaktesztekkel tele van az internet, legalább annyira mulatságos a végeredmény, mint a sznob, mindet kihallok a rossz MP3-ból zeneteszteknél.
-
MK VII
veterán
Nem tudom olvastad e ezt a hozzászólásom.
Nem vett engem meg semmilyen agyon szaturált Samsung marketing. Az utolsó telefon a Samsung amit a kosaramba tennék, ha készüléket vásárolnék.
Az 5S és SE kameráját még a 7 éves Nokia N8 is felülmúlja.
Egy elönye van az iphone kamerájának, hogy a hulye is tudja kezelni. Igazából az a szint bőven elég hozzá, hogy elfogadható képet készítsz, de semmi több.madgie, pont az lenne a lényege, hogy ne vakító napsütésben teljesítsen... Olyan viszonyok mellett azt sem mondod meg, hogy Nokia N82-vel vagy Samsung s7-tel lett lőve a kép, ha ugyan arra a a képméretre méretezed mindegyiket.
Az iphone viszont más fényviszonyok közt már gondba van. Sőt egy normális makrót sem lehet vele lőni.
Egy szónak is száz a vége, aki olyan telefont akar venni aminek a kamerája szépen helytáll minden téren aznem iphone-t vesz. De ezt azt hiszem bárki megerősítheti.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Juhaszatti #40 üzenetére
Ez egy hülyeség. Egy A3 2016 simán gyengébb képeket lő, mint az 5S. A 2017 már talán jobb vagy egál. A Huawei P8 Lite-nál és P9 Lite-nál is jobb kamerában az 5S. Tessék három középkateg telefon.
-
-szp-
aktív tag
Alapvetően a kamera teljesítménye eléggé off topic, de azért ezt itt hagyom
(L:/dl/upc/2017-08/02/481410_rd7rgwbrqgvgaazz_fdsg-796x448.jpg)(/L)<!-- Hello tourist on the right side, hello tourist on the left side -->
-
joey04
titán
válasz 7Heads Drago #28 üzenetére
Ez nem elfogultság, meg nem csak apple vs android itt a téma. A samsung agyonveri az egész androidos mezőnyt. Ezt támasztják alá az eladási számok meg a profit is. Ezek tények Zoli. Ha emiatt támad valaki, az a tényeket támadja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mercedes topic
- Google Pixel topik
- Ukrajnai háború
- Notepad++
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Makulátlan Asus, 15,6"FullHD IPS, játékra is,i5 1135g7,IRIS XE VGA,12-16GB RAM,SSD,
- Asrock H81 Pro BTC ajándék proci + ram + hűtő
- HP 14s,FullHD játékra is,i5 1135g7(8X4,2Ghz)IRIS XE VGA,12-16GB RAM,SSD,
- OHH Bontatlan Lenovo ThinkBook 16p Workstation Tervező Laptop -50% i7-13700H 16/512 RTX 4060 8GB QHD
- Asus ROG Zephyrus G14 FHD+ 144Hz Hordozható Gamer laptop -50% Ryzen 7 6800HS 16GB/1TB RX 6700S 8GB
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest