- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
wertigo1984 #73 üzenetére
Rengeteg van,válogass kedvedre.
Nekem kb 100 db van letöltve,de nem biztos hogy neked is tetszenének. -
Weeman1
veterán
válasz
wertigo1984 #71 üzenetére
Ha még témázgatnád is még jobb lenne.
-
Weeman1
veterán
Szerintem én benevezek egyre.
-
WOT-H-A-C
veterán
Most ugy ez alapból szubjektív, de ha már itt tartunk, akkor vegyük a MI 4 et. A MI 3 után egy semmit mondó valami lett, a design SZERINTEM óriási vissza lépés volt a mi3-hoz képest. Fantáziátlan... nézd meg vibe x2-őt , a vibe z pro-t vagy akár p780 at. Ezt mind mondom úgy, hogy 1s , hongmi note és mi3 is volt nálam és az 1s en kívül mind 2 tetszett a mi3 előtt le a kalappal....
-
-
tDr1v3r
veterán
Amúgy én a Lenovót totál nem értem... notiban azért lemaradva de egyedi megoldásokkal követik a trendeket (ha nem diktálják valamivel), de telefonnál csak az innen-onnan összelopott másolás megy, kb. semmi eredetiség.
A Xiaomi legalább dolgozik és igényes produktumokat tol ki magából. Még ha nem is innovál, de legalább érződik hogy Kína kicsit kreatívabb rétegéből dolgoznak náluk... mondjuk azt hagyjuk hogy ikonokat meg még mindig nem tudnak rajzolni. De az Apple sem!
-
Ezt egyelőre én sem tudom, és nem akarok vak kijelentésekbe belemenni se.
A Huawei-nek évekbe került, súlyos évekbe mire a másodvonalbeli beszállítói státuszból lépett előrébb, de persze ők előtte már a hálózati fronton alkottak, és arra építettek valamilyen szinten / akár anyagilag is, ámbár itt sem akarok téves kijelentést tenni /
Honor 6-ossal betaláltak, elég erős ajánlat lett, egyelőre nincs konkurens hasonló tudással
ZTE valamennyire megvetette a lábát, majd bokán is rúgta magát, mert nem volt piacképes ajánlata... Talán most találtak magukra, kb 1 éve, de hozzánk szerintem egy jóideig nem jutnak vissza / normális ajánlattal / És nem tudom pl Angliában alkotnak-e valamit, mert anno ott még az Orange nevén kínálták magukat.
Lenovo, ők ott tartanak ahol, a rendszer olyan ,amilyen véleményem szerint is iOS jellegű és a MIUI is. Thinkpad miatt szidják őket, én is valahol félúton vagyok, de mivel se a régit ,se a mostanit nem használom nem alkothatok róla véleményt. Telefonjaik közül jelen pillanatban középrétegű telefont nem tudok ajánlani senkinek, idehaza az árazás csúszott el, ámbár az A606-osról sokan kérik a véleményem.
Xiaomi, fiatal brand, indultak, taroltak, sokan az Android iOS-eként tekintenek rá, és talán így is van. Nekem egy régi Nexus One-ra került egy akkori MIUI, amikor még szerintem sehol se voltak, nagyon az elején. Fura érzés, mert volt a kezemben majdnem kortárs iOS is. Az egyiket a pokolba, a másikat meg imádom. Hogy miért nem tudom, de a Nexus-nak adott még pár évet másodkészülékként.
Na de kicsit sokat beszéltem és nem is a lényegről , remélem nem baj
-
azopi74
addikt
Globális méretben elismerem a jelentőségüket és súlyukat, de egyre inkább elszigetelődik egymástól a kínai piac és a kínán kívüli világ, teljesen más piaci szabályok, mechanizmusok működnek, a kapocs a két világ között egyedül az alibaba
Soha nem fog jelentős tényezővé válni egyik kínai "rising star" sem a fejlett piacokon, csak akkor, ha radikálisan változtatnak üzletpolitikájukon, de akkor hirtelen nem is lesznek olyan vonzóak.
-
Annál azért picit több, de mondjuk Tőled nem vártam ezt a degradálást ...
Amúgy mutatom kiket érdekel.
Redmi 1S topic 3300+ hozzászólás
Redmi/Hongmi Note 6000+ hozzászólás
[link]Mi3 topic 9000+ hozzászólásIgen akad pár "hülye" akit érdekel
[link]
Néhány ...? Annál több. Tehát elnézve a hozzászólás számokat, lehetne rajta vitatkozni, de a Mobilarénán akad jónéhány emberke ,aki bizony érdekel ez.
-
azopi74
addikt
Lassan több kamuhír, pletyka, találgatás jelenik meg a saomiról a MA-n, mint a samsungról és az apple-ről együtt. Ki a fenét érdekel Európában ez a dzsunka kínai copy-paste brand (leszámítva néhány china-fant) ?
-
FET-MEN
veterán
Biztos nagyon Komoly lesz
-
maximilian4
addikt
Úgy tűnik nem tetszett a moderátornak hogy a mediamarkt-ban és a extremedigitalban is meg lehet nyomkodni a telókat.
Ezúton is gratulációmat fejezném ki a munkásságához. Jobban tenné ha ott és azt takarítaná ki, ahol és amit ténylegesen jogos lenne! -
kbyte1024
veterán
Ne már
nem én vagyok a King?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
koxminator #21 üzenetére
Tekintettel arra, hogy minden Xiaomiban van FM rádió, egész biztos vagyok benne, hogy ebben is lesz.
-
WOT-H-A-C
veterán
Ha tudja 800mHz-es LTE-t akkor elgondolkodom ajta, hogy lecseréljem a Vibe Z-t, de ahhoz nagyot kell szólnia!!
-
-
Nincs magyarán, leírtam!
Nem kell megmagyarázni még jobban. Ott van feketén-fehéren.
Mi nem egyértelmű azon? Mit kell hozzátenni még? eszem megáll. Licenszelési okok valószínűleg emiatt nincsenek jelen több országban. Fertig.
PH-n mi van ma? Szövegértési nap?
Zárjuk rövidre, nincs kedvem leírni 20x, amit már leírtam 1x
Köszi
-
Hazai helyzetről beszéltünk..
Leírtam abban a mondatban azt is, hogy miért nincs alapból... A többit meg úgy kreálod, ahogy szeretnéd..
Nem leírtam?
Mivel nem vagyunk piac a Xiaomi számára, illetve elvileg licensz-kérdésben is néhol aggályos a helyzet, így ez konkrétan szerintem nem fog változni.
Ez mi?
Ettől függetlenül, hogy nem vagyunk, se ennek, se más kínai izének A piaca, szerencsére normális közösség épül a telefonok köré. Pl nem forgatjuk ki a másikat ... Ez sem lenne kötelező.
-
Blyan
félisten
A hazai helyzet miben különbözik az országunkat magába fogadó Európai Únió helyzetétől ezügyben? Nos, erre válaszoljál? Úgy érveltél, mintha körülöttünk minden országban lenne Xiaomi márkaképviselet, csak nálunk nem mert "10 millió emberből - X mennyiségű nyugger mellett szerintem nem mostanság leszünk piaca ilyen termékeknek, nem beszélve a "kiváló" forintról.."
Ennyit erről.
-
-
-
Nem erről volt szó, illetve én pl sehol nem említettem az EU-t, és Észak-Amerikát.
De ahogy én se, úgy a fórumtárs se...
Köszönöm, hogy kiforgattálMi a fenének fórumozok, ha olyanra válaszol valaki, ami nem is volt kérdés? Ne legyünk már direkt hülyék... logout-on épp az ilyen frankó érvelésekről lehet olvasni cikket...
És nekem az tetszik a legjobban, ha még egy újonc ugrana így ide okoskodni.. De nem, egy hasonló kaliberű fórumtárs... Remek..
#28: Hazai helyzetről beszéltünk, illetve amint feltűnt, amit írtam olvasd el még egyszer! Leírtam, hogy a licensz-kérdés az oka lehet annak, hogy... Nem írtam? DE!
-
Blyan
félisten
Ez tetszik a legjobban! Mivel nem vagyunk piac a Xiaomi számára Vajon miért nem vagyunk piac számukra? És megvan a válasz. A rossz forint és a kevés számú lakos.
Valszeg ez magyarázza azt is, hogy az 500 milliós lakosságú EU és 350 milliós lakosú észak-amerika miért nem piaca az Xiaominak. A rossz forint!
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Pedig nincs jobb annál ha a rendszer kilövögeti a futó appjaidat.
-
válasz
Oppenheimer #20 üzenetére
Azért mert terjengőnek tartod a MIUI-t még nem fognak csődbe menni miattad
@kolosanyi: Na erre voltam kíváncsi pontosan.
Idehaza a márka terjesztését a WayteQ csinálja, ők intézik a szervizelést is, házon belül. Mivel nem vagyunk piac a Xiaomi számára, illetve elvileg licensz-kérdésben is néhol aggályos a helyzet, így ez konkrétan szerintem nem fog változni.
Ámbár akkor már most se lehetne forgalmazni őket.. Szóval passz.
10 millió emberből - X mennyiségű nyugger mellett szerintem nem mostanság leszünk piaca ilyen termékeknek, nem beszélve a "kiváló" forintról..
Ez ilyen egybites cucc, vagy igen, vagy nem.
@tDr1v3r: Fura, nem tapasztaltam ilyet, pedig volt pár cucc nálam. Redmi 1S az ami a V5-tel nem volt jó viszonyban, de én kipróbáltam minden Xiaomit, és a legjobb volt a Hongmi Note. Azóta is keresek újra egy olyat
-
kolosanyi
veterán
Az, hogy minden héten van MIUI frissítés, nem ugyanaz, mint a teljeskörű támogatás, hazai márkaképviselettel, szervizhálózattal, ügyfélszolgálattal meg szolgáltatókkal kiépített értékesítési hálózattal.
Egyébként a Lollipoppal hogy állnak? Komolyan kérdezem, nem kötekedésből.
-
koxminator
senior tag
Engem nagyon "megfogott" ez a Mi Note Pro, viszont azt még nem sikerült kiderítenem, hogy van benne FM Rádió vagy nincs.
Ejj-ejj, húzós tavasz elé nézünk, HTC One M9, LG G Flex2, LG G4, Mi Note Pro, Z4, és még amelyekről nem is tudunk.. elkezdtem félretenni, az biztos
-
Oppenheimer
nagyúr
Nem, ha rajtam múlik!
-
-
hallerlaller
addikt
androidheadlines kerülendő oldal amúgy, lehoznak mindenféle ökörséget, vagy csak simán másolnak(most éppen phonearena)
-
kolosanyi
veterán
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
Miért, nem így van? Azt se felejtsd ki, hogy a szabadalmak után se nagyon szeretnek fizetni és a terméktámogatást is szeretik elfelejteni.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
hagymas7up #12 üzenetére
nem, a heater az a melegítő eszköz.
A szó amit te keresel az a hater. -
Blyan
félisten
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
Miért, nem kommunizmus van?
-
hagymas7up
tag
válasz
gyurkikrisz #10 üzenetére
Már bocsánat, de nem egyről beszélünk. A hater = gyűlölő. Tehát Én azokra gondolok akik direkt utálják és lenézik a kínai telót, nem azokra akiknek csak simán a kényelem és egyszerűség miatt jobb a márkás.
Bocsánat javítottam Angol elírásomat.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
hagymas7up #7 üzenetére
Mocskos sznob, nem akar az internetről rendelgetni, hanem besétál egy üzletbe, megveszi garanciával, akár előfizetés mellé olcsóbban. Innen már csak egy lépés a kommunizmus.
-
bozarjoska
őstag
-
hagymas7up
tag
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
Csak azt tudnám, hogy a csájna hítőr, az mit lát egy márkanévben? Szerintem ez a helyes képlet:
Csájna heater = Sznob -
Csapoati
nagyúr
A Galaxy Alpha tulajainak van egy eléggé hasonló.
A cikkhez: Kérdés, hogy ebből mennyi megy el Kínában? 14,5 millió? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
maximilian4 #2 üzenetére
ez másolja a körtét/samukalapácsot/kispolskit, meg amúgyis másolnak meg lopnak!!444 -
törölt tag
A telefonon látható háttérkép nincs meg valakinek ?
-
maximilian4
addikt
Csájná hater támadás várható.
-
laci_csk
senior tag
Valoban nagyon jol neznek ki.
Utosek.
Azon gondolkozom hogy ra kellene terjek erre MiNote Pro-ra. Problemas a beszerzes ezektol a "kinai"cegektol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest