Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
Én is beleütköztem ebbe a hibába de szerencsére a megoldás neten még van régi apk működő linkjei így azokat kell beszerezni. Máskülönben egy régi rom marketje
(market, nem google play) is működik és képes találni jó apk-kat online is.
2.3 meglepően jól használható (szinte 100%)még mindig, valódi baj ez alatt van.
1.6 kétleném hogy használható lenne, ám ha ember körbenéz a neten még rá is van jó applikációk.lehet kíváncsiságból szerzek egy ilyen telót és megpróbálom fullos használhatóvá telepíteni.pl egy windows mobile 6.5 teljes mértékbe hallott,de egy symbian s60v5 is totál K.O., ha online dolgok jönnek szóba.
-
Jelen! 2.3.4 van az Xperia mini promon, az új appokat már nem is tudom installálni.
Azért ez nem szép az Androidtól, hogy visszafele nem kompatibilis, ezt elvártam volna az Androidtól az iOS-szel szemben.
Mondjuk már csak júliusig kell kibirnom, mert akkor megveszem az egyik csúcsmodellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest