Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
És amikor még tényleg komoly innovációkat mutattak be évről-évre akkor meg tudtad venni 150-180 ezerért (és nem az infláció miatt).
Jövőre meg jöhet az S30, S30+, S30 ultra, és S30 hyper, ez utóbbi 600 ezerért

Mondjuk ha a pénz nem számítana simán megvenném, mert biztos kurvajó, bár nem tudnám többre használni, mint a 3 évvel öregebbet

Mostanit is akkor fogom cserélni ha az akkuja már nem bírja, és egy tök jó telefont fogok kidobni azért mert nem lehet benne akkut cserélni... Mondjuk akkor sem fogok 500 ezres telefont venni, de mindenképp valami csúcsot, ami megint jó lesz 3-4 évig, aztán az akkuja miatt dobom majd ki azt is..
-
Quqesz
nagyúr
Megtolták az árat, de sajnos lassan általános lesz, hogy a nem kínai gyártók 300e feletti áron kezdik kínálni termékeiket, ez nem csak a samsung sara. Nekem inkább a kijelző méret szált el nagyon. 6.2 a legkisebb?????? Az ultra meg tablet méret(jó kisebb lesz a kávák miatt), milyen zsebbe fér már ez bele. Mintha féltéglát raknál el. Kinézet semmi extra, max a kamerasziget lett igénytelenebb az elődökhöz képest. Tudás jó lesz, aksi már a nagy kijelzők miatt nem biztos, kamera meg a 100x parasztvakításon kívül sztem hozza az elvártat. Akinek tetszik és megéri neki sztem nem fog csalódni.
-
Sawyer_
tag
Azért a SpO2 szenzort sikerült kihagyni belőle. Az infrát is száműzték pár éve. Bárhogy nézzük, ez mínusz 2 funkció. Tudom, hogy rétegigény, de kb 2 darab 500 Ft-os szenzorról beszélünk. Biztos a 325 ezer forintos árba már nem fért bele.
Hogy pozitívat is mondjak, a 120 Hz kijelző biztosan előrelépéa, az érdekelne. A többi nem mozgat meg
-
bordi10
senior tag
"Az S20 Ultra pedig itthon 485 ezer forintba fog kerülni, amivel a Fold után a második legdrágább Samsung telefonná válik."
Inkább a 3. legdrágább lesz az."A Galaxy Z Flip Magyarországon 2020. február 21-től 535.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron Tükör Lila és Tükör Fekete színekben lesz elérhető korlátozott számban."
-
K0vasz
aktív tag
az új kamerarendszer biztos fasza, meg elvileg van olyan mód, hogy egyszerre lő mindegyikkel és utána ki lehet választani, hogy melyik tetszik, nade HOGY NÉZ EZ KI? a kamerasziget is meg ezek a színek is... erre nem azért kell tokot venni, hogy ne törjön ripityára, hanem hogy ne látszódjon, hogy mennyire csúnya
és igen, ennyi pénzért igenis nézzen ki kurvajól egy telefon
-
mSchumi87
senior tag
Most akkor mivan? EU-ba nem lesz 5G verzio? csak LTE? es 8GB rammal? es 899€ árazással a S20-ert? Mik ezek az ocsmány szinek az S20-nal, baba kék, csajos pink, egér szurke
-
törölt tag
válasz
dobostorta
üzenetére
Gondolom ,mert jóval drágább lenne,arra már nem ad hitelt a szolgáltató
nem mindenki lopja pénzt mástól valamilyen módon ,mert valjuk be kizsákmányolóló világban élünk.
Majd boltba megveheted a nagyobb tárhelyű ,ha telik rá. -
ujjlenyomat olasóra kiváncsi leszek...
-
Dare2Live
félisten
válasz
dobostorta
üzenetére
Én se láttam mást, de nem néztem végig mind.
ha kell vagy vársz, vagy ha nem kell dual sim vmi gyors microsd is jó lehet.
-
dobostorta
tag
Sziasztok!
Tavaly volt előrendelés az S10 széria nagyobb tárhelyű (pl. 512gb ) változatára?
Most úgy látom nem lehet S20 Ultra-ból nagyobbat csak a 128-ast előrendelni. Nem tudjátok, hogy ez mitől lehet? -
bigrock
addikt
Az Ultra-ból mindjárt érdemes kettőt venni, hátha az egyikeet leejted és eltörik. Nagyon jó az ára. Ja, nem.
-
Dare2Live
félisten
Ennek semmi köze az alkalmazás boltoz. Nem mellesleg Huawei árazásban tavaly már egyszinten volt Samsungal.
Akik büdös jó ár/értéket adtak az a Xioami... pl pocophone 1.5éve akkori csúcshardwareval miuival 95Kért. De az árak ott is elindultak felfele. Meglátjuk Mi10 mennyi lesz. Jelenleg az ár/érték bajnokok a redmi, realmi, pocophone vonal.
-
Kasya
nagyúr
-
adise
őstag
Majd a tesztek mennyit megmondjak mennyit bír az akksi. Az exynos valoszinuleg szokás szerint jóval gyengébb lesz, mindenben.
Dexet dobták teljesen vagy arról semmi nincs hír, hogy valami updatet kapott volna? -
Dare2Live
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Háát sztem S20 és S20+ drága és nem tudom mivel nő konkurencia fölé. Mert Exynos pl gamereknek jellemzően szivás.
Persze meg kell várni teszteket pl Mi 10 összevetés adni fogja magát.Az ultra kamerarendszere HA megy az akadás nélüli zoom... (ahogy iphoneban) tényleg baba lehet. Annak az árazása viszont hát őőő (és én még anno a S7 208Ks nyitóárán voltam leakadva.)
-
laci1892
őstag
És olyan árazás mellett hogy beszarás.... Lassan tényleg eljutunk oda hogy, egy telefon árából egy középkategóriás autó is kifog telni :D
Ha a Huawei Oppo ...stb kínaiak összefogása tényleg megvalósul a közös alkalmazás bolt érdekében... Ezzel egységet alkotva... És a jelenlegi árazás politikát megtartva.... Vicces meglepetéseket hoz az elkövetkezendő pár év talán...
-
kacsa7
őstag
Egy prémium telefontól prémium árazás mellett elvárnám, hogy a bele pakolt legcsúcsabb hardvert ne egy ceruza elem kapacitásával akarják meghajtani, ami nap végére már köldökzsinórért könyörög. Akku volt az összehasonlítási alap. Ha abba az árazásba belefér, akkor azt hiszem nem kérdés, hogy az alá a mai telefonoknál már nem illene menni. Ezzel szemben pl. egy S10-ben is 3400 mAh van, ami még most is 200eFt körüli normál áron kapható.
Megértem a méretet mint szempont, de nem tudom elfogadni, hogy azért kiszúrjunk a felhasználóval, hogy 2 mm-el vékonyabb legyen a készülék. -
Sefneni
őstag
Vannak árak, azért azt meg kell hagyni.
Nekem ettől függetlenül tetszik. Mondjuk az S10 Plus valószínűleg még marad azért nálam. 
-
Maxxy10
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Biztos mindenre elég, én nem belekötni akartam csak azt akartam, hogy az a 120Hz nem is úgy van.
Btw, miután valaki használt egy 60Hz nagyobb kijelzőt nehezen akar vissza menni 60ra..
-
-
kacsa7
őstag
Már nem tudnak mit kitalálni. Mintha ekkora méretben és ilyen felhasználásnál bármelyiknek lenne értelme. Otthon meg full hd tv-t néz mindenki, plakát méretben.
Értelmes innováció kevés van sajnos mobil fronton. A kijelző méretben viszont lassan a tepsi lesz az alap. 2 év múlva már nem lehet majd zsebre rakható telefont kapni, úgy szállnak el a méretek. Megteremtik a telefon hordtáska trendeket és ezzel egy új piacot.
Váltottam S10-re S7-ről, de nem érzem azt az óriási előrelépést 3 év alatt. Kamera valamivel jobb, maga a telefon valamivel gyorsabb, de komoly csoda azért nincsen, elszállt árazás viszont annál inkább. Furcsa irányt vett a mobil piac is. -
Maxxy10
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
kasya kollega már le írta.
Erre gondoltam: 120hz = 2400 x 1080 -
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szerintem egy troll beírta, h nyomjanak 100x zoomot, aztán komolyan vették.
-
-
szekra
addikt
Jó lett. A 100x zoom nagyon hasznos, habár a 16Gb RAM-ot kicsit keveslem 2020-ban. Az ultra ára sem vészes, ennyit simán megér.
-
RiddleR
aktív tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Lehet igazad van, csak eléggé félreérthető volt nekem. De épp ezért volt is kétségem e miatt mert eléggé valószínűtlen lépés lenne.
szerk: jogos, gsmarena-n már így van fenn.
-
Noukoum
veterán
válasz
Cattle_Decap
üzenetére
Miről kéne szólnia?
-
-
Juhaszatti
addikt
A félreértések elkerülése végett, ez valószínűleg nem azt jelenti hogy nem tudja a 4G-t, hanem azt, hogy nem tudsz belőle 5G nélküli verziót választani, úgy mint a Plusból.
Mindenbizonnyal ugyanúgy tudja 5G alatt a 4-3-2G frekvenciákat is. Úgy ahogy a mostani 4G-s telefonod is az az alattiakat. -
kacsa7
őstag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Ez a 4000mAh olyan nagy dolog? Egy 40eFt-os független Xiami Redmi 7-ben is akkora akku van, ami azért az árért egy abszolút jó telefon átlag igényekre. Vicc, hogy a csúcs telefonokban ez eddig nem volt alap.
-
mg1992mg
őstag
Telenornàl egy S20+ 5G berendelve, Kozmosz Fekete színben :)
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nagymértékű zoom-nál hiába van OIS, azt sokkal nehezebb kitartani.
A bemutatón se hiába tripoddal demonstrálták.
-
Kasya
nagyúr
Kis aprosag, de a felbontas is valtozik a kepfrissitessel:
120hz = 2400 x 1080
60hz=3200 x 1440 -
Cattle_Decap
tag
Hat ez elegge gyalazat volt.
Egy oraig neztem es mindenrol volt szo csak a telefonokrol nem. 120 Hz es 108 MP. Huu. Ja meg a Z Flip. Es itt vege. A gloryhole meg mindig meno. Szerintuk. Mondjuk amig a tomeg megveszi, addig minden rendben van.
-
RiddleR
aktív tag
"Az S20 Ultra azonban kizárólag 5G-s modemmel kerül gyártásba."
Úgy tűnik nem akarnak eladni ebből sokat. -
törölt tag
Nem vagyok az árakon meglepve, ha az S10 lite is 200 ezer, akkor még reális is az ára. Sokan az Iphone 11 pro max-ot is hitelre veszik és venni fogják ezeket is bőven... (a sok kamu sznob, még ruha helyett is úgyis a lyukas a divat mostanában nem csak kijelzőben)
-
Maxxy10
addikt
A kijelző 1080p?
Szóval az Ultra csak kamerában "Ultra"? -
válasz
MarkCsiha461
üzenetére
Ez nyilván úgy igaz, hogy OIS nélkül egy kicsit remeg a kezed, akkor az egész kép bemozdul.
De ebben van OIS

-
Független lesz?
-
Az igen! Nem lesz olcsó, bár nem lepődtem meg rajta. A magyar fizetések is növekednek ilyen ütemben évente, mint a telefonok árai?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
S20-ra beneveznék

-
leslien
nagyúr
válasz
Juhaszatti
üzenetére
[link]
Jhonny06na mit írtam van ott + ? két vaksi...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MarkCsiha461
tag
100x zoomnál egy kicsit remeg a kezed és az egész kép elmozdul
-
Zé.
tag
Újkori technológiai hősködés, mert semmi értelme nincs a 100x optikai zoomnak,
és a 8K felvételnek telefonba! Ebből következően az ára is értelmezhetetlen...
Ugyanez a Sony 4K mobil kijelzője is. Abszolút semmi értelme!...
Mellesleg a hátsó design ronda is. Tech demo játékszer gazdagoknak, ennyi...
-
Cathulhu
addikt
válasz
weberzolee
üzenetére
Foleg vicc abbol a szempontbol, hogy mikor a MS kozkinccse tette az exFAT-ot, akkor a linux pont a samsung implementaciojat vette at (emlekeim szerint mar az S2-m is tudott exFATot).
Hogy belso flash miert nem lehet mondjuk ext4, azt meg vegkepp nem ertem. -
leslien
nagyúr
előrendelés a Telenornál.. S20+ 5G ??? akkor most még is van 5G?
előrendeltem max megy vissza....
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Persze, hogy van.
1000x digitális zoom, 8K@60fps, 240Hz. Kezdőár 550k HUF.
-
weberzolee
aktív tag
"Az is érdekesség, hogy a 8K-s felvételeket mindenképpen 4 GB-os fájlokra tagolja majd a telefon, egyrészt ez egyfajta limit a FAT32 fájlstruktúrában, másrészt így könnyebb majd az utómunkát is megoldani"
Hát ez nem érdekesség, hanem szánalom. Egyrészt nem értem miért kell 2020 -ban FAT32 -t használni (ez valami Android követelmény?), másrészt izgalmas lesz összefűzni a videót. Filmet tuti nem fog forgatni vele senki. Kíváncsi lennék hogy hány perc fér bele 8K -ban a 4GB -os méretbe.
-
Kasya
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Varj egy honapot es szivarogni fognak. Aztan majd az uborkaszezonban jobban megindulnak, mikor az Apple mutatja be az uj szeriajat (es jon a Note).
-
arn
félisten
Az ara ennyiert vicces, no de majd fel ev mulva 60%os aron jobb lesz. Masik... a keret. Mar az s10nel is rohadt idegesito, hogy bizonyos helyzetekben nem tudja, hogy fogja az ember (foleg fotozasnal), hogy ne nyulon bele a kepernyobe. En az s8 utan is gondolkodtam, hogy lapos kijelzo kellene, az s10etol a rammeret es a harmadik kamera hianya tartott vissza, amugy siman azt vettem volna. Remelem egy ido mulva visszaternek erre, es akkor lehet a kavat vekonyitani. De igy max nezegetni jo, hasznalni nem.
-
Kasya
nagyúr
485k es csak egy Buds lesz ajandekba az elorendeleshez... lol. Itt mar elvarnam a Watch Active ajandekot.
-
mjani1172
addikt
Nem értem az ár miatt hisztizőket.
1.Eleve lehetett számítani erre, hogy nem lesz ingyen.
2.Ha nincs rá lóvé akkor nem kell szídni senkit, nem kötelező megvenni. (Én sem teszem). -
Gergőke88
addikt
Semmi hajlított kijelző...
-
CptAdamica
veterán
Engem csak az érdekelne, hogy mit fog tudni az S30 széria, vannak már pletykák?
-
ForRedGlory
félisten
Ó basszus, pedig nem akartam megvenni, de ezt most nagyon odatette a Samsung.
A 20+ lenne az ideális. Az Ultra már nevetséges árban van.
-
xZer0kidx
senior tag
Sajnos nincs időm most megnézni, de azt hittem ez a "google együttműködés" a youtube musicra terjed ki a spotify ellenében. Na ezért nem lottózok.

-
Luki26
csendes tag
Te jó ég... 6,2" a "legkisebb" S20 modell... Még pár év és 7" alatt nem lesz telefon...
-
Plug Life
senior tag
válasz
Juhaszatti
üzenetére
Igen, a 150x70mm méret az kellemes...
-
tisvol
aktív tag
Hát, a Samsungnál és nálam is megszakad egy sorozat. Eddig mindig a páros szériák voltak meg. S2, S4, S6, S8, S10. (öregszem, a fenébe....) A városi legenda szerint, jobbak is voltak a páratlan szériánál.
-
keszi1991
tag
Ez a Tof kamera mit tud, mire jó? És miért hagyták le a sima s20rol? Nem akarok peklapat telefont, komolyan h nem lehet már normális méretű telefont venni...
-
trepaky
kezdő
485 ezer....egy koszos telefon. Gazdagék vásárolhatnak....( Jack nincs, visszajelző LED nincs, FM rádió nincs ( USA- ban van!) . Most leírom, h a Dxomark 150.pontot ad rá. De abszolút képminőségben nem látunk javulást. 8K...Olyan forró lesz a teló, h megolvad. És ide, hozzánk? Amikor a HD- s TV adás is prémium kategória. Ugyan már. 485 ezer....Vastag bőr.
-
MrBazsi
senior tag
Hát erre sem fogom lecserélni az S10et az is biztos. Nálam a méret miatt max a sima 20 jöhetne a szóba, a másik kettő már túl nagy. Nincs értesítési led továbbra sem ami részemről hatalmas fekete pont, a hátulja az összesnek botrány ronda kategoria kb, bár a sima s20 még emészthető, de a 10es szeria elrendezése sokkal szebb. Jack is off... Rádásul jó nagy tepsik, az ultra kamerás képességei az pozitívum, de majdnem fél milla? Brutál....
-
A 100 x zoom beépítésével egy olyan igényt elégít ki a Samsung, ami most még nem létezik és valószínűleg sosem fog létezni
-
Juhaszatti
addikt
A sima S20 számomra ideális méretű, és nem semmi hogy 4000mAh került bele.
Az S10-et viszont elégedetten használom több mint fél éve, biztosan nem fogok váltani, nem csak a borsos nyitóár miatt.
Azért az akkut meg a 120Hz-es kijelzőt irigylem.
-
törölt tag
"a telés lencse mögött ücsörgő 64 megapixeles szenzor viszont igen. 8K felbontásnál történő videózásnál ezt használja a két telefon, de a látószöget a normálhoz igazítják"
Tehát nem "telés" lesz az a lencse, hanem ugyanúgy ~26mm ekvivalens, különben 8K videóknál csak szűkebb látószög lenne elérhető.
Fotóknál meg úgy oldja meg a zoom-ot, hogy a 64 megapixelből vág ki részletet majd nagyítja azt fel 12 MP-re. Magyarul teljesen kukázták az optikai zoom-ot a 8K kedvéért, biztos megérte...
-
Ádám16
addikt
Én az S20e-t nagyon sajnálom, hogy nem jött. Ennyire nem ment az S10e?
Btw semmi értelmét nem látom már ezeknek a készülékeknek, egy S10 simán mindenre elég, de a feleségem S9-e is tök jól fut. Nem tudom, hogy mennek el így is milliódarabok ezekből. -
winss
tag
Az s20 ultra mérete bejön meg a kamerája, de az ára az durva.
Na a hátulja meg rettenet ocsmány, bár egy tok sokat segíthet rajta. -
andor80
senior tag
Marad a P30 pro
Ennyiért semmivel nem jobb,hogy megérje.
Az ultra ára meg elmebetegségen is túl.Értelmes dac/amp ezekben sincs .Á beteg .Egy legjobb redmi és ezek közt se nagyon van mindenapi használatban érdemi különbség. -
kengyel
nagyúr
Nem vitás hogy jók lettek, de az árak, most nagyon elszaladtak. Eddig is tudtak árazni, de ez most vastagon fogott.
-
Exynos 990 (7 nm+) - Global
Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+) - USAEgyébként jól tippeltem az árazással kapcsolatban az egyik előző topikban:
"legolcsóbb S20 (8/128, 4G) 325 ezer forintba kerül, az S20+ (8/128, 4G) 360 ezer forintról indul, az 5G-vel megspékelt változat már 395 ezer forintot kóstál. Az S20 Ultra pedig itthon 485 ezer forintba fog kerülni" -
Keem1
veterán
Nee már, leültem nézni az élő adást 20:08-kor. A cikk már kint. Ezek szerint az élő első 8 percében már bemutatták az S szériát? Most a Z Flip van. Máskor ennyi késés bőven volt, még 15 perc alatt se maradtál le a lényegről...
-
törölt tag
Jól tippeltem az Ultra árát.
5G se jár hozzájuk.
Provident vonalak égésnek indulnak. -
leslien
nagyúr
most akkor a Ultra az SD verza lesz itthon is?
-
Plug Life
senior tag
100x zoom 😆😂
-
Botnet64
csendes tag
Hihetetlen, hogy elszaladtak a nyitóárak. Egyébként nem értem ezt a designt, tök úgy néz ki, mint bármelyik középkategóriás Galaxy az A szériából.
-
devil-k
nagyúr
Az a kérdés, hogy ezután hova lehet meg tovább fejleszteni, ha mondjuk nem nézzük a kamerát? Mi lesz az innovációs trend a következő években? A kamerát már meglovagoltuk rendesen.
Kár, hogy ezt a fényes, ujjlenyomat gyűjtő felületet nem képesek elhagyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem ettől függetlenül tetszik. Mondjuk az S10 Plus valószínűleg még marad azért nálam.

5G se jár hozzájuk.
Provident vonalak égésnek indulnak.