Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoflug
őstag
Én is olvastam, hogy lehet CS-t. de nagyon nem értek hozzá, kicsit tartok is tőle, nehogy elrontsam, ha emellett döntök... CS nélkül is lehetne vele driftelni?
@ADAM1337: a TT-M egy teljesen gyári Type E, újan vettem elég jó áron 80EUR-volt távval, szóval árában lehet el tudnám adni, bár az alváz eléggé karcos lett, a kasztnija meg hát eléggé szét lett zúzva, ahhoz képest, hogy hányszor ment.
Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra? -
ADAM1337
nagyúr
Kiváncsi leszek a véleményedre majd.
Nekem mondjuk a tt01-en már sok modosítás van, hogy abba hagyjam.
Csapágyazás.
Olajos lengés csillapítók.
3d nyomtatott kormány mű, elég szép szögben fordul.Most még egy kicsit farigcsálok a házból, illetve brushless szettre cserélek, mert ez a kefés pont driftre nem az igazi, megindul szépen, de nem annyira kezes.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az akksikat külön vettem hozzá, azt nem akarom beáldozni, az egyiket még csak egyszer használtam. Szerintetek valahogy rá tudnám kötni a NIMH akksikat erre a vasra?