Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
lord.lakli
üzenetére
Egyelőre csak médialejátszónak használom, de egy procinak az élettartamát tekintve mindig jobb, ha klimatizálva van.
(#17492) psg5
Én is Suli Kitet vettem, de valahogy nem sikerült előkotornom az előtelepített SD kártyáról az OpenELEC-et, mindig a Raspbian-nal indult el. Amikor meg a NOOBS-szal akartam kiválasztani, hogy mivel boot-oljon, statikus IP cím kiosztással nem talált hálózatot (ez mondjuk csak nálam volt gond, mert én itthon még nem DHCP-zem), majd néhány próbálkozás után a NOOBS összeomlott. Szóval lehet, tényleg nem éri meg a kit kizárólag az előtelepített kártya miatt. És ahogy (#17503) PpenoO is mondta, a malnapc.hu által a Suli Kithez forgalmazott ház tényleg elég gagyi benyomást kelt. Mobiltelefonos szakzsargonnal élve: nyomorgatásra recseg-ropog.
(#17503) PpenoO
Ezt a szép gyűjtemény írhattad volna néhány nappal korábban is, akkor lehet, hogy tőlük rendelek én is...
(#17506) nlpK
El tudom képzelni, hogy el akarják kerülni a magánszemélyek (fogyasztók) általi 14 napos elállási jog gyakorlását. Bő éve volt munkahelyem számára vásároltam egy webshop-ban 5 db billentyűzetet. Csak mikor megérkeztek, vettem észre, hogy szlovák kiosztásúak, és mivel ezt apró betűkkel tüntették fel a weboldalon, elsőre nem is lehetett észrevenni. Próbáltam élni a 14 napos elállási joggal, de azt mondták, hogy mivel céges megrendelés, arra ez nem vonatkozik. Így tettünk szert 5 db vadi új billentyűzetre, amit soha nem fogunk használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Silvercrest Rajztábla
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann