Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bedepi
    aktív tag

Ez így van, de a lényegen nem változtat. Pénz nem folyt be belőle nekik, költség meg ugye volt. Ez egy viszonylag friss dolog, még csak néhány napja került fel a netre. Azt hiszem 17.-én töltötték fel. Gondolom még nem ment úgy híre. Szóval ami késik, az nem siet. :D Jelenleg ahonnan én is letöltöttem, ott már 8000 letöltés körül jár, és gondolom nem csak 1 helyen van fent. Azon sem lepődnék meg ha a Microsoft felmérné hányan szedik. Igazi veszélyt ez egy jó remaster-te nem jelent, mert ha fán vagy úgyis megveszed a hivatalos. Én is így vagyok vele. Nyomom ezt a verziót, de ha kiadnák rendesen, tuti rárepülnék 🙂

Ez a rohadt teló jól belenyúl az irományomba 😃

• Bedepi
    aktív tag

Köszönöm az "oktatást". :U
    Furik vagy talicska,nekem mindegy.
    Felujítás felújjítás után 2. rész meg sehol,persze pc-re értem.
    2. és 3. rész hiányában én 4. és 5. részt is kihagytam.

Nem annak szántam, nem kell megsértődni 🙂 A 4-5-öt meg tolhatod nyugodtan, önállóan is megállja a helyét. Annyira sok kikacsintás nincs az eredeti részekre, amennyi meg igen, azt a beszélgetésekben viszonylag lefedik. Pont azért mert a pc-s tábornak kimaradt a 2-3. Így majdnem különálló történet. Vannak benne régi arcok, de kb ennyi a nosztalgia. Nyugodtan toljad, jók azok is. Ha az e-day sikeres lesz, én látok esélyt a 2-3 felújításra is, vagy egy komplett rebootra. :K

• Bedepi
    aktív tag

Modern gépeken eléggé felemásan működött a Gears of War Ultimate Edition, hiába volt 4080/5080 vagy még erősebb VGA, már ahogy kijöttél a cellából láthatóan akadozott és leesett az FPS 50-60-ra ami számban még lehet jó, de gyakorlatban mikroakadást okozott. Ez azért volt mert a játék a VGA-nak 50-60%-át használta csak.

Ahogy kimentünk az udvarra az első pár másodpercben diavetítés volt.

Semmilyen driver nem segített ezen, egyszerűen a játékot kellett volna patchelni. Ez elmaradt.
    A 2025-ös Reloaded viszont ezt (többnyire javította). Ugyan elmaradt a várható 150-200 FPS, de legalább már nem esik be 100 alá és így nem is akad.

Eléggé nyögvenyelősen kezeli ezt a Gears franchise-t az MS, oké, hogy új részek jönnek ki, na de ha mostani fiatal játékosok közül vagy az öregek közül aki még nem játszott a 2-3-al szeretné a teljes story-t megismerni, annak nem marad más mint vagy szerezni egy ősrégi boxot vagy a warez.

Ennél a garázs portnál meglepő, hogy az MS/Epic még nem ugrott rá és visító ügyvédekkel nem követeli a törlést. Ha lenne egy valódi remake fejlesztés alatt, akkor már biztos ugrottak volna, mert ez azért tudja befolyásolni az eladásokat ...

Ez így van, de a lényegen nem változtat. Pénz nem folyt be belőle nekik, költség meg ugye volt. Ez egy viszonylag friss dolog, még csak néhány napja került fel a netre. Azt hiszem 17.-én töltötték fel. Gondolom még nem ment úgy híre. Szóval ami késik, az nem siet. :D Jelenleg ahonnan én is letöltöttem, ott már 8000 letöltés körül jár, és gondolom nem csak 1 helyen van fent. Azon sem lepődnék meg ha a Microsoft felmérné hányan szedik. Igazi veszélyt ez egy jó remaster-te nem jelent, mert ha fán vagy úgyis megveszed a hivatalos. Én is így vagyok vele. Nyomom ezt a verziót, de ha kiadnák rendesen, tuti rárepülnék 🙂

• Modern gépeken eléggé felemásan működött a Gears of War Ultimate Edition, hiába volt 4080/5080 vagy még erősebb VGA, már ahogy kijöttél a cellából láthatóan akadozott és leesett az FPS 50-60-ra ami számban még lehet jó, de gyakorlatban mikroakadást okozott. Ez azért volt mert a játék a VGA-nak 50-60%-át használta csak.

Semmilyen driver nem segített ezen, egyszerűen a játékot kellett volna patchelni. Ez elmaradt.
    A 2025-ös Reloaded viszont ezt (többnyire javította). Ugyan elmaradt a várható 150-200 FPS, de legalább már nem esik be 100 alá és így nem is akad.

Eléggé nyögvenyelősen kezeli ezt a Gears franchise-t az MS, oké, hogy új részek jönnek ki, na de ha mostani fiatal játékosok közül vagy az öregek közül aki még nem játszott a 2-3-al szeretné a teljes story-t megismerni, annak nem marad más mint vagy szerezni egy ősrégi boxot vagy a warez.

Ennél a garázs portnál meglepő, hogy az MS/Epic még nem ugrott rá és visító ügyvédekkel nem követeli a törlést. Ha lenne egy valódi remake fejlesztés alatt, akkor már biztos ugrottak volna, mert ez azért tudja befolyásolni az eladásokat ...

Az utolsó bekezdében leírtak nekem is eszembe jutottak. De úgy sejtem, hogy ami késik, az nem múlik.

• Van itt némi fogalom zavar. :) Az első részből soha nem csináltak remake-t csak remastert. A kettő nem ugyan az. Bukásnak meg azért volt bukás, mert mikor először kiadták a felújított ultimate edition-t (azt hiszem így hívták) azt aki akarta, a hű tábor megvette. Az utolsó felújítást meg emiatt megkaptuk ingyé. Ami persze tök jó, csak így nem is folyt be belőle elég zöldhasú. Mert amúgy meg semmit nem modernizált lényegében a grafikát leszámítva. Így új embert minimálisat fogott. Illetve aszem ez is bekerült gamepass-be ami szintén nem járult hozzá a sikerhez. Na de rátérve a cikkben szereplő dolgokra. A játék jól fut, nagyon minimál gépigénye van. Ha valaki tesz vele egy próbát, a kampányt coop módban futtassa, akkor is ha egyedül játszik. Így ment minden chekpoint-ot. Ellenkező esetben nem. Ez csak egy apró segítség. A game amúgy egész jól meg lett csinálva, grafikai/textúra hibák itt-ott vannak azért, de mivel ez egyetlen ember munkája, és egy kiszivárgott build-ből dolgozik a végeredmény így is több mint korrekt.

Köszönöm az "oktatást". :U
    Furik vagy talicska,nekem mindegy.
    Felujítás felújjítás után 2. rész meg sehol,persze pc-re értem.
    2. és 3. rész hiányában én 4. és 5. részt is kihagytam.

• Plazmacucci
    félisten

Meg ugye digitálisan is meg lehet őket venni, én is úgy vettem. Akciósak voltak, aztán az egész szériát kb egy teljes árú játék árán kaptam meg.

Nekem még a 360-as lemezeken van meg az 1-3 meg a Judgement :D Csak ezért vettem One S-t.

• hellboy4591
    csendes tag

Valamiért azt hittem, hogy nincs benne a gamepass-ban.

Meg ugye digitálisan is meg lehet őket venni, én is úgy vettem. Akciósak voltak, aztán az egész szériát kb egy teljes árú játék árán kaptam meg.

• Plazmacucci
    félisten

Ebben igazad, de ettől függetlenül végig lehet játszani a szériát azon is. Nyilván akik már egyszer megvették lemezen őket, nekik ez sovány vigasz.

Valamiért azt hittem, hogy nincs benne a gamepass-ban.

• hellboy4591
    csendes tag

S-ben nincs lemezolvasó.

Ebben igazad, de ettől függetlenül végig lehet játszani a szériát azon is. Nyilván akik már egyszer megvették lemezen őket, nekik ez sovány vigasz.

• Plazmacucci
    félisten

Nem kell ősrégi box hozzá, Series X-en és S-en is tökéletesen végigjátszható a sorozat. Tavaly a karácsonyi szünetben pótoltam én is az egészet Series X-en.

S-ben nincs lemezolvasó.

• hellboy4591
    csendes tag

Modern gépeken eléggé felemásan működött a Gears of War Ultimate Edition, hiába volt 4080/5080 vagy még erősebb VGA, már ahogy kijöttél a cellából láthatóan akadozott és leesett az FPS 50-60-ra ami számban még lehet jó, de gyakorlatban mikroakadást okozott. Ez azért volt mert a játék a VGA-nak 50-60%-át használta csak.

Nem kell ősrégi box hozzá, Series X-en és S-en is tökéletesen végigjátszható a sorozat. Tavaly a karácsonyi szünetben pótoltam én is az egészet Series X-en.

• Plazmacucci
    félisten

Ultimate az még mindig olyan. Állítólag azert mert az csak tuningolt unteal engine 3, és ennyit tud a cpu-ból kihozni. Crysis szindróma.

• Darth_Revan
    veterán

Van itt némi fogalom zavar. :) Az első részből soha nem csináltak remake-t csak remastert. A kettő nem ugyan az. Bukásnak meg azért volt bukás, mert mikor először kiadták a felújított ultimate edition-t (azt hiszem így hívták) azt aki akarta, a hű tábor megvette. Az utolsó felújítást meg emiatt megkaptuk ingyé. Ami persze tök jó, csak így nem is folyt be belőle elég zöldhasú. Mert amúgy meg semmit nem modernizált lényegében a grafikát leszámítva. Így új embert minimálisat fogott. Illetve aszem ez is bekerült gamepass-be ami szintén nem járult hozzá a sikerhez. Na de rátérve a cikkben szereplő dolgokra. A játék jól fut, nagyon minimál gépigénye van. Ha valaki tesz vele egy próbát, a kampányt coop módban futtassa, akkor is ha egyedül játszik. Így ment minden chekpoint-ot. Ellenkező esetben nem. Ez csak egy apró segítség. A game amúgy egész jól meg lett csinálva, grafikai/textúra hibák itt-ott vannak azért, de mivel ez egyetlen ember munkája, és egy kiszivárgott build-ből dolgozik a végeredmény így is több mint korrekt.

• Bedepi
    aktív tag

Persze az epicnél meg csak 1-ig tudnak számolni.
    1 meg újra 1,aztán megint 1.
    A hivatalos 2. rész remakeről semmi infó.
    Gondolom erre is fakereszt mert bukott az 1 remake.
    Szomorú.

Van itt némi fogalom zavar. :) Az első részből soha nem csináltak remake-t csak remastert. A kettő nem ugyan az. Bukásnak meg azért volt bukás, mert mikor először kiadták a felújított ultimate edition-t (azt hiszem így hívták) azt aki akarta, a hű tábor megvette. Az utolsó felújítást meg emiatt megkaptuk ingyé. Ami persze tök jó, csak így nem is folyt be belőle elég zöldhasú. Mert amúgy meg semmit nem modernizált lényegében a grafikát leszámítva. Így új embert minimálisat fogott. Illetve aszem ez is bekerült gamepass-be ami szintén nem járult hozzá a sikerhez. Na de rátérve a cikkben szereplő dolgokra. A játék jól fut, nagyon minimál gépigénye van. Ha valaki tesz vele egy próbát, a kampányt coop módban futtassa, akkor is ha egyedül játszik. Így ment minden chekpoint-ot. Ellenkező esetben nem. Ez csak egy apró segítség. A game amúgy egész jól meg lett csinálva, grafikai/textúra hibák itt-ott vannak azért, de mivel ez egyetlen ember munkája, és egy kiszivárgott build-ből dolgozik a végeredmény így is több mint korrekt.

• Persze az epicnél meg csak 1-ig tudnak számolni.
    Szomorú.

Hiába szidod az epicet, ha a 2014 óta a MS a jogtulajdonos.

• Persze az epicnél meg csak 1-ig tudnak számolni.
    Szomorú.

Új hozzászólás Aktív témák