- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Szerintem ez valami távolról aktiválható server hack, mert Glaz is 1vs1-ben sétált át a welcome maton
Aztán megvolt az első noob húzásom tizenpár játékóra után. Overtime Match pointban lelőttem a túszt Borderen, mert a védő Jaeger bebújt mögé és Buck sörétese megrövidítette a várható élettartamát.
-
Ferdzsoo
addikt
Szűrni kéne a majmokat valahogy. Mondjuk egyértelmű disconnect-nél meg rage quitnál, (amikor a server is látja hogy semmi baj csak a leave-re nyom valaki) 1 hét ban.
Valami ilyesmit hoznék be. Ha meg a szerver számára nem egyértelmű hogy milyen okból van disconnect akkor maradjon a 15 perc. -
atainprison
senior tag
Battleye-ról annyit, hogy tegnap barátommal játszunk rankeden és nekem megszakadt az internet kapcsolatom. Routert reseteltem, a net visszajött, de visszalépni a meccsbe már nem tudtam, kaptam 15 perc eltiltást. És a poén az egészbe, hogy a két csapatnak megjelent a nevem, hogy a battleye távolított el a meccsről. Az ellenfél csapat egyből le is "csíterezett". Ez alapján nem tudhatjuk, hogy hány játékos járt úgy mint én és jelent meg a neve a képernyőn, hogy most őt jól eltávolította a battleye, úgy, hogy azt se tudja mi az a csít.
-
daveoff
veterán
Én már megjelenéskor megvettem, de csak most kezdtem el vele játszani, már bánom.
Az elején kell hozzá türelem, ha valaki nem ehhez a játékmenethez van szokva, de kb 10-20 óra játék elég, hogy az ember ráhangolódjon, legalábbis nekem ennyi idő kellett, ez idő alatt nem szabad feladni, utána jó lesz. Mikor jön az utolsó DLC?
(#1046) demmer123: Szerintem ennyit megér!
-
RaGi91
senior tag
Nekem azért ez a legjobb, mert évekig CS:GO-ztam (még néha játszok), és ott is csak egy piros pötty, vagy csak egy picike kerszt volt a crosshair. Ehhez szokott a szemem, könnyebben megy a headflick. Általába úgyse zoomolva megyek, vagy peekelek. Az én stílusomnak irreleváns, hogy maga a sight tartója mennyit takar ki. Nekem a célkereszt a fontos, hogy jól látható legyen és pici, nem pedig flinces-flancos ide csík, oda csík. Az egyetlen számomra elviselhető orosz sight a reflex lenne, de az meg zöld... Ha fényes helyre nézel alig látszik. Ha pedig angle-t kell tartani, akkor úgy tartok rá, hogy lássak mindenhova.
Egyéni preferencia. Mivel gyors mozdulatokkal játszok, nem pedig "nagyapósan", így a red dot nekem a legmegfelelőbb.
Bocsesz, hogy "lefikáztam" az orosz sight-okat, de ez csak az én véleményem, az én játékstílusomhoz szabva, szóval senki ne alapozzon rá -
Karesz0995
tag
Igen, pár nappal az új operátorok előtt töltötték fel ezt a képet. Csak összehasonlítás akart lenni hogy casualon elhülyéskedsz kapkannel vagy tachankával, de ha komolyabban, esetleg haverokkal csapatban akarsz játszani, mit lenne érdemes választani
Amit csak nemrég vettem észre, hogy Capitao 1-es armor, 3-as speed karakter, kb kiváltja Ash-t
-
RaGi91
senior tag
Az AK igen jó, de a gadget kompenzál...A weapon sight-al pedig nem értek egyet, hogy az a legjobb. Én speciel gyűlölöm az orosz sightokat. Red dot forever!!
Twitch is piszok jó támadó, már csak a famas miatt is
Védőbe pedig szeretem néha elhozni Doc-ot, ha van Rook. 3armor+rookarmor -
RaGi91
senior tag
Ma killcam szerint lábon lőtt egy gyerek és meghaltam fejesre.
The Culling-al szoktam még játszani, peak 700 játékos van online, egy Európai szerverközpont van és 40-es a ping; érdekes. Kizárt, hogy egy akkora cég, mint a Ubisoft nem tudná megoldani, hogy konstans alacsony ping-ek legyenek az egy régióban tartózkodóknak. Főleg, hogy E-sport lett a játékból, ez kérlek szépen szégyen és gyalázat, ugyanis ez a lelke a játéknak, nem a killcam, a class balansz meg hasonlók, hanem az internetes kapcsolat, kommunikáció.
-
bigrob
őstag
Szerintem pont mostanra sikerült belőniük a shotikat..
Ha már odamentél 2m-re akkor haljál is bele, távolra meg használhatatlan. Teljesen feleslegesen buffolták eddig a shotikat, ismét senki sem fogja használni őket.. Nem értem miért akarják azt behozni, hogy lyuk kreálásra használják a shotikat, mint a buck shotiját.(#910) bastya2100
Vírusírtó? -
kovimester
aktív tag
Aha.
De mondjuk pont az a lényege a játéknak hogy védekez.
Az az mondhatjuk campnek de mégse.
Pont arra van olyan karakter amivel el lehet kerülni ez a barangolást pl. valkyre a kis kamerás csaj.
De mondjuk ez függ ától kinek mi a stílusa; de szerintem pont ez a játék nem a barangolásrol szól. -
CHaooSS
őstag
reálisabbá
ha kicsit is realisticre akarjuk venni akkor egyáltalán nem legit, hogy kifut, kinézni se tudna mert kapna a szeme közé
2s az rohadt sok, főleg úgy, hogy ki be ugrál és akkor nem is mutatja.. ha lesz azonnali jelzés akkor oké, de így nagyon nem. olyan mondjuk jó lenne mint a swatban, hogy sniper kamerát nézhetnénk és jelezne is, hogy melyik ablaknál látták.
-
CHaooSS
őstag
nekem volt, hogy silver 4-ben voltam kb. 10 meccsen keresztül ( hiába nyertem goldosok ellen is ) most meg goldban elvernek közben a legjobb voltam a két csapat közül és a jutalmam egy teljes szintledobás.. ez a ranked még mindig beta
amúgy nincs kedved rankedezni? nem mindig vagyunk meg 5-en.. :/
-
CHaooSS
őstag
"valóélet" azért nem így gondoltam, mert akkor semmi értelme nem lenne a játéknak...
"Pl. Houseon én is kiugrálok a fürdőszobából ha a garázsajtót támadják" az ilyet szeretem, olyan kiszámítható
ott a kiugrással talán eddig 2x tudtak lelőni
de pl Kafe-nál mikor a reading-et támadom akkor a lépcsőfordulónál lazán ki tud ugrani az ablakon és mielőtt jelez már halott vagyok..
-
CHaooSS
őstag
Egyrészt a játék jelez : 2 másodperc..
spawnkill:
- bank , kocsi mellé rakott le és fentről lazán lelőttek,
-repcsi hátulról le tudott szedni hiába voltam fedezékben az első bejáratnál
ritka, DE még van..ami tényleg baj az az, hogy ki tud futni és 2 másodpercig nem is látod, való életben meg mi van? sniper..
ne gyertek nekem azzal, hogy taktikusan kell haladni.. körbevett épületet támadok és féljek attól ,hogy valaki a fejemre ugrik az ablakból..? baromság -
Karesz0995
tag
Igaz amit leírsz, de alig látom hogy valaki BB-el jönne, vagy ha mégis akkor sem jelent olyan hatalmas előnyt nekik. Tapasztalataim szerint ameddig ő az ablakban szerencsétlenkedik a többi társa meghal, aztán ott marad egyedül, és percek telnek el mire egyáltalán bemerészkedik az épületbe. Mondjuk én csak casualozom, nem tudom rankeden mi a helyzet, ha éppen nem csalókkal van tele
-
Rony949
őstag
Blackbeard-et lehetne nerfölni mondjuk úgy, hogy mikor felrakja a shieldet a fegyverére, akkor nem válthat pisztolyra. Ugyanis ha pisztolyra vált, akkor újra gyorsan tud mozogni a játékos, had ne mondjam, ez rohadt hasznos dolog tud lenni. Úgyhogy én a fejlesztők helyében ezt a pisztolyra váltást tiltanám shield alkalmazásakor.
-
Karesz0995
tag
Áhh, ez nem a cod, hogy fegyverre wh-t lehessen szerelni
Amúgy tényleg így van, ranked játszhatatlan, és a klánok casualra jönnek ahelyett, így elrontva a mi játékunkat akik 2-en max 3-an játszanak együtt..bár néha még így is lenyomjuk őket
Azzal viszont nem értek egyet hogy Bb op lenne, csak az ablakban lógásnál van nagy előnyben, de az ablakból nem lehet megnyerni a meccset. Nekem ez a tapasztalatom vele.
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
néztem a replayt, hogy guggolt már a sarokban és elkezdett tölteni akkor kapott kettőt és mikor még célozva lőtt még kapott egyet fejbe..
de nem hiszem mert mindig szar volt a szerver és azért ekkora lagg lehetetlenátlagos 120-150es ping már eleve szégyen.. egyik nap is frost-al átfutottam két ajtó között ( full hp-val) ami kb 1,5m volt és a replayben az látszott, hogy kb 3 lövés talált el a többi meg a levegőbe ment ahol fröcsögött a vérem és meghaltam az ajtón belül.. hát kösz
nem igaz, hogy nem képesek normál szervereket létesíteni a játékosoknak miközben mi meg kiadtunk egy rakás pénzt érte.. nem holmi 3 ezres játék ez..
-
CHaooSS
őstag
nem a játék hibája? mert az, hogy shotival hármat beledurrantok amikor tölt és céloz és nem hal meg és visszalő áá
gyorsabban fejbelő úgy, hogy le kell raknia a pajzsot mint én úgy, hogy be vagyok már célozva és lövök is.. ahaeddig nem volt ilyen az elmúlt időszakban lett ez.. eddig nem volt ennyi pajzsos, de most szinte alig volt olyan meccs ahol ne lett volna legalább 1
-
glspeter1
őstag
Blackbeard nagyon állatul néz ki.
A pózolás szerintem egy felesleges hülyeség. A skinek hidegen hagynak, akárcsak az IQ, nem használom.
"a fények gyengébbek" YES! Ideje volt! Meccsek közti loadout szerkesztés jöhet, kicsit hiányoltam is.
A rangokkal nekem semmi bajom nem volt. Azzal már annál inkább, hogy a rendszer pont telibef*ssa, hogy kit kivel rak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest