- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
L_YKing #3025 üzenetére
lol! 1-2hét?
Én meg azért vettem meg mert úgy láttam uborkáék törődnek ezzel a játékkal.
Lehet kérdeznem kellett volna előbb. Ugyan olyan fatökűek mint a Division esetében is. Sőt mára az Ubi bőven az EA legrosszabb éveit idézi fel bennem. Hihetetlenül tojnak ezek mindenre. (Na jó ezt nem a szerverleállás miatt írtam csak.)
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #3011 üzenetére
az valóban reprezentatív, hogy 2000 ember (feltehetően köztük sok noob) mit csinál.
az pedig megmagyarázhatatlan számomra, hogy attack-ban hogyan campelsz egy shield mögött acoggal.
aki pedig ekkora peeker's adventage-el, ilyen kiterjedt pályákkal, fragekkel, flashekkel, smoke-okkal, drónokkal nem képes egy campelő ellenfelet eltávolítani... az meg is érdemli.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #2996 üzenetére
ugyanezt meg tudom csinálni holoval is... gondolom ezt is a konzolos metából szűrted le, ami megmaradt olyan szinten, hogy nem ads-elsz, csak spray&pray.
előbb még a macro volt sátán szüleménye, most meg a szögek lefogása. komolyan mondom, mindjárt kitaláljátok, hogy az elsődleges fegyver is köcsögség, csak a pisztoly.
-
atainprison
senior tag
válasz
L_YKing #2998 üzenetére
Azt honnan szűrted le, hogy a magyarok többsége acoggal egy shield mögül camppel? Már erre is van statisztika vagy mi?
Ha szerinted acog-hoz nem kell skill, ajánlom figyelmedbe serenity17 videóit, ő elég sokat használja. Majd, ha Te is az ő szintjén leszel a játékban acog-gal, elhiszem, hogy nem kell hozzá skill. No offense. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
L_YKing #2862 üzenetére
+1 Valk ellen lehet hozni IQ-t, Tatcher-t, vagy csak ki kell szúrni a kamerát, Hibana ellen Mute/Bandit, ha még nyitást is csinál a falon, azon továbbra is ki lehet lőni, esetleg roamingolni, Mira ablakát is ki lehet szedni egy Twitch drónnal, utána pedig megnézem azt a Banditot, aki továbbra is ott marad trükközni.
-
Karesz0995
tag
válasz
L_YKing #2819 üzenetére
De a ranked az nem számít.
Amúgy hogy lehet az hogy a box proleague ennyire más? Lehet xboxon is elég jól célozni, főleg ha az ember pro, és napi 5-10 órában ezt csinálja. Valahogy nem tudom elhinni hogy azért mert csak ads közben lehet leanelni, ennyire más legyen a játékmenet.
-
Karesz0995
tag
válasz
L_YKing #2817 üzenetére
Ahh, ne is mond, pedig jól mozogtak együtt. Brazilok állandóan belesétáltak a célkeresztekbe, fordított esetben ők meg várták hogy ugyanezt a szívességet megtegye az ESG is.
De ez van, eltolták, 5v3-at leadták stb. Mondjuk semmi kétségem hogy a cTm elkeni a brazilok száját.
-
tepenzed
őstag
válasz
L_YKing #2763 üzenetére
mobilneten nem tudok videókat nézni, de látom, hogy xbox one-ról van szó. Szóval, hogy wh-t vagy aimot használjon bárki is arra 0 esély van, ez máig nem valósítható meg sem xbox one sem pedig ps4 konzolon. Amit gyakran félrenéznek, az a kliens oldali bug, pl, hogy a gyerek még látja a barricadet, a másiknak viszont már nincs ott, így simán átlövi
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #2532 üzenetére
Jajj sajáthoz még nem vagyok elég skilles, de ez az első* olyan játék amiben szívesen lennék az és osztanám meg a jobbnál jobb playeket. Dolgozok rajta.
+ kellene hozzá még memória ( 8GB mellé most szemezgetek +16-tal de aranyárban mérik sajnos ) illetve újabb kártya.
( *A WoW-ot, leszámítva, de az nem játék, hanem az életem.)
-
CHaooSS
őstag
válasz
L_YKing #2509 üzenetére
Hát nem tudom mi van ott konzolon, de itt nagyon jó.. gold-plat szinten megy ranked és kb. mindig van nálunk mert nagyon durva jó kezekben. pl. Echoval is elég jól lehet használni, de nagyon az nincs mert senki sem szereti. az a legjobb amikor sikerült leszedni két embert egyszerre aztán megy jó sokáig a wh ők meg rohangálnak össze vissza mint a fejetlen csirke, de hiába mert meghalnak
de pl. nézz serenityt, nála volt most sok kavernya videó és mutatott elég sok hasznos trükköt vele.
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #2347 üzenetére
GG a végéhez!
Proli goldban én is egyre többet triplázok, már van 1-2 penta, de még közel sem sikerül így meglőni. Mennyi órád van benne? Úgy mindenestül (említetted, hogy van kis accod is).Lézerhez: igen, ezér is kérdeztem rá, mert PC-n senki sem használja. Lehet nagyobb szinteken igen, de ahol mi tengődünk haverommal, ott egyből kiszúrni a lézert és a gazdáját, illetve ha lehet akkor mindenre megy az ACOG. Bár néha nem tudom eldönteni, hogy árt vagy használ az a hatalmas zoom, nyilván szituáció függő. Csak menetközben meg ugye nem lehet szkópot cserélni.
Meg mostanában kezdek rájönni (lehet tévesen), hogy néha nem is a lopakodás és settenkedés a kulcs, hanem mint a b*szógép kell menni előre, és az jobban meglepi az ellenfelet.
(#2348) Mister_X: legszívesbeben én is ráraknám, mert egy kicsit "fancy", meg szeretem a telepakolt fegyvereket, jól esik a szemnek. De ha lelőnének miatta, azt még a szomszédok is hallanák.
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #2295 üzenetére
A BB-t viszont rettentoen elbsztak... Szinte senki sem hozza.
Konkrétan haverommal ordibáltak a mikrofonon keresztül, hogy el ne merje hozni azt a szart mert ők lövik le.
Amennyire meta és szeretett karakter volt, most szinte teljesen kiveszett a játékból. Szvsz ezt nem fogja hagyni az ubi, pár patch és jön a buff. -
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #2295 üzenetére
Ha jól tudom a cluster charge képes reinforce-olt falon keresztül is sebezni, úgyhogy nagyon vigyázni kell. Tiszta poén az egész hogyha a Fuze begránátozik sight-ra, akkor gyakorlatilag az összes védőnek ki kell onnan szaladnia. Mi ez?
Mi van a Ubisoft-al, de komolyan. Behoznak valami jó újítást és emellett 3 másikat elkúrnak.
-
horvi0813
tag
válasz
L_YKing #2243 üzenetére
Nem szoktam venni de karácsonykor lesz több időm rögzítek valamit. Félre ne érts konzolon közöm nem lenne az egészhez azt akartam kihozni h számomra a konzol FPS esport nem látványos egy PChez képest (de nem csak rainbow, Overwatch, BF1, semmi) Konzolon a fejlövés olyan mintha véletlen lenne nem direkt mint PCn h máshova nem is akarsz lőni és nem is nagyon lő senki magasabb szinten...
-
horvi0813
tag
válasz
L_YKing #2238 üzenetére
Nem tudom hogy ezzel én vagyok csak így de szerintem nagyon gyenge ez a Konzol esport. Ilyenek kb silver szinten vannak PCn, mm úgy értem egy silver PCs agyon verne egy Plat-Diamond alja konzolost. Nyilván én leülnék konzol elé bronzba se kerülnék. De nem találom érdekesnek ezeket a videókat mert PCn ez nem nagy szám összehozni nem csak erre a videóra gondolok hanem úgy összességében az eddigi videókból amiket kiraktál ide boxról...
-
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #2202 üzenetére
Igen, főleg a Division skinnel. Egyik kedvenc nekem is.
(#2203) xtro:
Én sem szeretem az oldalt, de egy patch noten nem sok mindent lehet elrontani
Kapkan buffot én is élném. Underrated operátor, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Kedvencem, amikor az enemy carry nagyon magáénak érzi a játékot, pár def körben elhozom, és mindig berobban, mert csak rushol előre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- PlayStation 5
- Wuthering Waves
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magisk
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest