- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
De akkor ki a kezdők operátora? Map ismeret nélkül recruittal sem tudsz semmi jót csinálni, nem tudod mit kell nézni, akár az objektíven campelve sem. De amilyen szinten megy a ranked, nem hiszem, hogy szükséges ESL szintű kamerákat dobni. Persze egy emelkedett szintű játékban van értelme az ilyen kijelentéseknek, de rankedben nem az lesz a döntő tény, hogy te most milyen extrém kamerát tudsz dobni.
-
Karesz0995
tag
Egyetértek gyurikriszel-el, nyugodtan használjanak az újak valkűrt, kreativitás elég hozzá az elején, aztán pályaismerettel jön a többi. Amúgy leszögezném hogy nincsenek standard valkűr cam spotok, én a magam 500 órájával még most is tanulok újabb és újabb helyeket ahova lehet dobni. Azzal a logikával hogy "nem egy kezdő operátor" nem is játszhatna kb semmivel, mert mindenkinek megvan a maga feladata, amivel egy kezdő az elején még nincs tisztában.
-
gyurkikrisz
őstag
köszi, hogy funkcionális analfabétának nézel, tényleg. tudom, hogy a black eyeokról beszéltél. de ha egyszer cam spotokra dobod őket, amik mindenki számára elérhetőek (mert ugye nem csak te tudod megnézni a "10 coolest Valkyrie camera spots on Border" videót), akkor nyilvávaló az ellenfél számára, hogy hol vannak.
-
gyurkikrisz
őstag
Persze. És ameddig nem néztél végig 20 órányi oktatóvideót, addig el se indítsd a játékot. Olyan rankokban, ahol játszani fogsz elsőként, a józan észen kívül semmi más nem kell. Vagy még az se.
"Sledge = tudni kell melyik falat érdemes" - lul, 25 ütéssel az egész pályát szétszedheted, nagyon fontos a jó spotokat megtalálni.
"Hibana = tudni kell melyik falat érdemes" - egy objektívre nyílót, de leginkább trap door. 100 óra játék alatt erre se jössz rá.
"Valk = cam spotok helyeit kell tudni" - kedvenc tanácsom 2017-ben. dobd őket cam spotokra, hogy az ellenfélnek egy tizedmásodpercen se kelljen őket keresnie, mivel ők is ismerik a helyeket.
-
Zedz
addikt
Meccs második felében már nem szívesen látnék csapattársakat roamerekre vadászni. Akkor már vinném a túszt, védeném a plantelt defusert, vagy már bent lennék a zónában és foglalnánk a helyet. Jópofa az elképzelés, tényleg, csak nem igazán tudom mikor is lenne jó ez az operátor, ha nem a frag szerzésre.
Mondjuk a sarokba elbújt roamer védőt aki épp kamerát néz, azt le lehet vadászni, de az ilyet a drónnal úgy is megtaláljuk.
-
gyurkikrisz
őstag
"Pl. egy márkás jó fülhallgató nem csalás, hiszen jó fülest bárki vehet és annak előnyét bárki megkaphatja
De ha valaki kifejezetten előnyszerzés céljából különféle segédeszközöket (programokat) keres (makro, aimbot, wh, stb) az csalni próbál, csalni akar." ezt szépen sikerül megfogalmaznod, csak így semmi értelme."bárki vehet és annak előnyét bárki megkaphatja" - mert a makrónak nem?
-
BandiHUN
veterán
Mondjuk arányaiban is más azért egy gamer egér,bill,jobb füles...mert az nem dob annyit a normálhoz képest.
De egy makró azért...még csak most kezdtem puffogtatni,de azért itt erősen érződik,hogy meg kell a pontos célzásért és célonmaradásért ebben a gémben küzdeni.Egy cod vagy bf másabb sokkal.
Itt sokkal jobban sava-borsa a dolognak.És pont ebbe rondít jobban a makró.Bár szerencsére sok emberen az se segítSőt,van,aki többre megy,ha nem használja,mert a szórással,recoillal legalább elmakkol pár fejet,minthogy sután félméterrel arrébb kitolja a fél tárat 1 pontba.
-
-
Zedz
addikt
Óóó igen, régen rosszul esett, de időközben rájöttem, hogy ekkor játszok csak igazán jól.
Rokonok mellett grátisz, ha még hackernek is neveznek.(#2263) xPraetoriaNx Én is szoktam visítani néha mint a malac, de csak a monitor előtt magamnak, amiért 1) vagy nem vettem észre időben 2) copper szintű bénaságot követtem el. Bár TS-en szerintem a legtöbbet elhangzott kérdés a "De hoooooogy???".
-
Mister_X
nagyúr
Pontosítsunk, Echo pubra gyenge, mert nem lehet vele tagelni és nem lehet a jókait olyan változatos helyekre rakni, mint a Black Eye-okat. Ellenben ha van voip csapattárssal, akkor erős.
Fun fact: Banknál járőröztem jókaival, egyszer csak azt veszem észre, hogy lövik: miafa? Tetőablakon Tachter, majd dobott is egy EMP-t: arrébb mentem, plafon, trollface. De már dobta is a következőt. Kiszálltam a liftalnából, odafutottam és kapta a fejlövést - szegény Kapkan meg frag nélkül maradt, mert azt várta, hogy mikor ereszkedik pe
-
Mister_X
nagyúr
-
Rony949
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kíváncsi vagyok, hogy ez valós volt-e anno:
(#1747) k-adi
2 hónapos kép, de ténylegesen senki nem mondta rá, hogy fake, szóval bármi lehet.
"Remélem Season2-vel jönnek már tényleg új játékmódok is! Már ideje!"
Valami jó kis COD-os mód mi?
Na de komolyra fordítva a szót, milyen új módoknak örülnétek?
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg ennyire fontos törölni minden második hozzászólást? Zavarnak szerinted bárkit is? Nem kell ennyire túlzásba esni, elférnek, arra lett kitalálva a fórum, hogy emberek beszélgessenek egymással.
A topikgazda nem moderátor, hanem egy olyan személy, aki
- szívügyének tekinti az adott topikot, otthonosan és nap mint nap mozog benne,
- a topik témájához hozzáértő,
- fejleszti a Topik Információs Rendszert az adott topikban,
- és néha, tényleg csak néha, ha valóban szükség van rá, akkor durva hozzászólást, hirdetéseket, egyebet töröl, vagy a moderátorok segítségét kéri az elszabadult indulatok féken tartásában.Ezt olvasgasd...
-
Karesz0995
tag
Amióta van impact gránát, mindig is 3 kellett egy full hp-s shieldbe. Ez a videó is a patch után került fel nem sokkal. Belegondolsz logikus is a 3, így is elég nehéz pajzsossal játszani, nem nehezítik direkt tovább azzal hogy smoke 2 pokélabdával ledob és már halott is vagy, míg neked csak egy pisztolyod van.
vegitossj7: De ledobja 2 impact-el és nem hal meg. Nem látom hol bukik meg az én állításom.
-
Rony949
őstag
A jachton és a Favelas-on kívül az összes pálya nagyon tetszik. A Ubisok ehhez nagyon értenek. Nagyon jól kidolgozott mind. Még több ilyen kéne és egy szavam nem lenne.
Javítsák folyamatosan a bugokat és glitcheket, na meg kezdjenek el gyorsan dolgozni a netcode-on és akkor biztosan évekig fogok ezzel játszani.
-
Bjørgersson
félisten
Tényleg ennyire zavaró volt, hogy törölni kellett? Neked is csak a törlés megy, mint a többi topikgazdának? Erre lett kitalálva a kurva off topik, ráadásul Siege-dzsel kapcsolatos lett volna a kérdésem. De ez persze a topikgazdákat nem érdekli, csak legyen meg a napi törölt hozzászólás.
-
L_YKing
addikt
5 rankedből 1-2 szokott ilyen lenni. De van olyan is, hogy ha smurf accokkal megyünk hülyülni akkor meg bead dia-t meg platot úgy, hogy mi max goldok vagyunk.. De egyébként igen, ez a játék nagyon is csapatmunka és ha nem vagytok 5-en akkor kb esélytelen elérni a platot hiába vagy jó játékos. Én ha egyedül játszok mindig smurf accal teszem.
Ja egyénként vasárnap indul a magyar xbox one bajnokság (elég gyér, 9 csapatos). Minden meccs streamelve lesz ha valaki kíváncsi rá majd beírom a twitchnek a nevét.
-
Mister_X
nagyúr
#1292-1296 kommenteket biztos a cica vitte el
Pedig Favela az egyik kedvencem, pont a hülye kiépítése miatt. Mert ez ad lehetőséget váratlan támadásra/flankelésre. Bordert is szeretem, csak ott nagyon kiszámítható, hogy honnan támadnak és hol érdemes védekezni. Bár az overall favorite talán Consulate, ott lehet szopatózni rendesen mindkét fél részéről. Mondjuk ott megteheted, hogy bekeríted az ellenfelet, Favelán ez nehezebb a tág tetőtér miatt (ellenben szépen le lehet szedni 3F obj előtt sorakozó elleneket).
Japános DLC-ben elcsépelt lenne egy régimódi japán házikó (de annyival is izgalmasabb) tág külső és belső kerttel, papír falakkal
-
-
RaGi91
senior tag
Claymore: Kellett valami anti-roaming gadget már. Kicsit idegesítő volt, hogy folyamatosan 2-3 roamer volt, szerintem összességében jó kis változtatás. Kellett már valami változatosság a játékstílusban. Mostmár talán a "siege" része a játék címénak újra értelmet nyer
BB miatt pedig nem kell rinyálni, mocskosul OP volt és ráfért a nerf. Nem tudom, hogy túlnerfelték-e vagy sem, mert én eddig se játszottam vele, de nem is érdekel.
-
atainprison
senior tag
Nem tudom, hogy hol érzékeltél "sírást" a hozzászólásomban (még le is írtam, hogy ez legyen a legnagyobb probléma) és ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor látnád, hogy nekem csak azokkkal a szituációkkal van bajom (általában casulaban), amikor nem tudom, hogy Ő jön és természetesen fejre célzok, azonban csak akkor derül ki, hogy BB az mikor rálőttem és általában akkor már nincs idő átállni testre, mert addig rég leszed (plusz ahogy előttem is írják sokszor csak a feje látszik).
Amúgy köszönöm, hogy ezt a hatalmas titkot megosztottad velem. -
CHaooSS
őstag
"BB nél meg testre kell lőni....ott nincs pajzs, tehát felesleges a sírás."
lődd a testét mikor nem is látszik.. nagyon sokszor lehet úgy helyezkedni, hogy csak a feje látszikviszont remélem hamarosan kapja a nerfet jumurdzsák és kavernya is..
tachankát meg végre hasznosabbá lehetne tenni azzal, hogy golyóálló a feje.. az mondjuk vicces lenne, ha le lehetne szerelni az lmg-t és akkor tiszta juggernaut lenne
megérdemelné csóri mert kezdetek óta ilyen
-
atainprison
senior tag
Teljesen jók ezek a változtatások, egyedül az impact granade-del nem értek egyet.
BB változtatásnak külön örülök, bár még így is nagyon jó lesz. Egy csomószor nyírt ki úgy, hogy nem tudtam milyen támadó jön csak azt tudtam, hogy jön, beállok jó pozícióba és amint meglátom küldöm is a fejest. Csakhogy nem hal meg mivel Ő BB, és mire erre ráeszmélek Ő is küldi a fejest. Sajnos ezen nem lesz változtatás, de mondjuk ez legyen a legkevesebb. Valamiben neki is jónak kell lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest