- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Rony949
őstag
-
Coccolino_O
őstag
Nagyon beteg lett a támadó oldal. Nem elég, hogy van Finka aki ad no recoilt meg hp-t, de ott van még Lion is a retek wh képességével. Plusz a 1,5 páncél 2 sebességes Blitz...
Teljesen támogattam Ela fegyverének a nerfjét, MIELŐTT tudtam volna ezekről a változtatásokról. Bandittől elvettek 1 szögesdrótot még korábban, Ela-t teljesen szétnerfelték a 2 impact grenade elvételével. El nem tudom képzelni, mit várhatunk még védő oldalon. Ha nem változtatnak semmin, lesz pár hónap cumi védőként.
-
travix
aktív tag
Redditen kell írni, állítólag azért vették le az acogot a banditről, mert valaki elsírta magát
Egyébként az ela damage nerf is csak inkább gyengít a játékon, mint erősít, csak a recoil-t kéne kicsit megnövelni, de az, hogy van egy fegyver ami a valóságban jobb , mint a másik azt el kell fogadni és nem mindig csak a egyensúlyozni őket. Néhány védőre meg simán visszarakhatnák az acogot nem csak a leglassabbakra.
Blitzen meg nem tudom mennyire lett jobb, de szerintem eddig se volt rossz, aki szerint az volt az nem tudta haszálni. Nyilván nem arra való, hogy egyedül menjen vele aki használja. -
Ferdzsoo
addikt
Nem értem mi a francnak kellenek a plusz operátorok, totál elrontják a balanszot, ami az elején úgy ahogy rendben volt.
Egyre több operátorral egyre kakibb lesz minden. Én arra szavazok hogy nem kell operátor, legyen játékmód és javítsák ki a régi pályák hibáit és rakják vissza azokat.
De szép is lenne. -
k-adi
nagyúr
casun alapból megy az ökörködés és a taktikák kipróbálása, szóval ha valahol nem lehet jól nyomni az pont a casu
rankeden meg azt hinnéd hogy az megy aki tényleg nyerni akar, de nem
szóval egyik mód se nyerő
sajnos sokan nem tudnak premade csapatban menni, mert dolgoznak, családjuk van, stb.. szóval nekik marad a solo
-
.LnB
titán
-
-
.LnB
titán
Egyáltalán nem érdekel az Outbreak. Kérdéses is számomra, hogy ennek a kifejlesztési idejét nem lehetett volna e hasznosabb dolgokra fordítani?
Viszont nem is zavar, egy plusz dolog, biztos sokan örülnek majd neki.
Ezt meg offba teszem mert sírás következik. Tegnap megadatott, hogy délután leüljek pár körre. Úgy örültem. Mentem is rankedezni. Első kör, Border def. Húzom be a falat, durr tk. Az első kib*szott körömben. Mint kiderült azért, mert picit figyelmetlen voltam, és a Mira az ablakja mellett ki akarta lőni a falat. Ez oké. Nem is tudom, hogy fent volt e az ablak mikor elkezdtem volna húzni a falat. De nem szól, ha odalőtt volna két golyót a falra már tudom mi van. Nem, rögtön fejbe b*szott shotgunnal. Ha elég erős lennék akkor és ott, tuti összeroppantom idegességemben a kezemben lévő egeret.
-
Coccolino_O
őstag
Bandit/Jager ACOG szindróma. Gondolom, sokan nem tudták lelőni, vagy túl sokan haltak meg miatta, mert jelentősebben kevesebb hp-val indultak neki egy tűzharcnak. Amúgy ez a taser nerf no comment kategória. Kb. "használhatatlan" lesz az operátor, majd eldönthetem, hogy kamerát lövök ki, v. később irritálhatom az ellenfelet 5 lövésig. Ash fegyver nerfet kapott, fej hitboxot gondolom, nem.
A BOPE kapitány megint előkelő helyen fog szerepelni, 48 sebzés.
"Capitao right now is not attractive enough".
Persze, mivel szét lett nerfelve a számszeríj.
-
.LnB
titán
Köszi koxxi!
Ezek voltak azok. Egyedül a Beaulo nem rémlik.
Egyébként próbálok profi meccseket nézni, de amik rendes "közvetítéses" videók, azok borzalmasak. Átláthatatlan ez a spectator mód sztem. Jó lenne POV videó. Szívesen néznék úgy EG, ENCE, BD meccseket. Nem tudom vannak e ilyenek, eddig nem találtam.
-
Redneck
nagyúr
Megveszem, kipróbálom, ha nem jön be refund. Ugye attól még működik a refund hogy Steam mellett U-Playes game?
atainprison:
Scirpteket az ilyen berobbantós, meg ablakon beugrós jelenetekre értem. Nekem az jutott róla eszembe. "Nyomj X-et hogy betörjön az ablak".Legyetek szívesek elnézni nekem, régi motoros vagyok. Egeres multiban nem nagyon vagyok ilyenekhez szokva.
-
Redneck
nagyúr
Tényleg csak annyiban különbözik, hogy többet kéne nyomnom a kitekért? Ezzel drágábbak a karakter szettek, és 6 helyett 4 lehet belőlük? Valami ilyesmit magyaráztak. Nem követtem a játékot mert az elején emlékeim szerint bugos és optimalizálatlan volt, illetve nekem ez a helyenként scriptelt játékmenet túl konzolos. Plusz Ubisoft, és megfogadtam hogy tőlük inkább semmit, 4-ből 3-szor negatív tapasztalatom volt.
Egyébként pár napja néztem gameplayt, és annyira már nem tartottam konzolosnak mint anno. Bizakodó vagyok, csak kérdés elég-e ez az alap csomag.
-
atainprison
senior tag
Szerintem meg pont annak nem éri meg, aki sokat játszik vele, mert mindent ki tud oldani renown-nal (skineket nem számítva). Megjelenés óta játszom, de nem túl sokat (kb. 600 órám van benne) és úgy van 100k renown-om, hogy minden operátor, fegyver ki van oldva, season pass vásárlások nélkül.
-
-
CJ4567
nagyúr
Lehet aztán fejre fog húzni, és még "rosszabb" lesz Ela SMG-je.
Koxx: ezt javították, nem most került bele. (Többször vettem észre, hogy csak hallottam a csapdáimat, pontot nem kaptam, mert halott voltam. Killet persze megadja.)
2 speed + az orosz shotgun az eléggé jó lesz.
-
Coccolino_O
őstag
Igen, úgy értettem, hogy van az a szint, ahol kb. esélytelen vagy egyedül 5 ember ellen. Úgyis levágják, hogy hol vagy, főleg, hogy le is infózzák a társai. Meg ugye ebben a játékban van rengeteg átlőhető fal, a falak sem védenek meg.
A vinnyógó 10 évesek képezik az online játékok rákját.
k-adi: Na, egyedül az egyáltalán nem rossz teljesítmény.
-
CJ4567
nagyúr
Elvileg fake az ACOG elvétel, elvileg nem. Majd kiderül.
(#4893) Desy Nem tudom mit akartál írni, teljes körű szabadság van ingyen hétvége alatt.
-
RaGi91
senior tag
Szerintem annyi, hogy ejnye-bejnye Ubifos, hogy hagyják, hogy kipróbálják az emberek a játékot, igaz korlátozott tartalommal.
@Desy Szerintem inkább örülni kéne, hogy egyáltalán bele tudsz nézni, hogy tetszik-e a koncepció vagy sem. Fut-e rendesen vagy nem. Azt kapod-e, amit vársz, stb.
-
Zedz
addikt
Kezdő Frostként szerintem elég az objective köré rakosgatni. Ha az ellenfél is kezdő, akkor még nem fog megakadni rajta a szemük, illetve mivel Frost is egy anchor karakter, nem is kell olyan messzire mennie.
Mira már trükkösebb, valóban. Bronzomnak köszönhetően volt velem egy srác, aki felrakta az ablakot majd ki is lőtte az üveget, hogy majd ő onnan szépen megszerzi magának a killeket. Aztán valahogy mindig őt lőtték le elsőként.
-
Zedz
addikt
Ash az tényleg halhatatlan, egyszerűen mögé kell lőni, akkor döglik meg maximum. De a játék hevében nincs arra idő, hogy "ja ez egy Ash, akkor 1 méterrel mögé célzok hátha ellövöm".
Köhög a motor, nem bírja a tempót, sajnos ez ilyen lett. Csak azt nem értem mit művelnek az OH-ben. Ránéznek Ubinál és nem látják mekkora szar az egész? Twitteren ofc megy a jópofizás, meg a buzdítás.
Külön vicc még az egészben, hogy van egy bug amikor a ablakot vagy ajtót elreteszelő deszkát vered ki, akkor képes ott maradni a törmelék, hiába csapkodod. Na, ez szinte minden patch noteban szerepel, hogy fixed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest