- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Szerintem látszik az irány.
Írtak pár érdekes dolgot a patch noteban, például a corsshair nem változik vörössé ha találkozik egy ellenséggek, vagy amit épp írtál 2 drónos megoldás. Említhetném még az ACOG elvételét a németektől is akár.
A védőket védekezésre és meglapulásra akarják sarkallni, a támadókat pedig arra hogy bizony mozogjanak, de óvatosan is körültekintően, mert 1) a crosshair már nem segít random kiszúrni valakit 2) ott van 2 drón, tessék figyelni az elbújt védőket.Inkább látok rendszert ebben a megközelítésben mint a mostaniban, ahol 1 Jager és 1 Bandit simán lehozhattak egy meccset mondjuk egy repülőn.
-
Rony949
őstag
18+-os komment
Kimondom kerek-perec: A faszom ki van az Op. Health-el. Elegem van már ebből a szezonból. Elvárásokat nézve a legelbaszottabb szezon ever. Erre a Blood Orchid-ot eltolják. Az egész nyár elvesztegetett idő, semmi érdemleges javuláson nem esett át ez az átkozott game. Ja, de van alpha pack amivel legalább hasonlít egy kicsit a CSGO-ra, ez tök jó. ^^
-
Zedz
addikt
Na várjál, mert ha még mindig a kezdőkről van szó, akkor felmerül a kérdés elérik-e a bombsite-ot. Aztán ez még pro lígben sem megy olyan egyszerűen.
Hibanát ált. a fegyvere miatt szoktam vinni. Persze nagyon hasznos a gadget is, de megkockáztatom, hogy az ő fegyverével érzem a legjobban a lövést. Közben azon gondolkoztam (ha még olvassák a fórumot a kezdő kollégák), hogy védő DLC-s operátorok közül mivel érdemes indítani. Tán a Mira? Kis szinten még a Frost esetleg?
-
Zedz
addikt
Igen a Thermite rossz ajánlás volt, de azt is oda írtam, hogy nekem az tetszett anno amikor kezdő voltam. Éreztem a fegyverét, hasznos volt a gadget, de a Sledge kétségkívül jobb döntés.
Másrészt a Buck egy "tuningolt" Sledge ha szabad így fogalmaznom, csak ő nem kalapáccsal megy előre hanem a shotival. Viszont a fegyvereit számomra sokkal nehezebb kezelni mint a Sledgét, így kezdőknek még mindig ajánlanám. Capitao fegyvere nem rossz, de sokat nem tesz hozzá a csapathoz a disznóperzselővel vagy a füsttel, oda már komolyabb játék ismeret kell, hogy ebből érezzen valamit a csapat. Nincs túl sok órám a játékban (közel 300 az itteni ezrekhez képest), de jó Capitaoval nagyon elvétve találkozok.
Szóval szvsz először mindig az összes alap kifarmolásával kell kezdeni, aztán valami támadó DLC-s oppal folytatni. Mondjuk Hibana elég handy. Hasznos gadget (már amikor nem bugos), nagyon jó main fegyver, és olyan mint a Sledge, a handgun is helyettesíthető egy kis SMG-vel.
-
nzozz
aktív tag
Köszi! Egyenlőre van egy Ash meg Doc a listában, bár általában csak a Recruit marad.
Sokkal nagyobb probléma, hogy eddig egy rohadt kört nem tudtam befejezni, mert connection lost -tal ledobál. Ezzel lehet valamit művelni vagy tisztán Ubisoft hiba és ha történik valami csoda, akkor talán helyrehozzák? Egy dolog a magas ping (nyilván qrva idegesítő és tönkreteszi a játékot), de ez már nagyon advanced. -
gyurkikrisz
őstag
Kezdőként nem biztos, hogy a legaimorientáltabb, pályaismereten alapuló operátor a legkifizetődőbb.
Ha normál verziód van, akkor igazából szerintem bármelyik operátor jó lehet, nem azon fog veszni a meccs, hogy kit választasz. Ha pedig nem tetszik az aktuális operátor, néhány meccs után vehetsz is következőt, nem nagy veszteség, úgyis meg kell venni az összeset.
-
Zedz
addikt
Nem a laggal van a baj, szar a netcode és emiatt a hitreg. A magas ping egy más téma.. azzal is kezdhetnének valamit.
"szuper érzékük és fülesük van"
Úgy vettem észre sokkal többet számít a remek csapatkommunikáció. Mármint a legszebb killek persze néha a gyors reflexből vagy szerencséből adódnak, de sokszor lőnek előre, mert xy megmondja, hogy ott vannak a sarokban. És ezzel nincs baj, nekünk is így kell.McNamara:
Holnap, holnapután. Ajánlott valami másodlagos elfoglaltság biztosítása, mert sanszos a szerverek döglődése. Ne legyen igazam. -
Rick3D
senior tag
Pontosan
Én régebben 60 voltam szokva aztán ahogy ment az idő jöttek az újabb és újabb játékok ahol már 75-80 volt az alap és valahogy ez a 77-82 maradt nálam a bejáratott. Viszont 60 ra soha nem térnék vissza ezek után szívesen.
(#4291) Harambee : Sejtettem és én tisztában is vagyok vele hogy milyen kérdést tettél fel. A kitapasztalt részt pedig a grafikai beállításokra értettem mert engem is rohadtul zavart az elején pár effekt.
Ezt most hangsúlyozom ! L_YKing kezdte el írni a hülyeségét " Fassag... Nem leszel jobb azert mert azt a beallitast hasznalod. Ha szar az aimod akkor gyakorold. "
Nehogy már a végén egy tök független véleménnyel én legyek a ludas , Seriously !(#4292) Karesz0995 Köszi de szerintem ezt Harambeenek írtad. Én már jó egypár éve ismerem az összes grafikai beállítást a legtöbb játékban és a teljesítmény igényüket is.
-
Rick3D
senior tag
-
gyurkikrisz
őstag
lol. never go full retard.
de azon kívül, hogy elmarad a content, még képesek voltak felhájpolni egy seasont, ami abból áll, hogy végre összehoznak egy normális játékot. és ezt úgy mesélik, mintha valami 2020-as technológiát hoznának be. 5 perces beszélgetés volt arról, hogy egy csomó dolog végre nem P2P lesz. WOW.
inkább maradtak volna csöndben, és nem ilyen szánalmas módon próbálnák kommunikálni, hogy milyen jó lesz nekünk, hogy nem lesz normális season. normális esetekben ezeknek a fixeknek nem a content helyett, hanem a content mellett kéne jönnie.
de ha nem is új operator jön, akkor legalább a meglévőket buffolhatnák/nerfelhetnék valamilyen módon, csak ne olyan retardált módon, mint amit Blackbearddel (az ADS-e shield nélkül is lassú), vagy Glazzal tettek (továbbra is átlát a füstön, tulajdonképpen ugyanaz van mint BB korai időszakában, ha ránézel, biztosan halott vagy)
-
Mister_X
nagyúr
Mindkét season pass-szal rendelkezem, úgyhogy leírom a véleményem.
Kezdjük azzal, hogy ez tök jó... csak ezt folyamatosan kellene csinálniuk (bugok irtása, fejlesztések) és azokat közzé tenni akár mid-season reinforce-ként. Nem pedig emiatt átugrani egy komplett szezont
Tehát igen, nem ártana valami kompenzáció - miértre: én nem ez a roadmap alapján fizettem elő. Adjanak egy elite skinre valót és akkor még vigyorogni is fogok. Igazából a fejem fogom ezzel az operátorok kettévágásos dolgával. Miért? Semmi revelancia nem lesz így a DLC-kben, ott lesz a két lengyel, mint pótkerék... térkép nélkül... ott is csak az az egyetlen remény, hogy berakják év végén, mint a gázmentes Bartlet University-t.
-
DiamondBack
senior tag
Ebben csak az a legszebb mikor 1v1 van, Caveira kolbászol még mindig, mert amikor már egyedül van akkor sem hajlandó visszafáradni a konténerhez, beugrok az ablakon elfoglalom, és kapom noob jelzőt mert nem keresgettem...
Más:
Vettem egy xbox 360 kontrollert mert gondoltam majd milyen jó lesz az ágyból játszani nagytévén, de annyira szarul megy hogy viszem is inkább vissza. Egy rohadt teroristát se tudtam vele lelőni... Ebből csak annyi lenne a lényeg hogy hatalmasa respect azoknak akik ezzel a szutyokkal tudnak játszani. -
xtro
aktív tag
Most glaz-ról beszéltünk..
De amikről te beszélsz az a játék része,remélem most nem azon fogunk kiakadni hogy hibana jókor dobta a flash és meghaltál " Literally Unplayable ".
Viszont ha máshogy értetted akkor meg igazad van ezek a kis bakik el is dönthetik a kört. Ezzel nincs semmi baj minden játékban ott van és itt ettől szép hogy nagyon de nagyon oda kell figyelni hogy ne te " legyél " a kis baki.
Glaz-ot egy részről azért is buffolták hogy a spawnpeaket counter-ölje (lehet nem ez volt az elsődleges szempont,nem tudom) ami szintén a játék része igaz az is hogy az olyan sneaky spotok (ilyen van chalet-en) amit nem lehet kivédeni az javítást kíván!.
-
gyurkikrisz
őstag
Ebben igazad van. Viszont egy meccsen, ahol mind a 9 kört lejátszák, igazán nem kéne Glaz-t okolni. Például ha már harmadjára füstöli el valaki az objektívet, akkor igazán nem kell megint beletunkolni. Satöbbi. Illetve mindenkinek ugyanannyi esélye van Glaz-t hozni, amikor ők támadnak, és a másik csapat véd.
-
Zedz
addikt
Agyaggalamb-lövészet úgy is tudott lenni, hogy minden védő elment roamerkedni, aztán amikor gyorsan vissza kellett volna érni az objecthez mert az magára maradt és a támadók már ott vannak, akkor mindenkit szépen kilőttek egyesével.
Az új Glaz nem fogja eltörölni a logikus csapatépítés előnyét. Kellenek kempelők, kell 1 vagy max 2 roamer, és szerintem akár meg is van oldva. Hogy pontosan melyik operátorok, az szintén map és szoba függő. Én pl. jobban félek a b*szógép Bucktól meg az elefántlövő puskájától még mindig. Vagy egy BB-től így még nerfelve is.
-
Zedz
addikt
> Menekülsz a fuze elől, közben glaz leszed egyenként.
Ha most arra gondolsz, hogy a fuze amúgy megölne mindenkit, akkor már alapból egy hibát vétettek a védők. Én általában figyelem ha stackelődik a csapat és szóvá is szoktam tenni. Nyilván vannak olyan mapok ami a Fuzenak kvázi ingyen killt jelent, de a szobák többsége nem ilyen, simán counterelhető. Főleg ha nem vagytok bénák és már akkor lelövitek amikor a szarjait rakja fel.
Erősebb lett a Glaz? Igen. Át kellene gondolni mégegyszer? Lehet. De hogy e miatt most mindenki átmenjen roamerkedésbe, az szerintem nettó butaság. Glaz is olyan mint megannyi karakter a játékban. Vannak szituációk, amikor nagyon jó tud lenni, de az esetek többségében nem az. Természetesen ez szerény véleményem, nem vagyok sem pró líges, sem pró player, csak próbálom logikusan átgondolni.
-
Zedz
addikt
Ezzel a glaz buffal most megint a roamerek felé billen a mérleg, megint nem éri meg "védekezni", campelni az obj. körül.
Miért ne érné meg? Nem lő át mindenen, és legalább a támadókból max 4-en jönnek be azonnal, mert a Glazok 90%-a a szemközti tetőn kempel és azt hiszi magáról, hogy valami ultra brutal 360 noscope sznájper. Egyszer neki is be kell jönnie, aztán a kempelők szépen ki tudják szedni.
-
.LnB
titán
Jackal helyett van jobb attacker. Sokkal hasznosabbak. Mira window meg túl van egy kicsit értékelve. Kevesen tudják igazán jól kihasználni.
Casualban meg annyit tesz hogy 10-ből 10 alkalommal a csapatomban lévő Mira kiüti az üveget->instant hal-> majd az egész bandát kilövik az üvegen kívülről mert senki se számít rá, hogy a szerencsétlen Mira a csapatára nyitja az ablakot.Úgy tudom Mira és Jackal fegyvere is OP, de az kevés nekem, hogy unlockoljam.
-
Zedz
addikt
Patchelni, új contentet létrehozni, gondolom a csapat egy része át lett mozgatva új / fontosabb projektekre. Ezt ne úgy képzeljük el, hogy akkor most felvesznek 500 embert akik életük végééig csak az RSS-en fognak dolgozni.
Persze vannak bugok amik régóta benne vannak, meg idegesítőek, de szerintem még bőven tűrhető a dolog.
-
RaGi91
senior tag
Én nem véletlenül nem vállalom fel azt(online), hogy Magyar vagyok. CS:GO, League of Legends, R6, For Honor, amikkel játszok. Az egyetlen elfogadható Magyar közösség For Honor-ben van, de lehet azért mert most indult nincs még 3 hete. Ott se jelzem, de ha látom, hogy normális az ellenfél és magyarul írkál nekem, akkor válaszolok. De sajnos a másik 3 említett cím esetén a túlnyomó többség kb. egy szinten van a ruszki,polák kombóval és ezzel mindent el is mondtam
Mindenhol RagacS a nickem, szóval rá-rá kérdeznek, hogy Magyar vagyok-e, de nem szoktam válaszolni.
Persze mindenhol tisztelet a kivételnek, de nekem nem hiányzik, hogy látják azt, hogy én is Magyar vagyok és elkezdenek anyázni, meg picsogni. -
Rony949
őstag
Kéne már egy rohadt buff Jager-re. Vele szoktam jönni legtöbbször, de annyira feleslegesnek érzem. Ha nincs Fuze, akkor jók vagyunk, ellenkező esetben szopás, mert már egyetlen fuze charge kikészít egy ADS-t, esetleg kettőt.
Kéne még egy negyedik ADS, vagy csinálják meg úgy hogy szinkronban legyenek a szerkezetek és ha két ADS is van a közelben mikor gránátoznak, akkor csak az egyik lépjen működésbe.
-
tepenzed
őstag
Fuze valami eszméletlen okádék, gyűlölök ellene játszani, persze funból én is írtom vele a népet. De Jagernek sokkal jobban meg kéne tudni fogni, ez így nevetséges szerintem. Semmi skillt nem igényel és valami spot mindig marad, ahol be tudsz bombázni
arról meg ne is beszéljünk, hogy kb a másik szobába is átmegy, olyan szórása van
-
-
Zedz
addikt
Mira szerintem jó, Jackel meg csak fun. Előbbi lehet meta, utóbbi nem annyira. Jackel általában a nagy nyomozósdi közben mindig odalesz, mert ugye nem a friss pozíciót mutatja a spot, és ha ő csak követi mint egy vadászkutya, akkor könnyen csapdába lehet csalni. Főleg, hogy szól a játék ha spotolva vagy.
(#3078) .LnB: BB szvsz még mindig erős, de már van jobb nála. Hibana, Buck és Capitao is jobb választás lehet ha csak a támadókat nézzük. A fentiek közül Buck a legnehezebb, Hibana meg sztem a legkönnyebb.
-
vegitossj7
addikt
Szerintem más pályákon, más fegyverek, más emberek kellenek. Én a Yacht-ra és Favela-ra kötelezőnek tartom pulse-t, míg egy Dostoyevsky-nél inkább Valk a hunyó. House-nál egy Bandit sosem árt, míg Glaz kötelező egy Plane-nél, mint egy Smoke a Bartlett-nél.
Több pálya, több szitu, több operátor, több szituáció. Szerintem.
Persze még mindig nincsennek kihasználva a pályák 100%-osan, most találtam egy mocsok op helyet Borderen, mindenki glitchernek nevezett és Ranked Plat IV-en ragequitteltek.
De amúgy igaz, egy 10v10 spéci pályákon tényleg jó lenne, erre szakosodott emberekkel.
-
tepenzed
őstag
Kapkannal én iszonyat ritkán kapok el valakit, frosttal viszont rendszeresen, főleg a pajzs átugrásos trükknek dőlnek be nagyok sokan
Kapkannal nem tudom mit csinálok rosszul, általában direkt alsó/felső szintekre gyorsan felfutok és ahol bejöhetnek, oda rakom a csapdát, kettőt ütök a barricade tetejére, így ha benéznek nem látják, egy ütésre viszont véletlen átmehetnek a csapdán. De eddig talán egyszer ha bedőlt valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest