- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Köszi.
A szituációs feladatokat tolom. Azt hiszem 10-ből 8 megvan.
De az teljesen más, mint a multi.
Multiban csak TDM van? Lehet vak vagyok. Azt láttam, hogy van terrorista mód, de az co-op haverokkal a gép ellen ahogy olvastam.
Olyan gondok vannak, hogy ahol én úgy gondolom jó lesz az ajtót lezárni védőként. azt néha lebontják.
Nem tudom, hogy érdemes helyezkedni. Ha túl közel maradok a tűzhöz kiszednek, ha hátrébb húzódok nem tudok lőni senkit.
Mivel complete edition, kb 1 óra volt a loadout, és még csak 6 kasztot állítottam be, mindkét oldalon. Hosszadalmas lesz. Ráadásul az első meccseket alap felszereléssel toltam, mert nem tudtam, mi hol van. -
ssgk
aktív tag
Szerintem ott bann után megy a op pick és a végén mutatja mit visz az ellen. (Szerintem) nem is szoktak spottolgatni.
De persze lehet én hiszem rosszul, bár amikor custom match be mentem haverokkal azonos beállításokkal ott is mutatta mit visznek.
(Igaz csak a választás után mutatja, azt hittem elötte is mivel amikor clash re váltottak egyből capitao ra is és fordítva de lehet csak egybe esés volt...) -
ssgk
aktív tag
de ha drónnal, kamerával (aminek szerintem a pozíciók felfedezése lenne a cél nem az hogy ki mit visz) már nem tudsz váltani operátort. És most hogy bejött clash így még jobb hogy tudod van e vagy nincs. Versenyeken is ez a rendszer van és nekem bejön, de persze ez : kinek mi jön be jobban.
-
nzozz
aktív tag
-
ssgk
aktív tag
A magyar TEK európai mértékben is megállja a helyét,sőt a cikk alapján nem csak európai mértékbe. Nem nagy az ország, nem is gazdag de ha odatesszük magunkat akkor tudunk !
És szerintem simán beleférnének a játékba, ha meg 100 op lesz és nem teszik be őket az több mint érdekes lenne.
KattTudomásom szerint még 2 year jön +a maradék de ha rosszul tudom dobna valaki linket mert érdekel
(ne a year3 coming soon rol)
-
Csokishurka
őstag
Én a dokkaebi unifromra pályáztam de nem lett meg. Mondjuk senkinek sem tetszett pedig sztem atomjó
Nekem egy standpapucs charm esett meg egy IQ lila mellényNem sűrűn szoktam IQ-zni
Ebi duplacsövűje: imádom azt a fegyót
Meg fejlődni kell aimba, de a régi codos quickscopos feelinget juttatja eszembe. Közel sem olyan hatékony mint a DMR, de el lehet vele funolni.
De kiesett az első legóm, Pink plasma
(Jobb mint a semmi, de egy fekete universalnak jobban örültem volna
)
-
Csokishurka
őstag
Akkor sosem leszVagy max 1219 nap múlva meg pár hozzászólás kell még
Másik:
Ez még élhető?TH Matchmaking, extract hostage (House only), normal difficulty (don't bother with any other, the difference in renown is so small on higher difficulties it's not worth the risk of getting killed and getting 0 renown, especially fuck that realistic shit mode where they shoot through walls with aimbots and 2 bullets kill you)
Spawn side alley, learn the spots / extraction zones. Finish always at 1min 5-10s, on average it will take you about ~1 min 30s (With menus etc. added) to finish one match = 100-125 renown (This is with SP boost:+10 renown)
So 14-16 mins (10 games) = 1k+ renown profit.
Casual win; avg. 8 minutes (granted you win 3-0) = 300 renown. That is ofc if you win, if you lose you get 150 or so. Add to that many 3-2, 3-1, loses etc. makes farming in TH even more profitable.
Good luck getting House in TH Matchmaking, the other day I fucking waited 30 minutes to get it (Yes I've quit when I didn't get that map) and then the other day I got it on second try
-
sagem
addikt
Bizonyos szavakat/kifejezéseket figyel a rendszer és ha túl sok szerepel belőle túl rövid idő alatt akkor automatikusan bant oszt ki, a jelentgetés kevésbé hatékony, mg ha mind az 5en jelentenek akkor sem kapsz egyből pihit, max ha a következő 2-3 meccsben is mind rád nyom..éppen ezért egyre többen szoknak rá arra, hogy hangban szidnak, legalábbis nekem úgy tűnt..mert azt ugye az automata nem figyeli..
-
DiamondBack
senior tag
Jahh...nagynehezen belement tegnap valamelyik hát nem kinyírta a csapattársam
És még ártatlan hanggal megjegyzi hogy neki is kell a készülék kill...
Az szerintem gáz hogy nincs insant ölő védő, jó tudom frost ilyen de ha jól tudom csak ha az utolsó megy bele akkor insant, kapkant régen ezért szerettem. Miközben neked elég egy gránát -
travix
aktív tag
A pisztoly az tényleg nagyon durva de a fő fegyverek annyira nem azok szerintem, legalábbis recoilja elég durva a maestronak az elején megugrik. Ennyi erővel az echo mp5-je meg a doc/rook mp5je is op, sőt a mira fegyoja is és lehetne sorolni
Szerintem nincs azzal baj ha van jobb meg rosszabb fegyver ha valamilyen szinten balancolva van a gadgettel.
Amit lehetne még javítani, hogy automatán nagyobb legyen a recoil, mert elég könnyű tartani a fegyverek többségét. -
Lifer092
senior tag
Season Pass esetében az tény, hogy nem nagyon engedték el magukat.....
A plusz season pass -ért' kapott Renown is elég szánalmas, jó, nem azt mondom hogy +5 ezret adjon meccsenként, de azért legalább ugyanannyit adhatna pluszba, mint amennyi egy átlagos meccs után jár alapból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest