- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap a kiváló ubisofs szerverek miatt csúszott a pro liga. Kíváncsi leszek az új szezonra mit hoznak ki. Nem tudom, hogy lehet-e ennél szarabb. Van egy rakás OP amit javítani kell(ene) mert pl ASH+magas ping=halhatatlan, de kb ugyanez érvényes Blitzre is. Acoggal épphogy meglátom erre a szar pisztollyal ellő hip fire-rel.
-
-
Dazsar
aktív tag
Ez a játék nagyon "idő igényes" pálya ismeret szerint, ha nem ismered hamar megvan a baj.
Frost : Érdemes megvenni, mert a maga módján erős, és lehet vele fogni egy két jó dolgot, mostanság a trepdoor alá szokták rakni, ott lehet egy kettő legyen fogni aki nem vágja.
Dron: Érdemes megmenteni hogy kettő legyen, sokat segít, én már annyira nem spotolok inkább keresek egy olyan tárgyat ami jellegzetes és úgy nagyjából betudjàk mérni. Ha egyedül vagy akkor saját magadnak használd, főleg casualba, Rankeden meg mindig! És szerintem csak csapatban.
Ha halsz kamera egyből, illetve előtte várd meg hogy lásd honnan ölt meg (lesznek meglepik)
Nagyon kevesen kameráznak halàl után -
pRoject22
őstag
Én 5 hónapja játszom, eddig 440 órát tettem bele de az Operation Health óta látványosan rosszabb lett a játék, annyi hiba van benne ,hogy ez még bizony egy béta állapotban lévő korai hozzáférésű játék szintjén áll.
2 év után azzal promóznak ,hogy na gyerekek majd most lesz nektek 1.0 a játék és milyen jó lesz nektek, a season pass-os emberek meg pofátlanabbul belettek húzva mint ahogy az Activision szokta csinálni.
Reményeim szerint már csak pár hónapot kell vele kibírnom és lesz mire lecserélnem :/
-
RaGi91
senior tag
2015/10/28-án vettem az SSD-met. Van rajta több játék is, van kb 30GB szabad hely rajta. Ahol számít a töltösebesség mindig erre teszem. Teljesítmény 100%, kondíció 98%, írott adatmennyiség 12TB. Garancia rá 5 év vagy 75TB írás. Én nem aggódnék. Ha nem torrentezel rá, hanem csak programok/játékok vannak rajta nem lesz gond. Erre való.
Mi a bánatnak SSD, ha nem használod?
-
k-adi
nagyúr
Hát... pedig pont hogy arra kell rakni. A kis lapozófájl méretek miatt az SSD töltési sebessége mérvadó. Ez tény, nem én találtam ki. Ezért is rakod (jobb esetben) a rendszert is arra. (pl. win OS)
Pontosan nem ismerem milyen HDD-k vannak, de lefogadom, hogy a legjobb se olyan gyors mint egy minőségi ssd.
-
atainprison
senior tag
Abban a szezonban volt a legjobb a hitreg és egyebek mikor Hibana és Echo volt az új operátor (talán szezon 3
). Az előtt és azóta egy rakás fos. Nagyon szeretem ezt a játékot, mert rohadt jó a koncepció, amit kitaláltak, de a technikai része kritikán aluli, tejesen elrontja a játékélményt (ez valami Ubi találmány lehet, mert a For Honorral is ez a helyzet).
-
Beni97
őstag
Ha jobban éli az elején az ember és nem összevissza vesz akkor lol-ba se kell 2 hét a legolcsóbb champekhez
(#4432) Imilenni: hát nem igen szoktam nagyon játszani másokkal, csakis közeli ismerősökkel. Ez sajnos lol-ban és cs-ben kialakult tapasztalat miatt van így.
De amúgy BuktaSzaft a nevem uplayen, hátha meggondolom magam. -
-
-
-
Beni97
őstag
Lehet megvárom mutert és kérek tőle kölcsön
Az baj hogy így írás alapján mégse jön át annyira hogy mennyire nehéz kifarmolni az operátorokat, mint gondoltam.
Nem tudom ki mennyire vágja a lol-t. Ott egy győztes meccs 80-100 között dob átlagba +150 napi win (ha rankedet mész, mert persze van más mod és ott még annyit se dob). itt 450-6300 között vannak a karakterek és kb 130 karakter van benne. 2 éve játszom vele és még mindig nincs meg mindenki, pedig már lehet ládából is nyitni és összerakni 3-at és a 2 legdrágább árkategóriába vannak már csak hátra kb 10 karakter.
Így ez alapján nem tűnik nehéznek a kifarmolása a dolgoknak. De aztán lehet hogy elkezdem és szenvedni fogok itt is.Köszönöm a válaszokat és a segítségeket
-
Mister_X
nagyúr
Nem rakhatnak át minden grafikust, mert akkor nem lenne látható content három havonta (pályát fel kell építeni, ráhúzni a textúrákat, felöltöztetni az új operátorokat, skineket adni a régieknek, elite skinek is jönnek, új fegyverekre alap + spec skin és minden fegyverre seasonal + universal skin), amiből most jókora adag megszűnt (seasonal + universal skin) vagy haladékot kapott (minden egyéb). Tehát össze lehetett volna dobni az általam leírt Doc elite skin - universal weapon skin - charm hármast...
-
-
Mister_X
nagyúr
Noobok vérével festem ki Kafe Dostoevsky-t mondjuk, de felszögelem szívesen Caveirát is a falra valami avantgárd pózban.
Egyébiránt afféle író vagyok, elkezdenék fejleszteni is és akár saját weboldalt is indítanék. Messze van még az április és még akkor se igazán tudok költekezni.
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Ez így is volt legtöbbször...eddig, főleg a Plane mapon.
De most szerintem több rush-sniper lesz az új scope miatt, bár biztos marad még szemközti tetőn kempelő is... de amint rájönnek az új smoke-glaz taktikákra, onnantól vége.Most képzelj el egy ilyen szitut: bent campelsz nyugiban.... jön 2 fuze, ads-ek oda.... aztán jön 4 smoke, 1 fuze. Menekülsz a fuze elől, közben glaz leszed egyenként.
De az is elég lesz ha jön 4 recuit smoke-al, és glaz. Lefogadom a legtöbb esetben a támadók fognak nyerni.Castle fala nem biztonságos (eddig se volt sokszor), Mira ablakát is ki lehet játszani, stb..
Ugyan 1 smoke ideje nem sok, de sokat lehet vinni belőle, több operátorral, így lényegében egy félperces rush-hoz elég, annyi idő alatt még ha bénán céloz is Glaz 3x újratáraz... így ha első rush,támadás nem sikeres akkor is még van annyi smoke gránát, hogy megpróbálják még1x legalább... vagy 2x
-
-
-
.LnB
titán
Honnan tudhatnám még?
Öltem, nem zavart semmi. Konkrétabban még nem tudom elemezni. Volt pár helyzet amikor ACOG-gal kipontoztam az ellen fejét, szóval az jó volt. De nem tudom más "kukkerrel" is megtudtam volna e lőni.
Kevés játékórám van még ilyen elemzésekre.Azért csináltam meg, mert ha ők ezt használják akkor csak jó lehet, szóval jó ha mihamarabb megszokom én is, ez ne hátráltasson adott esetben.
-
.LnB
titán
Jó, nem fogok "kinek nagyobb"-at játszani. A válasz úgy is egyértelmű!
Bosszant, hogy csinálok hülyeségeket. Tegnap próbáltam kicsit gyorsabban, agresszívebben játszani. Aztán a rutintalanság miatt, még belebuktam néha. Nem volt vészes, a csapat többi része kompenzált. Együtt játszottam a (ha jól emlékszem) kyd nickes kollégával. Ő itt van a fórumon?
-
.LnB
titán
Bandit és Jäger értelmét tudom. Csak úgy gondoltam eddig, hogy jobbak azok szakavatottabb kezekben.
Nekem ez a két új operátor nem tetszik . Mindenki hozza mert még újdonság. Mira még elmegy. De ez a Jackal, jó ha 4 meccsenként spotol vele valki egyet. Nem látom értelmét, vagyis szerintem van jobb pick is. De a Mira ablak is inkább hátrány szokott lenni, főleg a buggal.
-
.LnB
titán
Nekem is nagyon tetszett. Így még jobban megszeretem a játékot. Na meg a sok röhögés. Bár gond, hogy én nem tudok infózni. De ezzel nem tudok mit csinálni, ez van.
Hétvégén megtanultam, hogy a frost csapdákra illene odafigyelni, és hogy a C4 hatósugara mindig pont akkora, hogy a túszt még épp elcsípi a sebzés.
Volt két csúnya köröm ami bánt, de a rutintalanságomnak írható még be. Szerencsére tanulással könnyen orvosolható. Nem tudom veled voltam e egy csapatban ebben az említett két körben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest