- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Mister_X #2013 üzenetére
Igen sajna nekem is ez a bajom, 1-2 uniform / headgear igen faszán néz ki, de ez pont az a játék ahol magaddal baszol ki ilyenekkel, mert adott esetben kilóméterekről látszol.
Emlékszem anno Ubi fórumon volt is "köszi mindenkinek aki megvette a season 1 (a havas) headgeareket, mostmár a pálya másik végéről röhögve lőlek fejbe titeket" topic, eh.
-
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #1987 üzenetére
Ma is megy a stream, szóval kapd össze magad, nehogy meló után leengedj...
Ha későn jössz, nem mondok fixre helyet.
Tegnap nagyon nehéz meccseket játszottunk, köztünk olasz barátainkal is 0-3ról hoztuk fel a meccset de végül kikaptunk 4-5-re..[link] (néha egy kis rage is van benne... de ezzel ne törődjetek)
Full teammel meg lett volna szerintem.. -
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #1916 üzenetére
Nem elzarkozni akarok hanem csak twitchen streamelni.. Gondolom egyszerre a ketton nem lehet.
Hat estefele eselyes, hogy fullon leszunk, de 4 korul meg nem hiszem. Most akarunk majd taktikokat nyomatni par mapra mert neha szegyen milyen random hulyesegeket csinalunk..
Egyebkent nem lett 4 perces a ranked.. -
L_YKing
addikt
válasz
Mister_X #1913 üzenetére
Mert Xboxon akarom "hírdetni"... YT-re hiába töltöm fel ha sneki se nézné.
(max ha ide beküldöm, twitchre viszont lehet felrakom majd és akkor szépen aláillesztem)
Téynleg, akinek van kedve az ma nézhetia twitchet, olyan 4 órától nyomatom majd... L_YKing néven találtok meg. -
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X #1601 üzenetére
Illetve Ázsiában a szemműtét és hozzá egy kis orrigazítás mindennapos. Olyan szinten alap dolognak számít, hogy olyan profik már ott a külön erre szakosodott sebészek, hogy szinte észre sem lehet venni, sőt egyáltalán nem. Egy kis nyissz-nyassz és máris kétszer akkorának tűnik a szem. Főleg Dél-Koreában.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #1316 üzenetére
Jó ha úgy nézem, mindegyiknek van fegyvere....
de ha gadget szempontjából nézem akkor nem haszontalanok, de vannak akiket csak bizonyos esetekben lehet hozni, bizonyos pályákon... ilyen pl. Glaz · Fuze · Blitz/Montage · Castle....... (ezek MIND 10% alatti pick-rate operátorok) ...és vannak a többiek, az általában használható operátorok akiket minden pályán van értelme bevetni..
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #1297 üzenetére
Mister_X, & RaGi91
(milyen fizetett hirdetés?)A roadmaphez képest 1,5 hónapos csúszásban vannak, jelenlegi állás szerint a 4. DLC november közepén várható.
A japán DLC-vel (Operation Sunrise nem hivatalos név...) kapcsolatos HIVATALOS infókat majd berakom ide kiemelt kommentben, amint lesznek, ugyanúgy ahogyan a Dust Line és a Mid Season patch érkezésekor.
(ajánlom a Téma összefoglalót )
(ja és: Favella a legszarabb pálya eddig
)
-
RaGi91
senior tag
válasz
Mister_X #1297 üzenetére
Természetesen van PC-n beépített VoIP. Egy TS3 szervert sem bonyolult összedobni a csapat valamelyik tagjának. Én évek óta futtatok egyet a gépemről gond nélkül. Haverokkal ezt használjuk. Ha én épp nem vagyok elérhető, akkor meg addig felmennek valami ingyenes ts szerverre.
A Roadmap szerint a Japán kieg ebben a hónapban várható. Pontos dátumot még nem láttam. Favelát meg rühellem
-
Rony949
őstag
válasz
Mister_X #1262 üzenetére
Tisztellek érte, amiért képes vagy egyedül játszani. Én már nem tudok. Lejátszok 2 meccset és úgy felkúrom az agyam hogy elmegy a kedvem az egész élettől. Ma már csak ismerősökkel játszok rankedet, mert ott még találni némi élvezetet. A többi felejtős. Egyedül meg már soha nem fogok ezzel játszani. Nem éri meg.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #1262 üzenetére
Hostage kill dupla teamkillnek számít, ált. azért auto kick jár. Vagy 15perces ban, nem tudom.
Sajnos a kiszavazósdi eléggé gáz, főleg ha indokolatlan. Viszont tegnap én is voltam olyan lobbyba ahol 2 DIREKT teamkill után nem szavazták ki a társat, ami számomra érthetetlen, hiszen 4v5 még mindig jobb lenne ha kiszavaznák, mint ha teamkillel kettőt és akkor indulunk 3v5ről....
Twitch drónja is eléggé idegesítő, vannak olyan pályák ahol a drónok 5 másodperc alatt odaérnek ahova kell, azaz kb. lespawnolnak a védők és máris sebződik valaki 10hp-val dart-onként.... Tegnap volt olyan meccsem is amit konkrétan 70hp-val kezdtem el a drón miatt.... A fejlesztők alapvetően azért rakták bele ezt a drón buffiot, hogy a gadget-eket szedjék ki a drónnal de persze hogy a játékosok többsége a védőket támadják....
__
A köv. javítás azaz Patch 4.3. októberben érkezik, benne pl Valkyrie glitch is javítva lesz.
Season 4 továbbra is november közepén fog startolni amelyben további hitreg fixek lesznek
-
Karesz0995
tag
válasz
Mister_X #1169 üzenetére
Hát például Chaleten kitchen és trophy room közötti falat, hogyha bejönnek az ablakon, konyhából oldalba szedd őket, ez elég alap lenne. Még nincs meg a 10 ranked összecsapás, de 2 meccset ilyen hülyeségek miatt vesztettünk el. Ja és az egészben az a legszebb hogy beszélek hozzájuk, de felesleges..kikapunk meg megy a team chatbe a noob team stb
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #1156 üzenetére
Nekem tegnap egy kapkan csapda nem aktiválódott és amiatt vesztettük a kört (én voltam utolsó életben a védők közül)... pedig ha robbant volna akkor kettőt is magával vitt volna mert egymás mögött álltak és 3v1-ből lehetett volna 1v1 amit már simán behoztam volna
de kill cam-ben is szépen mutatta: átsétált rajta és semmi bumm nem volt!
-
-
k-adi
nagyúr
válasz
Mister_X #1123 üzenetére
elsősorban ők a kedvencek:
+ Ash / BB / Buck
- Bandit / Jager / Kapkan / Valky
(Kapkan az elején nagy fav volt, aztán mindenki rájött mire kell figyelni ellene... de amióta kevésbé feltűnő kapkan lézere azóta sorra sétálnak bele a csapdáimba... GOLD rankeden is
tehát azóta újra sokat megyek vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest