- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Nem meglepő. Mondjuk érdekelne, hogy a fejlesztők még PTR-re is kiteszik ezeket az op-okat, akkor ott nem volt gyanús, hogy egy picit túl op?
Én ezt úgy tudom elképzelni, hogy direkt tervezik túl OP-re az új opsokat.
Egyrészt nehéz belőni egy már folyó játékba, hogy az új OP miként illik majd bele a játékmenetbe, másrészt ha kijönne egy gyengébb operátor mint az eddigiek, akkor mindenki csak a szemöldökét húzogatná, hogy akkor ez most mi, mi értelme volt, és még megannyi QQ.Harmadrészt a legjobb teszt ha kidobják a közösbe, aztán a sok stat alapján nagyjából belőni és finomhangolni a dolgot.
-
CJ4567
nagyúr
Az attachmentek árát legalább visszaadhatnák, vagy adhatnának mondjuk 10k körül valamit.
Rony949: Ha ez igaz, egyik szemem sírni fog, másik nevetni. Egyik szemem sír, mert eléggé erős operátor, és sokat használom (legtöbbet használt defenderem
), másik szemem nevet, mert megérdemli a nerfet. (Váltok Jäger/Banditra.
)
-
Hunner
senior tag
Nem volt véletlen, hogy milyen kommentre válaszként tettem fel a kérdést. Ez volt benne CJ4567 kolléga tollából:
"A standard editionhöz járni fog a 20 alap operátor, és a starterhez kettő ingyenes jár, nem tudni, hogy kapunk-e vissza pénzt, és a starteresek kapnak-e új operátort."Ezért kérdeztem, hogy nyitogassam őket, vagy most akkor ez alapján majd egyszer csak megkapom én is, mint azok akik újonnan veszik a játékot? Egyáltalán ezek milyen infok, mikor lesz ez bevezetve stb..?
A másik kérdés meg arra vonatkozott, hogy normális-e, hogy a complete-hez csak a DLC op-ok jártak, a simák nem. De erre csak megerősítés kéne, mert szerintem így kell lennie. -
Rony949
őstag
Eh....ez a szezon sorsdöntő lesz számomra. Ha be tud húzni, akkor maradok. De jelenleg ez a két operátor nagyon nem akar tetszeni. Nem tetszik az irány se amerre megy a játék. Ez a MOBA szerű operátor fosás el fogja rontani a balanszot, plusz egyre bugyutább és skill nélküli karakterek jönnek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lion csak nekem tűnik brutál OP-nak, főleg ezzel a wallhack képességgel? o.O Ok csak 3x tudja egy körben használni, de akkor is elég durva cucc.
__
-
k-adi
nagyúr
-
L_YKing
addikt
En figyelem egy ideje es az utobbi idoben jatszottam vele/ellene rankeden. Jo jatekos de mar nem kiemelkedo, mint annak idejen (F3ban, Conti-ban stb.).
Beaulo egy isten... Kixstar aimja sem a regi de meg mindig az egyik legjobb. Akit szoktam nezni es jol streamel: skys, Laxing, Chapstick, neha pengu (irritalo szemely szamomra). -
Karesz0995
tag
Ne keress POV videókat, egyik csapat sem akarja hogy ellessék a taktikájukat, ezért nincs is. Meg ha egyedül tolod felesleges. Nézzél twitch streamet, elég sok pro szokott közvetíteni. Pengu-PENTA KingGeorge Kixstar (ex pro) hogy csak párat említsek.
-
Rony949
őstag
Beaulo-t megpróbálhatod utánozni....sok sikert!
Btw a BattlEye most nagyon adja neki!
We Tricked a Guy into Getting Banned in Rainbow 6 - YouTube
-
-
NandorHUN
addikt
Látom mindneki ilyen nagyon low szinten játszik.
Konzolról jöttem át, szóval lehet emiatt is játszok még mindig ilyen nagyon magas értékeken minden fps-ben, de lehet ideje lenne levinnem, csak meg is kéne szokni.(#6025) Rony949
Ilyen alacsony beállításokkal is csuklóból játszol?/Amúgy monitor felbontása és FOV mennyit befolyásol? Pl. Nekem 1440p monitorm van, FOV 82... egy ilyen setup esetén magas értéken kell játszani mint pl 1080p, nem?
-
Coccolino_O
őstag
A hitreg néha borzalmas. Te azt látod, hogy egy liter vér kijön az ellenfélből, meghalsz, és maradt még 50 hp-ja. Valamelyik nap belenyomtam Lesion-be fél tárat Ash erősebb fegyverével (R4-C), és nem halt meg. Tegnap belelőttem fél tárat a brazil ribibe ugyanazzal a fegyverrel, elszaladt 30 hp-val, aztán megölt.
Ash is megér néha egy misét, még mindig nincsen a fejére hitbox...
L_YKing: Mi az a tryhard? Állandóan mindenki ezzel jön.
-
Karesz0995
tag
Cserébe most megy a Challenger League, myRevenge e.V. vs. unKnights
-
L_YKing
addikt
Az egesz hitbox hitreg rossz. Rankedezni nem lehet sehogy sem, vagy nyersz 4-0 vagy kikapsz 0-4, nincs taktika a jatekban, rush azt lesz valami. Ha 5-en jatszunk ugyanez, egyszeruen szervezetlen tamadas ellen nem lehet mit csinalni.. Multkor elmentem jatszani 3 rankedet, 2-ben volt tk (nalunk), 3-an kileptek, utolso meccsen kidobott matchpointnal es kaptam a 15perces bant, meg egy laza 230-250 pontlevonast.
5v5 scrimet jatszottunk magyarok ellen (streamelve volt).. Azok meg neztek a streamet.
Ezek mimd olyan kis dolgok amikbol annyira elegem lett, hogy offolnom kellett.
Arrol nem is beszelve, hog elmeletileg a mostani patchel ugy eltosztak a holot meg a reflexet. -
Mister_X
nagyúr
Ennyi elég is, már csak az a kérdés, hogy G4400 ki tudja-e hajtani
Ha minden jól megy, hó végén vagy április elején pénzt áldozok a masterrace oltárán
G4400, 8GB DDR4, 270x (használt) kb. 70k, esetleg előbbiek/hasonlók használtan -10k, már csak ház és táp kell. Ha SSD nem akad, van vinyó helyette. 80k keretből nem is olyan rossz azért. Már csak maga a Siege kellene
-
Rony949
őstag
Az a legnagyobb probléma a Ubisoft-nál hogy nekik ilyen Tesco-s szervereik vannak. Emiatt is van az, hogy Siege-ben az átlag ping 80-100 szokott lenni. 100-as ping egy kompetitív játéknál maga a halál. Hogy kéne ellőnünk az embert ha egyszerűen nem egy időben adja le információt nekem és az ellenfélnek? Persze hogy én halok meg nagy eséllyel, mert az a szerencsétlen 150-es pinggel szarrá laggolja a meccset.
És akkor vannak a 'connection error' és hasonló hibák amik szintén érthetetlenek. Én lekopogom, mert még nem nagyon történt ilyen velem hogy meccs közben ledob a játék, viszont egy játékos társamnál folyamatosan jelen van ez az állapot. Pedig viszonylag még közel is lak én hozzám, az internet szolgáltatója is korrekt és egyszerűen ledobálja a szerver folyton. Érthetetlen!
Ha a technikai problémák meg lennének oldva közel teljesen, akkor szinte biztos lennék abban hogy nagy riválisa lenne a CSGO-nak.
Ettől függetlenül persze nem fogok leállni ezzel, egyszerűen ettől a szar, fos játéktól nem tudok elszakadni, maga a koncepció túlságosan jó és szórakoztató ahhoz hogy csak úgy otthagyjam. Ha jól emlékszem, a brazil DLC-s szezonban volt egy 1 hónapos kihagyásom, de mégis visszajöttem, a rohadt anyját a Ubinak!
-
Minden hibája ellenére az R6 nálam leváltott mindent, cod-ot, bf-et, cs-t, szerintem a hibák ellenére is szórakoztató játék, főleg akkor ha nem értelmi fogyatékosok a csapattársaid. Nincs ugrálás, nem lő ki folyamatosan egy paraszt sem aki egész végig egy tankban tesped. Ranked-ban meg még hála az égnek nem fogtam ki idiótákat. Casualban meg olyan mindegy.
-
Zedz
addikt
-
gyurkikrisz
őstag
Casualból akármikor ki tudsz lépni, nem feltétlen az Ubisoft hibája. Ahogy észrevettem, a meccs végén már nem keres társat, lehet ezért maradtak 4v5-ben. Viszont szerintem túlságosan idegesíted magad a játékon, főleg, hogy csak Casualt mész. Ha még rankedben történt volna ez, akkor azt mondom rendben, de casualba az emberek nagy része röhögni/szórakozni jár, nem kéne ennyire komolyan venned azt a játékmódot.
-
giornalista
senior tag
több pont, hosszabb meccsek, normális matchmaking és taktikusabb ellenfelek, spawn és objective location választás, ezek mind a ranked mellett szólnak.
más nagyon nem, legalábbis én most még szívesebben tolok közös casualeket a csapattal. rá kellett jönnöm, hogy mennyi mindent nem tudok a játékról, az irányokról, szoba nevekről, és próbálom szívni magamba az információkat. általában ugye arra megyek, hogy ne tegyem tönkre a csapatom munkáját. tehát Thermite-ként igyekszem nem elpusztulni, mielőtt kiütnék egy fontos falat, stb. főleg olyanok munkáját, eredményeit nem akarom lerontani, akikkel aztán másnap megint együtt játszok
nem, nem, nem. casualben még belefér, hogy nagy lelkesedésemben legyilkolom a túszt egy béna tűzpárbajban, és rankeden sem "zavar", ha idegenekkel játszok, de cimborákat, társakat nem akarok hátrányos helyzetbe hozni.
Gold 3 a rankem most már (délelőtt összeállt egy nagyon jó csapat), de szerintem a szint közelében sem vagyok. zavar is, hogy nem a saját teljesítményemet osztályozza a játék, hanem a W/L ratiomat...
-
Zedz
addikt
Nem hajt a tatár, ráérünk még komolyan venni a rankedet. Szerintem azért már látszik kb., hogy kivel lehet hosszútávra tervezni. Mindig jönnek újak, és ez nagyon jó, de lassacskán már összeáll a core team.
Nyilván nem kell mindig ugyanazokkal rankedezni, csak ne legyen nagyon idegen a csapat. Akkor nem beszél az ember annyit, nem úgy teljesít ahogy azt magától elvárja, és csak a rossz szájíz marad az egész után, annak meg semmi értelme.
-
giornalista
senior tag
én láttam, ezzel nyertük meg azt a kört
én előtte rájuk dobtam egy C4-et, de csak megsebeztem őket (valahogy a C4 sokkal inkonzisztensebb, mint korábban, legalábbis szerintem).
az egy komoly csapat is volt ráadásul. majd egyszer meg kéne csinálni, hogy 3 pajzzsal megyünk "sünben", mint a rendőrök anno
Blitz, Montagne, Fuze, azt hiszem, nem is lehet több pajzsos, kurva jó lenne
én is köszönöm amúgy a tegnapi játékot, letettem a névjegyemet azt hiszem, amikor agyonlőttem a túszt
idáig azt hittem, hogy milyen könnyű csapatban, amikor folyamatosan jönnek az infók. most rájöttem, hogy eleinte ez nagyon fárasztó. folyamatosan hallod, gondolkozol, melyik szoba hol is van, válaszolni is kéne, saját infót mondani, fuhh, nagyon-nagyon-nagyon lefárasztott ez a pár óra
de óriási volt, nincs is kedvem solóban menni most már, csak így, teljesen más a játékélmény. épp pár napja mondtam egy cimbinek, hogy most már ott tartok a játékban (71-es szinten, lol) hogy egy jó csapatot talán nem húzok vissza. hát, most ezt át kell gondolnom, meg kell tanulni beszélgetve játszani
szerk, infó: cduniverzumban 3990 a játék!
-
Zedz
addikt
> Felszereltem egyébként tegnap az operátorokat az Invitational-os statisztika alapján, sok fegyveremen nagyon más modok voltak. Szóval ez már rendben van, nem lehet akadály. ACOG-ot is hamar megszoktam.
És hogy érzed, jobb lett? Én is gondoltam rá, hogy felszerelem a kép alapján amit küldtél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- PRÉMIUM switchek - billentyűzet kapcsolók - TÖBBFÉLE (linear, tactile, silent, clicky)
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MakulátlanGaranciális MSI Cyborg GAMER 15,6"144Hz!i5 13420H(12X4,6Ghz)RTX 4050 6GB VGA,16GB DDR5 RAM
- LG OLED evo C2 65 4K TV Media Markt Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest